95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A World.Guns.ru oldalról a linkelés nem nagyon szokott menni, te látod addig, amíg a cache-ben van a kép, de ennyi. Mivel úgy is VIP vagy, a megoldás ekkor az, hogy letöltöd a gépedre, majd fel az SG-re a képeket. -
Cnut #16531 http://www.serpentswall.com/index.html
Nem tudom, de ami itt van (ástak kijev körül) annak felét sem hiszem el, de azért a képek érdekesek. -
Cnut #16530 "Oroszország ugyanis októberben leszállítja azt a fejlett légvédelmi rakétarendszert Teheránnak, ami hatásos védelmet biztosít a robotrepülőgépek és a lopakodó bombázók ellen is."
Ezt is vegyék meg.
-
Cnut #16529 "Az iráni atomerőművek kiépítését többmilliárd dollárért vállaló Oroszország üzlete megmentése érdekében arra próbálta rávenni Iránt, hogy mondjon le az urándúsíátsról"
Fizesse ki az USA Oroszországot, asszem 10 milliárd dolláros az iráni megrendelés, ezért a pénzért ne építsenek/tartasanak karban/dolgozzanak az oroszok és kész, meg van oldava... -
Cat #16528 Szinte azonnal be is rekesztették az EU-tagállamok és Irán utolsó békéltető tárgyalását. A teheráni atomprogramot hétfőn végleg elítélheti a NAÜ, az ENSZ Biztonsági Tanácsa szankciókkal büntetheti Iránt. Az elemzők a háborút sem tartják kizártnak.
Elszállt az utolsó esély az iráni atomválság rendezésére? -
rohadt alma #16527 Az amcsik még mindig jó elvannak eresztve.Ennyi lőfegyvert rendszerben tartani azonos célra.Ezt is csak ők csinálják. -

Jaja, mondjuk ezek rajzok az enyémek meg valódiak voltak, de tökmind1 :) -
rohadt alma #16525 Talán ez is megteszi.
-
Hééé, eltüntek a képek vazz... -
rohadt alma #16523 Ajánlom figyelmedbe az XM8 alapváltozatának (2.659 kg) és az Mk.16 SCAR-L (Light) (3.5 kg) tömegének a különbségét. -
Nem olyan rossz az...
Alap:
Könnyű géppuska:
"Mesterlövész"
Kompakt:
-
Ne majd a TVshopban rendelhetsz ak47est :D -
Cnut #16520 Szerintem is. -
Szerintem ez kamu -
aszondja ha most hívom ajándékot is kapok 
(off: réggebben belinkeltetek ide a libériai polgárháborúból képeket, most láttam egy filmet Lord Of War mintha a képek adták volna a készítöknek az ihletet) -
katz #16517 Ez nem kalapács, arra elég, h tarkón csapd vele a foglyot, de nem ezzel fogsz szöget beverni, de pl -30 fokon még nem szabad eltörnie a műanyag részeknek, ha leejtik a fegyvert -
Nah végre uj képek vannak róla. Hát ez tetszik ,ez fegyvernek néz ki nem úgy mint az XM8. -
SZU #16515 Szóhoz sem jutok... -
ezek a műanyag fegyverek mennyire erős műanyagból vannak le lehet verni velük egy lakatot vagy semmi ilyesmire nem ajánlatos használni
-
hogy minek raktam a viszont elé vesszőt
-
Ez a sátorvas alá nyúló gránátvető ravasz, viszont jó ötlet, F2000-en is tetszett. -
Sivatagban jóaz. -
Sivatagban jóaz. -
iszonyat csúnya az a lenti szín. -
-
rohadt alma #16507 Láttam ilyet de nekem nem tünt úgy,hogy a térdelős pozíciót favorizálják.
#16475-es hozzászólásból idézek:"Miért van az, hogy kivégzéseknél (pisztoly), mindig letérdeltetik az áldozatot."
-
már a rómaiaknál is az volt a kegyes halál ha hátulról tarkón szúrták -
NEm tudom ismered-e a kifejezést: Kivégzés. Amikor valakit letérdeltetnek és tarkónlövik. Vagy áll és tarkónlövik. Ehhez hasonló módszerekkel töltöttek meg tömegsírokat a II.VH idején (előtt és utan is) sőt már elég régóta. -
rohadt alma #16504 Én nem is tudtam,hogy térdelve kövik fejbe az embereket.Ez valami urban legend?Ha nincs az áldozat mögött bajtárs akkor nem mindegy,hogy áll vagy térdel?Vagy van erről statisztika hogyan lövik fejbe az embert?Ha a gyilkosnak izületi kopása van a vállában akkor biztos kényelmesebb ha az áldozat térdel vagy fekszik. -
Nem hinném, hogy amiatt alakult ki ez, mert elszökdécseltek az áldozatok.
Szerintem is inkább amiatt alakult ki, mert karddal így könnyebb levágni a fejét, mintha állna, pisztollyal meg halálosabb a kicsit fentről jövő lövés. -
haxoror #16502 Elég kézenfekvő oka van, a térdelő ember nem fog elmozdulni vagy félreugrani.
Egyébként "hagyomány", már a régebbi korokban is ez ment amikor még karddal nyomultak.
Amit viszont én nem értek hogy miért hagyja vki agyonlőni magát mint egy birka és miért nem harcol, végülis a helyzetén azzal már semmit sem ronthat.
Ja és undorító az egész... -
Már évek óta megy a huzavona. Az első fecskék akkor reppentek fel, mikor az első öböl-háborúban sok gázturbina ment tönkre a sivatagi körülmények között. Az M1A2-őkbe már LV100 gázturbinák kerültek, de közben több méltatlankodó hang is arra próbálta rávenni a hadsereget, hogy gázturbina helyett térjen vissza a diesel-motorhoz, amely egyfelől kevesebbet fogyaszt, másfelől megbízhatóbb, harmadrészt hűvösebb a kipufogógáza. A régebbi M1A1-esek felújításának első lépcsőjében még a régi AGT-1500-asokat újítják fel, a második lépcsőben viszont iyen LVT100-5 gázturbinákat kapnak majd a harckocsik. A diesel-motor, mint alternatíva, el lett vetve. -
Ren #16500 Nem is tudtam, hogy le akarják cserélni az M1 Abramamsek motorját:
http://www.geae.com/engines/military/lv100/index.html
-
ha a kisagy megsérül akkor gatter az összes létfenntartó funkciót az irányítja, ezen fölösleges vitázni..... -
Fen3gyerek #16498 hol van itt a respect gomb, kedves Bucser?
akkor marad így:
:respect: [Bucser-el jól lehet beszélgetni, meg jófejnek tűnik] :respect:

megvan xD -
Fen3gyerek #16497 Nem. 8 osztályos gimi, 11ik osztály, évvesztes mert tavaszi évjárat.
vmi mérnöknek kéne menni
és TE?
bár ez itt elég off, jöhet privibe is
ps: egyébként van a családban orvos is ;) -
Akkor a kérdést megoldottuk 

Kérdés: Te lenni orvoshallgató?? vagy valami orvosműszerészféle vagy orvos? -
Fen3gyerek #16495 E beidegzés szerepe csupán a szívműködés reflexes szabályozása, a szívműködés adaptációjának biztosítása az állat mindenkori állapotához, állapotváltozásaihoz (pihenés, aktív munka, ijedség, menekülés, támadás stb.)."
Szvsz ezt irányíthatja az agy. ;) -
Fen3gyerek #16494 "A szív beidegzése. A szívnek nincs szüksége külső ingerre, mert saját ingerképző rendszere van. Mindezek mellett azonban mind az izomszövetet, mind az ingerületvezető rendszert vegetatív idegrostok is ellátják.
E beidegzés szerepe csupán a szívműködés reflexes szabályozása, a szívműködés adaptációjának biztosítása az állat mindenkori állapotához, állapotváltozásaihoz (pihenés, aktív munka, ijedség, menekülés, támadás stb.)."
na asztmondom egyezünk ki abban, hogy a szív tud dolgozni agy nélkül, csak milyen az ha egy kazánban a nyomást nem lehet kontrollálni?
szal végig mindkettőnknek igaza volt LOL
-
Én csak a gimánziumi anyagból tudok kiindulni és ott nekem ezt tanította a tanár:)
Az hogy az orvosin mit mondanak nem tudom:)