95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Aszongya "kis benzinkutunk" :D
Rá van írva, hogy OMW és Európában elég sok helyen van ilyen "kis benzinkutjuk" :D -
Cat #17011 ?
én baloldalt csak egy fehér hátteret látok, jobboldalt meg egy kék pacát ;) -
SZU #17010 Szerintem ezt direkt így világították meg, hogy ne legyenek nagyon árnyékok. A lenti képen nem olvadnak egybe, pedig ott nincs is studió világítás ;). -
rohadt alma #17009 Az SR-47-nek hogy alakul a sorsa most hogy a FN SCAR rendszeresítésre került? -
Az míly durva már, hogy szinte egybeolvad az ember. A keze beleolvad a törzsébe, a nadrágnál meg nem látod, hogy meddig tart az egyik szára, és hol kezdődik a másik. Csak a gyűrődések miatti árnyékok árulkodóak. -
Ha már digitális álcaminta, itt vannak a legújabb fecskék, fent az amerikai légierő, lent az amerikai haditengerészet új egyenruhája:
-
Per pillanat a saját családi vállalkozásunkban (egy kis benzinkutunk van, továbbá kisebb földmunkákkal, földméréssel foglalkozunk). -
rohadt alma #17005 nem -
Cat #17004 hát ha vki perfekt orosz, biztos ki tudja deríteni... -
Na az ilyen tisztekért soha nem fognak meghalni a bakák önszántukból :D De lehet tudni, hogy ezt miért csinálta? Mit tettek szerencsétlenek? -
Hmm akkor rosszul emlékeztem. Mit dolgozol most, ha szabad tudnom/nunk? -
Cat #17001 a székkel fejbebaszás nagyon durva. -
Korábban, még a digitális mintázat elött is voltak már ilyen "tengeri" álcaminták. Igazából a lent felvázolt különleges egységekre jellemző hajón v. kikötőn való rajtaütésen kívűl nem tudom, mi értelme lehet. A tengerészeti spec. egységek ugye partraszálláskor az adott terepnek megfelelő terepmintát használnak, ha meg búvárcuccban érnek partott, akkor meg fekete neopreme (vagy mi a szösz, késő van már :)) ruciban vannak.
A digitális minta lényege, hogy nincsenek benne határozott konturvonalak. -
Nem, középfokú végzettségem fémipari szakközép (általános gépszerelő), utána informatikusnak tanultam. A haditechnika csak hobbi, de a fegyverekkel azért közelebbi kapcsolatban vagyok a sportlövészet és a vadászat kapcsán. -
AKSURV #16998 Ok. Te használd a legjobb kézifegyvert én maradok a másodiknál. Vállalod?
:-))
-
SZU #16997 Azért valljuk be, ez a legjobb álca:
=)
-
SZU #16996 Így lesz engedelmes a katona? -
Why we Fight -
rohadt alma #16994 Láttam azt a részt.Én ugy emlékszem második volt.Az első a puszta kéz. -
AKSURV #16993 Azé' nem teljesen. Mihail Timofejevics karabélya lett a legjobb kézifegyver. :-)) -
Tiberius B #16992 Képzelem, hogy ki lehet az akinek már szinte ilyenekből áll a ruhája
-
Tiberius B #16991 hát a filmeken azé nem látni ennyire, köszi -
SZU #16990 Vágom, ezt Sadistnak írtam, cinikusan ;). -
SZU #16989 Cifu! Egyébként ezt a kék árnyalatú álcaszínt kiknek találták ki eredetileg? Mert a military shopokban ezt Aqua-nak hívják. Ebből gondoltam talán éjszakai "vízes" bevetésekre lenne jó. De éjszaka már mind1 hogy nyári vagy őszi színben virít valaki, vagy aquaban nem?
Arra nincs %-os sejtésed, hogy a pixeles egyenruha mennyivel lehet jobb a lencsemintás BW-hez képest? Az egyébként nekem világos, hogy azért jobbak az átlagos levélcsíkosokhoz képest, mert nincs bennük tulképpen semmi kontúr, semmi vonal. De a lencsésben sem nagyon van =). -
a lényeg hogy az egységnek is vannak plecsniei, ha tehát az egységét 10x kitüntették akkor a kiskopasz első nap 10 jelvénnyel kezd..... -
SZU #16987 Persze! S akkor Michael Dudikoff a filmjei nagy többségében a Tengerészgyalogság Istene? =) -
SZU #16986 A manus bal oldalán, vagy a jelvények között balra? =) -
De ez csak az angolszász országokban van így nem? Meg talán egy-két nyugatinál. Magyarországon van ilyen? -
-
kiskorúbézoltán #16983 Bal oldalon azok a kitüntetések , szalagsávok és jelvények vannak amiket személyesen ért el , jobb oldalt azok amiket az alakulata kapott , ha jól emlékszem . -
akkor ezek valóban kitüntetések :D -
szalagsávok! -
Elképzelhető... nem tudom. Gondolom akkor azért ilyen, mert tanultak a szovjet példából mikor pl Zhukov marsalnak annyi kitüntetése volt, hogy nem fért ki az egyenruhájára egyszerűen :D -
Minél több sorból áll, meg minél szélesebb, annál nagyobb fejes az illető. Legalábbis én így vettem észre :D -
Tiberius B #16978 nemtom, de mivel ugyanolyan rangúaknál más-más lehet, ha jól emlékszem, nem hinném -
Tiberius B #16977 kitüntetések nálam ált. kimerülnek a különböző pl. jelvényekben, mondjuk egyáltalán nem értek hozzá, egyébkéntis mi értelme van, ha látsz egy egyedi jelvényt az vhogy többet mond kevesebb idő alatt, lehet nagyon laikusként állok hozzá -
Cifu, nem környezetmérnök vagy valami hasonló? :) Vagy vízellátás mérnök, valami ilyesmi dereng :) -
Az nem kitüntetés, hanem a rangjelzés, nem? -
Tiberius B #16974 nekem vhogy soha nem jutna eszembe ilyesmi -
kitüntetésekre gondolsz? :)

=)