95113
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Fenrir
    Aszongya "kis benzinkutunk" :D

Rá van írva, hogy OMW és Európában elég sok helyen van ilyen "kis benzinkutjuk" :D
  • Cat #17011
    ?
    én baloldalt csak egy fehér hátteret látok, jobboldalt meg egy kék pacát ;)
  • SZU
    Szerintem ezt direkt így világították meg, hogy ne legyenek nagyon árnyékok. A lenti képen nem olvadnak egybe, pedig ott nincs is studió világítás ;).
  • rohadt alma
    Az SR-47-nek hogy alakul a sorsa most hogy a FN SCAR rendszeresítésre került?
  • Sadist
    Az míly durva már, hogy szinte egybeolvad az ember. A keze beleolvad a törzsébe, a nadrágnál meg nem látod, hogy meddig tart az egyik szára, és hol kezdődik a másik. Csak a gyűrődések miatti árnyékok árulkodóak.
  • [NST]Cifu
    Ha már digitális álcaminta, itt vannak a legújabb fecskék, fent az amerikai légierő, lent az amerikai haditengerészet új egyenruhája:

• [NST]Cifu
    Per pillanat a saját családi vállalkozásunkban (egy kis benzinkutunk van, továbbá kisebb földmunkákkal, földméréssel foglalkozunk).
  • rohadt alma
    nem
  • Cat #17004
    hát ha vki perfekt orosz, biztos ki tudja deríteni...
  • I.C.ram
    Na az ilyen tisztekért soha nem fognak meghalni a bakák önszántukból :D De lehet tudni, hogy ezt miért csinálta? Mit tettek szerencsétlenek?
  • I.C.ram
    Hmm akkor rosszul emlékeztem. Mit dolgozol most, ha szabad tudnom/nunk?
  • Cat #17001
    a székkel fejbebaszás nagyon durva.
  • [NST]Cifu
    Korábban, még a digitális mintázat elött is voltak már ilyen "tengeri" álcaminták. Igazából a lent felvázolt különleges egységekre jellemző hajón v. kikötőn való rajtaütésen kívűl nem tudom, mi értelme lehet. A tengerészeti spec. egységek ugye partraszálláskor az adott terepnek megfelelő terepmintát használnak, ha meg búvárcuccban érnek partott, akkor meg fekete neopreme (vagy mi a szösz, késő van már :)) ruciban vannak.

A digitális minta lényege, hogy nincsenek benne határozott konturvonalak.
  • [NST]Cifu
    Nem, középfokú végzettségem fémipari szakközép (általános gépszerelő), utána informatikusnak tanultam. A haditechnika csak hobbi, de a fegyverekkel azért közelebbi kapcsolatban vagyok a sportlövészet és a vadászat kapcsán.
  • AKSURV
    Ok. Te használd a legjobb kézifegyvert én maradok a másodiknál. Vállalod?
    :-))
  • SZU
    Azért valljuk be, ez a legjobb álca:

=)
  • SZU
    Így lesz engedelmes a katona?
  • uHs Gerzson
    Why we Fight
  • rohadt alma
    Láttam azt a részt.Én ugy emlékszem második volt.Az első a puszta kéz.
  • AKSURV
    Azé' nem teljesen. Mihail Timofejevics karabélya lett a legjobb kézifegyver. :-))
  • Tiberius B
    Képzelem, hogy ki lehet az akinek már szinte ilyenekből áll a ruhája
  • Tiberius B
    hát a filmeken azé nem látni ennyire, köszi
  • SZU
    Vágom, ezt Sadistnak írtam, cinikusan ;).
  • SZU
    Cifu! Egyébként ezt a kék árnyalatú álcaszínt kiknek találták ki eredetileg? Mert a military shopokban ezt Aqua-nak hívják. Ebből gondoltam talán éjszakai "vízes" bevetésekre lenne jó. De éjszaka már mind1 hogy nyári vagy őszi színben virít valaki, vagy aquaban nem?

Arra nincs %-os sejtésed, hogy a pixeles egyenruha mennyivel lehet jobb a lencsemintás BW-hez képest? Az egyébként nekem világos, hogy azért jobbak az átlagos levélcsíkosokhoz képest, mert nincs bennük tulképpen semmi kontúr, semmi vonal. De a lencsésben sem nagyon van =).
  • Punker
    a lényeg hogy az egységnek is vannak plecsniei, ha tehát az egységét 10x kitüntették akkor a kiskopasz első nap 10 jelvénnyel kezd.....
  • SZU
    Persze! S akkor Michael Dudikoff a filmjei nagy többségében a Tengerészgyalogság Istene? =)
  • SZU
    A manus bal oldalán, vagy a jelvények között balra? =)
  • I.C.ram
    De ez csak az angolszász országokban van így nem? Meg talán egy-két nyugatinál. Magyarországon van ilyen?
  • Pyotr
  • kiskorúbézoltán #16983
    Bal oldalon azok a kitüntetések , szalagsávok és jelvények vannak amiket személyesen ért el , jobb oldalt azok amiket az alakulata kapott , ha jól emlékszem .
  • I.C.ram
    akkor ezek valóban kitüntetések :D
  • Pyotr

szalagsávok!
  • I.C.ram
    Elképzelhető... nem tudom. Gondolom akkor azért ilyen, mert tanultak a szovjet példából mikor pl Zhukov marsalnak annyi kitüntetése volt, hogy nem fért ki az egyenruhájára egyszerűen :D
  • Sadist
    Minél több sorból áll, meg minél szélesebb, annál nagyobb fejes az illető. Legalábbis én így vettem észre :D
  • Tiberius B
    nemtom, de mivel ugyanolyan rangúaknál más-más lehet, ha jól emlékszem, nem hinném
  • Tiberius B
    kitüntetések nálam ált. kimerülnek a különböző pl. jelvényekben, mondjuk egyáltalán nem értek hozzá, egyébkéntis mi értelme van, ha látsz egy egyedi jelvényt az vhogy többet mond kevesebb idő alatt, lehet nagyon laikusként állok hozzá
  • I.C.ram
    Cifu, nem környezetmérnök vagy valami hasonló? :) Vagy vízellátás mérnök, valami ilyesmi dereng :)
  • I.C.ram
    Az nem kitüntetés, hanem a rangjelzés, nem?
  • Tiberius B
    nekem vhogy soha nem jutna eszembe ilyesmi
  • Punker
    kitüntetésekre gondolsz? :)