95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
rohadt alma #17465 Mennyibe kerül egy rakéta? -
rohadt alma #17464 Na ilyen
[IMG][/IMG]
-
rohadt alma #17463
-
rohadt alma #17462 Ja értem.Szóval ilyesmi -
dara #17461 pct= páncéltörő. Tehát igen. De nem csak páncélosok ellen hatásos, lehet vele bunkert is rombolni. -
rohadt alma #17460 pct. rakéta az amivel páncélosokra lőnek? -
A-10 és Raptor powwa
-
Ha valaki be tud szerezni ilyen lőszert, az már nem ezzel fog szórakozni, hanem beszerez egy pct. rakétát, és azzal pörköl oda. :) -
rohadt alma #17457 De mint tudjuk... -
Természetesen a köppeny azonosítható, így valamennyire vissza lehet követni a fegyvert. De ahogy Ren is említi, a páncéltörő lőszerek mindenhol katonai cuccnak minősülnek, tehát alapból nem túl könnyű hozzájuk jutni. -
SZU #17455 Jó kis iraki video! -
Ren #17454 Jó kérdés, de szerintem ezek annyira ritka lőszerek, hogy a lőszervásárlás alapján könnyen megtalálják az elkövetőt. -
rohadt alma #17453 A lövedéken nem hagy nyomot a huzagolás.Nem lehet azonosítani a fegyvert (gondolom én).A leváló köpennyel mi a helyzet?Azon hagy nyomot ami alapján össze lehet kapcsolni a fegyverrel amiből kilőtték? -
Akad, bár nem túl gyakori, főleg puskakaliberű AP (páncéltörő) lőszereknél. -
rohadt alma #17451 Kézi lőfegyverek lőszerei között van űrméret alatti lövedékkel? -
tomcat1 #17450 Erről van sztorim!
Kecskeméten beülhettem egybe(Tornado), de a pilóta a fotót nem engedte, csak ha ő csinálja...
erre még el is b*szta, de előhivásnál derült ki csak... -
-
rohadt alma #17448 IED Buster
link
-
blaholl #17447 kösz
-
Beírod alul a keresőbe, hogy "mesterlövész" és ki fogja dobni Cifu egyik cikkét. -
blaholl #17445 Tudna valaki leirást a mesterlövészekről. Preciziós lövésnél nagy távra ki a második személy a lövész mellett. Ha jól tudom adatokat szolgáltat. Esetleg ki többet tud felvilágosithat.Kösz. -
Namondjuk ha nekem ilyesmi lenne, akkor is örűlne a fejem... :) -
Nem tudna valamelyikőtök egy jó felbontású képet berakni a "Danish Dynamite" nevű Drakenről egy A4es lapra szeretném kinyomtatni.
-
Az éleslövészetek többségén a rakétákon nincs robbanófej (azt értékelik, hogy elég közel húzott-e el a rakéta a célgéphez), így hacsak nem találja el a rakéta közvetlenül a célgépet, akkor a célgép újra felhasználható. -
rohadt alma #17441 Azok az F-4-esek amiket célgépnek használnak ha nem találják el a tesztlövészeteken akkor visszatér és leszál vagy amelyik felszál azt le is lehet írni? -
rohadt alma #17440 link
-
rohadt alma #17439 -
SZU #17438 Még jó, hogy nem voltál Huszár annó, az a csákó volt az elbaxott vödör! =) -
Én nagyon utáltam a bocskai sapkát, sohasem lehetett jól beállítani, úgy nézett ki az ember fején mint valami elbaxott vödör :) -
Izlések és pofonok. Mondjuk nem nekem kell viselni, hanem a katonáknak, és legalábbis amikor szóba került, ők nem nagyon dicsérték... -
Nem, valóban megtörtént már, hogy a magyar rendfokozati jelzésekkel nem tisztába levő US katonákat megzavarták a csillagok (náluk ugye a csillag csak a tábornokoknak jár, bár az ötágú, nem pedig hat). -
SZU #17434 Ezt én is hallottam 2 hivatásos katona ismerősömtől is, akik Korfun békefentartók. Azt mondták, hogy az Irakból visszajött cimboráikkal történt meg.
Ügye a szakaszvezetőnek is meg az főtörzsőrmesternek is van már annyi csillagja, hogy tábornoknak nézzék őket ELSŐRE az USek. Urban Legend lehetne, de az mellette szól, hogy előtte nem nagyon találkoztak az amerikai közkatonák Honvédekkel. Hacsak nem Tasszáron.
Szal nekik csak sok csillagos tábornokokból álló bandának látszhatott először =). -
SZU #17433 Ha a bocskai sapka az az a honvéd sapka, amit már az első világháború előtt is viseltek, talán még a 48-as szabadságharc előtt is, akkor szerintem egyáltalán nem gáz. Nekem tetszik a formája, tetszik a múltja, s nem tetszik a fejtetőre vágott féloldalt lecsúszott palacsinta barret.
Igazából tök mind1 mi van a baka fején békeidőben. Akkor meg miért lenne egy másik ország majmolása? (ha a bocskai sapek az, amire én gondolok) Ha van nekünk egy saját egyedi gyakorló sapkánk. A németek is a világháborús gyakorló sapkájuk másolatait használják. Az amik gyakorlója is hasonlít a polgárháborús Jenki sapkára, csak nincs összenyomva elöl.
De ez SZVSZ. Szal, ami nekem tetszik, az közel sem etalon. A harc közben úgyis bukósisak lesz rajtuk álcafűvel. -
:DD -
Thanatos #17431 tény, mint az összes ilyen :) azért modntam hogy hallotam és nem állitottam hogy ez igy volt :P -
"Urban-legend"
-
szerintem csak a csók a nem tudta hogy itt a sorozott bakák is kaphatnak zöld barrett-et és nem csak az elit egységek :) -
Thanatos #17428 én ezt a csillagok miatt hallotam hogy ugye amcsiknál csak a tábornokoknak van asszem csillaga ergo anno amcsik nemgyőztek itt tisztelegni :DDDD -
Vagy csak nem sokat mozogtál még katonák között... -
rohadt alma #17426 Ez a történet túl szép hogy igaz legyen.
[/IMG]