95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hol mondtak ilyet hogy "nemzetkozileg tiltott"?!
(Mellesleg az aknatelepites is sok helyen "tiltott"...megis fejlesztik az aknakat..mar ilyen kazettas bomba rendszerekben is vannak olyan aknatelepito kivitelek amik nagyon durvan beteritik a celteruletet...es ember legyen a talpan aki hatastalanitja oket! (max csorgokigyoval, egy savban!)) -
1.: Nincs nemzetközileg tiltva. Tiltakoznak ellene, így már helyesebb.
1.a.: Eddig Belgium az, amely magára tekintve betiltotta a használatát és birtoklását. Ausztria, Ausztrália, Dánia, Franciaország, Németország, Norvégia, Svájc és Svédország azon országok, amelyeknél előrehaladott állapotban van hasonló parlamenti döntés.
2.: Nem, nem sok a 2000 töltet, vannak ilyen változatok is. -
Most mindenütt azt hangoztatják ,hogy Gázában nemzetközileg tiltott fegyvert kazettás bombát vetnek be amiben 2000 "minibomba" van.
Mióta tiltott kazettás bombát használni? Nem túl sok a 2000 töltet? -
A kérdés jó, viszont többoldalú. Egyfelől a MICA közismerten elég borsos árú. A MICA RF darabjáért a francia légierő még "csak" 550.000 $-t fizetett anno. Az exportára viszont közel 1 millió $, márpedig miért vegyenek MICA-t, ha itt a Meteor hamarosan. Az MBDA továbbra is tartja azt, hogy 2010-re sorozatgyártásra érett lesz a Meteor, jelenleg az éleslövészeteknél tartanak. Szvsz a Meteor integrációja pedig hamarosan várható.
Aztán lehet, hogy csak túlkombinálom, és a brazilok Super 530-asokat vesznek a Mirage-okhoz. ^^ -
Hat nem tudom hogy a Rafale-on kivul van e mar olyan 2000-es (talan a 9-es?!) ami kepes egyutmukodni a Meteorral?! Meg kerdes hogy vehet e egyaltalan Brazilia Meteort?! Meg amugy milyen stadiumban van a Meteor?! Kisszeriaban gyartjak mar, vagy meg mindig csak csapatprobaknal/fejlesztesnel tart e?! -
Hülye kérdés: mivan, ha az MBDA Meteor-t akarják esetleg a Mirage 2000-5BR-hez? -
Nah de ha mar Mica nuku akkor nem 2000-5...hanem mas, a kepeken meg nincs egy szal antenna se ott ahol annak lennie kellene! Vagy lehet en vagyok a vak! 
-
A Brazilok amúgy is meglehetősen jóban vannak a Franciákkal, tehát ez nem igazán meglepő hír. ^^ -
Hat francia az meg johet! Joban vannak az oroszokal szal nincs semmi problema
-
Tobb Brazil "forras" is ujsagolja(lehet dezinformacio) nagyban, hogy vegulis Mirage 2000-5-osoket kapnak..de a kepek tanulsaga szerint (hianyzo antenna a svancon), ez max ugy igaz ha a Mica raketakat nem veszik meg es igy a repulokbol e lehetoseget "kiepitik" az arulkodo antennaval egyutt!
-
dara #19626 Azt azért tegyük hozzá, hogy az F1-et és G-t leszámítva gyakorlatilag egykaptafa külsőre mind. Úgyhogy nem csoda, hogy ha az egyik tetszik, akkor mind. -
te minden ilyen csúnya modern vackot szeretsz, a ruszki csodáknál még megérteném mert a nyers erő szépsége sugárzik belőlük jó komcsi szokás szerint, na de ez? :) -
En szeretem a Mirage-okat, mer a III-as is tetszett
-
Ugye tudjuk hogy Brazlia vett 12db hasznalt Mirage-2000-es a franciaktol,(allitolag 50millio$-os biznyisz volt) a kioregedo Mirage IIIE/Br-ek potlasara! -
nem szép, de csúnya :) -
Brazil Mirage 2000-esek (C/B):
-
dél-amerika északi csücske -
sry de akkor megyek most szétnézek a google maps-en. megkeresem venezuelát mert így hirtelen nem tudom hogy hol van. :)
szerk: ah megvan. :) -
olaj árakat nézted mostanában? :) -
Honnan van ennyi pénzük? -
de csúnya szegény ebben a színben. :D -
Venezuelai Mi-35:
-
KAZAN gyarban keszul Venezuelanak egy SAR Mi-172:
A mar tavaly megrendelt egyik Mi-17v5 mar Venezuelaban:
-
Venezuela a jelek szerint mégsem viccelt az orosz fegyverbeszerzéssel. Chavez elnök a hírek szerint nemsokára aláír egy elég méretes csomagot. Rövid szemezet belőle:
100 000+ AK-103 gépkarabély (54m $), illetve a 7.62x39mm lőszergyártási licencszerződés
14db Mi-17v5 felfegyverzett szállítóhelikopter (további 6db-ról már 2005-ben aláírtak)
2db Mi-35 (modernizált Mi-24) harci helikopter (további 8db-ról már 2005-ben aláírtak)
2db Mi-26T óriás szállítóhelikopter (e három helikoptertípus beszerzése cirka 1 milliárd $-t kóstál)
24db (?) Szu-30MK2 kétüléses többcélú vadászgép (Az ügylet értéke 1 milliárd $ körüli, ami viszont kevés 24db gépre, melyek listaára 60 millió $ körüli)
Mellesleg az oroszok kőolajvezetéket építenek, illetve felhúznak egy aluminiumgyárat az országban.
[center]
AK-103
Mi-17v5 egy kiállításon
Szu-30MK2 fegyverfelfüggesztései -
SZU #19612 Jó kis képek!
-
kiskorúbézoltán #19611 Fgyeld a számat , lassan mondom :
M_I_-_2_4
-
Tiger205 #19610 Szia Kiskorú!
A csecsen támadás idején kimenekített oroszok esetén egyszer riport szerint 45 főt vitt ki a Mi-8/17.
Nem akartam elhinni.
Este mutatta a tv.
Tényleg legalább 40 fő volt.
meg némelynek a motyója is.
És felszállt....és leszállt.
:o)
TGR -
Ok akkor én szenvedtem információ hiányban! sorry!
-
haxoror #19608
-
Skyflash #19607 kamu -
SZU #19606 Nyílvánvaló fake kép! ;) -
Azért ez elég dúrva reklámszöveg. Arra buzdítani a kedves vásárlót, hogy ezzel a stukkerrel milyen faszán ki tudsz lőni a kocsi ablakából egy házra vagy, hogy milyen jól ki lehet rabolni valakit. Hiába ezek az amik teljesen idióták. És akkor csodálkoznak, hogy kölkeik egymást lövik le az iskolában..... -
Thanatos #19604 lol :D -
YO homie! -
SZU #19602 "or simply while chasing someone through the yard" =) -
Milyen komoly, hogy a szán oldalán van az ironsight vagy mi :)
"Allows firing from car windows" :D
Nigga powwa :D -
SZU #19600
Feka Glock! LOL! -
ki beszélt leszállófedélzetről?? ha azt is megpakolják akkor hangárfedélzet takarítás van szerintem vagy díszszemle (akkor szokás mindent felpakolni a fedélzetre..) -
SZU #19598 Vajon mi célt szolgálhat egy kiba nagy terepasztal. Vajon... =) -
Hogyhogy hogy?
Bátran és bevállalósan
De az is lehet hogy a Big Boss elment pisilni, de nem szólt senkinek