95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Thanatos #19716 lol, akkor félreértettem, sorry :DD -
Thanatos #19715 hát igen :) bár én azért alig birtam ott visszatartani a röhögést, de tényleg igaza van :DDD -
majd nézzétek meg ezt, nagyon jó, csak javítás van youtubeon -
Üdv! ^^
Miután mostanában kissé képhiány lett, egy pár érdekes kép - abból a szempontból, hogy a jelek szerint az SF egységek számára a páncélzott terepjáró nem alternatíva. ^^
[center]
-
igen mondjuk ez is igaz. -
Sziasztok!
na most látom a topikot top10be, +fav!:) -
az élet törvénye ami minden csinált sz@r fölött áll, ölj vagy halj meg. -
okey.. Akkor készülök az alvásra. :) Jó éjszakát. -
Sok felesleges es ertelmetlen kerdes ez itt mind! -
Készülsz a háborúra? -
Vegyünk két embert: Az egyik el akar érni, a másik nem akar elérni.
Szerinted hola béke? -
Szerintem ha szepen sorban vegogolvastad amit leirtam a valaszt megkapod. -
Szepdolgok ezek az ilyen hangzatos "lehetetlensegek", mint igazi beke...mi ez tan a nirvana? vagy foldi menyorszag?! Legyunk realistak! Az emberiseg tobb mint 4000 eves tortenelmeben soha sehol nem volt igazi beke..es szvsz nem is lesz soha!....majd talan csak ha az utolso ember hal meg..az erezhet igazi beket....mert nem lesz fajtarsa aki fenyegethetne... (itt most ne vegyuk a foldonkivuli elet lehetoseget)...
DE MINDEZ olyan tema amiben megintcsak tisztaban vagyok vele hogy tul radikalis a velemenyem ezert EBBE itt vegkepp ne menjuk bele....nem veletlen nem jarok en olyan topicokban mint pl ama bizonyos "szomszed hely"
-
Mit jelent számodra a béke, és hogy tudod megvalósítani a saját életedben? -
Az igazi békében nem hiszem hogy bárkit vissza kéne tartani bárkitől. -
Szomszéd fórum, nem az én szomszédom. :)))
(NWO) -
Akkor mi az a törvény, ami lehetővé teszi az ellenség ölését mondjuk ha megtámadnák Mo.-t? -
En nem ertek veled ebben egyet! Az emberiseg tortenelme bebizonyitotta millioszor mar hogy csak az tarthat vissza egy felt ha valami elrettenti a hoditastol/tamadastol/haborutol....semmi mas az egvilagon! (Max a vallas...de abban is a "felelem" vezerli...pl istenetol...) -

Haaat ez marha jo....jot roohgtem ezem....de milyen igaza van! -
Szerintem ez nem igazi béke.. Olyan, mint baszni a szüzességért. -
már hogyne tiltaná, kiadatás stb szerinted miért van civilizált országokban? -
Thanatos #19695 pacifisták-e a szomszédok? :D
erről jut ezsembe egy aranyköpés szerüség(egy lőtéren játszodott le ez a jelenet :P):
-Te! Milyen érzés lehet pacifistának lenni?
-Olyan mint eunuch-nak?
-Ááá nem, mert az eunuch tudja hogy valami nincs rendben nála , mig a pacifista az ellenkezőjéről van meggyőződve... -
de nem hiszem, hogy mondjuk az ellenség ölését bármilyen törvény tiltaná, sőt kötelesség (?) ha arra kerül a sor. Pl. egy katona sem öl meg honfitársat, hanem ellenséget... mármint ha nem polgárháború van, de ott meg már tényleg nincs értelme törvényről beszélni. :) -
jogos.. akkor nem illegális, meg nem is legális. :D
csak olyan hadi :D -
Pl ami az alairasomban van szolas, az se veletlen alakult mar ki idoszamitasunk hajnalan a romai korban.... -
Thanatos #19691 ott a pont :) -
Ez az eszmefuttatás a szomszédban is ment, és ott azt mondták, hogy ez csak nevelés kérdése. :)
Igen igen.. lásd: szcientologia és társai :D:D -
Igyvan!
Szoktak mondani hogy "A haboru a politika folytatasa, mas targyalasi stilusban..."...abban a stilusban amit csak a katonak ertenek igazan (gyilkolas), es ami a vilag minden reszen fobenjaro bun..... -
Áháhá, egy eltiport bogár :D De a film többi része sem piskóta :D -
hadsereg és a legális szó már eleve nem összeegyeztethető, hiszen az emberölést a legtöbb ország tiltja seregnek meg ez az elsődleges feladata. -
amugy ertem mit akarsz mondani ...np ;) -
"Legalis" ?!?! De hogy definialod a legalis szot?! polgarjogilag?! Mert ugye a legalitas meg illegalitas csak torvenyek mellett mukodik!! Ha nincs torveny vagy nem vonatkozik a torveny valakire vagy megjobb esetben csupa kibuvo lehetoseg van akkor innentol a legalitas es "legalis" szonak abszlut nincs ertelme!
-
Ez "bullshit" ahogy jenki monnya' :D
Tudod mi lenne?! Mindenki megsemmisitene az oszes letezo fegyveret, es targyat amivel embert lehet olni (kes villa ollo balta stb) es lenne nagy heppy...kb 1 honapig..aztan jonne egy "egyenlo aki egyenlobb a tobbinel", es majd jol karoval, meg kovekkel agyonverne a rivalisat, hogy annak javait, foldjet, nojet, elvegye..es uralkodhasson...
Az embri faj vereben van a gyilkolas! A masik gyilkolasa, a haszonszerzesi vagy, az irigyseg...mindig lesznek haboruk...amig ember el...amig minimum 2 ember el...
-
Dehogy. Én épp azon a véleményen vagyok, hogy nekik "mindent lehet" szóval legális ez... :) -
ja hogy a nemzetközi törvények..
A nemzetközi törvények miért nem határozzák meg, hogy mindenki szerelje le a hadsereget, és akkor nem lennének háborúk? :-)
Legalábbis engem tuti nem korlátoznának ilyen nemzetközi törvények, hogyha csak nem érdekem a betartása. Mondjuk USA-nak mi lehet ez az érdek? -
jaja -
De kar kavargatni a hideg kasat! sz4bolcs! Miert mire szamitottal/gondoltal?!
-Hogy valamelyik polgari birosag eliteli a sereget ezert?! Abszordum!
-A sereg/legiero/etc maga ellen dolgozozon?! Abszordum!
Ha nem ismeri be hogy "igen ez meg az van es igen ezek dorok" addig kar minden szocseples! Felette allnak a redszernek, csak politikai uton vagy hadseregen beluli felso szinten lehet ezek ellen tenni...de ha nem akarnak?!...vagy jobbat mondok..ez nagyon is jo erdekuk?!....olyan temak ezek amiket halando embernek jobb ha elkerul... -
és persze titokban, mert a hátország nem nyelné le hogy kötelesek önpusztító szereket nyomni magukba. -
Nah igen..a katonara mint szemelyre...katonai torvenyek...de egy orszag hadseregenek tetteit mar nemzetkozi jog alapjan itelik meg..az meg koszono viszonyban sincs a katonai torvenyekkel....bonyolult dolog ez...tul bonyolult...(en se ertem teljesen de a lenyeg hogy tul sok mentelmi jog, es a fedhetetlenseg a polgari torvenyekkel szemben...a seregnek nem all szandekaban maga ellen dolgozni...neki hatekonynak kell lennie, a feladatokat vegre kell hajtania, es arra kell torekednia hogy mindnel hatekonyabba tegye mindezt...ezert fejlesztenek folyamatosan....az emberbol meg csinalnak szep droidot aki nem gondolkozik, csak cselekszik ahogy azt elvarja tole a nagy szevezet ami mogotte all...) -
Jó de hát egy katonára ha jól tudom más törvények vonatkoznak, nem?
Amúgy meg amég titkos, addig tök mindegy minek hívják, úgyhogy lényegtelen az elnevezés. :D