95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ez nem politikai topic, szól a szöveg, majd politizál tovább... ez is szép...
Párszor már kértem, hogy a belpolitikát hanyagoljuk e topicban plz... -
katz #21007 Ez nem a politika topic, ott tessek ilyesmivel agalni.
Kulfoldon dolgozom, de magyar ceg alkalmazasaban. Forintben kapom a fizetesem, de euroban fizetem a szamlaimat, szal csak ne pattoggjal hogy par szaros centtel rosszabul tudod bevaltani a nyaralasra a penzet en tizezres teteleket bukok abbol a penzbol amibol elnem kene. Mindez azoknak koszonheto akik most a magyar politikai elitet jelentik. Felolem loghat az osszes partallastol fuggetlenul. Ugyis csak egy hasonlo esemennyel lehetne oket kipucolni oket az orszagbol. Az mas kerdes, h jo magyar szokas szerint ebbol se lesz semmi es a birka nep otthon tovabbra is hagyja az egeszet ugy ahogy van.
Egy dolgot uzenek otthon azoknak az embereknek, akik most otthon vannak, kint az utcakon. Kitartas.
-
Thanatos #21006 miért közölném? nem kötekedésből irtam az előzőt se..., amugy emg lehet hogy igy van de inkább most hagyd abba mielött elviszed nagyon politika irányba a dolgot :) elhiszem hogy mérges vagy de vezesd le inkább a kispárnán :) -
Cat #21005 hát tudod nemsokára utaznék londonba, és tuti több ezer forinttal többe fog nekem kerülni a kirándulás, mivel esni fog a forint. KÖSZÖNÖM!
(és mielőtt közölnéd hogy örüljek hogy ki tudok menni, közlöm hogy fapados járattal 15e ft oda-vissza, mivel akció volt az easyjetnél) -
Thanatos #21004 lehet vanakit pont ez érdekel :DDD -
Cat #21003 Te utaznál a közeljövőben Budapestre, ha a külföldi sajtóból tájékozódnál?
Hány vendéglátós, szálloda fogja keserűen venni a visszamondásokat? Hány milliárd forint kárt okozott ez nekünk? Hány külföldi alap fogja kivenni a pénzét a magyar cégekből?
:(
BBC
CNN
-
Cat #21002 AFP és AP fotó, megy körbe a világba.
-
fonak #21001 Itt két dologról van szó: egy dolog a békés tüntetés, és más a randalírozás, meg híd eltorlaszolása. Rühellem a kormányt, de teljesen természetesnek tartom, ha most szétverik az Erzsébet hidat elálló tüntetőket... Megint más, hogy a rendőrök és a bíróságok számos túlkapást követtek el, békés embereket vertek össze, az utcáról random összefogdosott embereket ültettek le stb. -
Te mit csinálnál a rendbontó huligánokkal? Megdícsérnéd őket, amiért ügyesen tudnak tábortüzet gyújtani egy autó, kis benzin, vodka és gyufa segítségével?
Meg akkor már 21k ték is :) -
bgabor #20999 Csak annyira, amennyire a demokrácia része leveretni a tüntetőket a rendőrséggel, és nyíltan,gyúnyosan leszarni amit mondanak, közben olyanokat mondogatni, hogy "tüntetni az lehet, majd megunják" meg "tüntessenek csak, tandíj attól még lesz". -
Thanatos #20998 ott a pont :) -
kiskorúbézoltán #20997 Ne itt politizáljatok , pls ! -
Valóban, hiszen a véleménnyilvánítás demokratikus formája a kődobálás, kukagyújtogatás, nemzeti jelképek kisajátítása, és a be nem jelnetett tüntetések..stb..
De sem politizálni, sem vitát nyitni nem akarok -
Thanatos #20995 evvan :/
(ui.: azért nem az összes csatornán szurkolnak a rendőröknek :PPP) -
bgabor #20994 A legdurvább az, hogy érezhetően a tahó rendőröknek szurkolnak(TV2).
Dehát itt ugye sajátos demokrácia van, úgyhogy aki másképp gondokodik, azt Gyurcsány levereti a rendőrökkel. -
azt mondták -
egyebként mikor állt le??elfogyott a nafta? -
"A rendőrök néha a vízágyút is bevetik, de még az úttesten lángoló szemetet sem sikerült eloltani, nemhogy a tüntetőkig ellocsolni. "
lol :)
-
Skyflash #20990 Azért az nem semmi, hogy mennyire hülye minden médiaszakmunkás a haditechnikához :(
A legdurvább az m1 riportere volt, aki arra a kérdésre, hogy mi van a terepjárón(duplacsövű gránátvető); közölte hogy ilyet utoljára a 2. világháborúban látott(!!!!!), és valami légvédelmi rakétának néz ki!!!
Természetesen nem várom el, hogy típusszámot és főbb paramétereket vágjon fejből, de azért ez durva volt... -
T-34 akcióban
-
értenek hozzá mint mindig :) -
marcio mela #20987 A TV2 Tények-ben azt mondták játéktank. -
Cat #20986 index főlapján is kinn van ez a link.
[i]A Honvédelmi Minisztérium vizsgálatot indít, hogy kiderüljön, hogyan tudták beindítani a tüntetők az Erzsébet téren a tankot, tudta meg az Index. Úgy tudjuk, a tankok olyan állapotban álltak a téren, hogy azt "csak úgy" nem lehetett volna beindítani, sem akkumulátor, sem üzemanyag nem volt benne.
-
táblát nem sokáig tartott bezúznia :D -
segítettél is nekik? ha eszed van ezt nem otthonról írtad be :)
-
Cat #20983 http://mf.index.hu/belfold/okt23_tank.mov -
kiskorúbézoltán #20982 Védeni persze , hogy nem véd , szerintem ezt ők se gondolják . A mozgásban meg szerintem nem zavaró . Probléma akkor lesz ha használni is akarják azt a lőszert . -
védeni semmit nem véd, mozogni meg szerintem igencsak érdekes lehet így, kap 1 golyót az biztos hogy nem fogja meg. -
kiskorúbézoltán #20980 ??? -
vagy inkább lelövetni magukat..... -
kiskorúbézoltán #20978 Nem , tényleg ez a mániájuk . Szeretnek minél harciasabban kinézni ...
-
ez az első kép valami vicc? -
Valószinüleg csak 'jelzi', hogy nála fegyver van, és célkeresztben van. Nem fog tüzet nyitni nyomós ok nélkül a kínai oldal felé. Már ha nem tökhülye. :) -
az most igazábol céloz, vagy csak pózol? :) -
REUTERS/Ahmad Masood
Afgán katonák egy közös amerikai-afgán hadgyakorlaton Október 22.-én
REUTERS/Nir Elias
Észak-Koreai katona fegyverével céloz egy, a Koreai-Kínai határ kínai oldalán lévő fotósra, 2006 Október 23.-án.
További képek egy Észak-Koreai partmenti építkezésről, ahol sorkatonák dolgoznak (AP képek).
[center]
-
majdha kihal a mostani moderátor generácio :DDD
/vicc/ -
Thanatos #20972 soha... -
:P
nekem is kell, nekem ilyen mikor lesz? :))) -
Moderátori privilégium :) Youtube ad egy linket, amivel beszúrhatod az oldaladra a videót. Mivel Cifu moderátor ő tud html-t beleszerkeszteni a hozzászólásába úgy, hogy működjön. -
Off
Moderátori jogosultsággal. :)
On