95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
SZU #21216
Ez utángyártott, vagy ilyen az új német álca? -
Természetesen az elméleti tűzgyorsaság a nevéből eredően csak egy viszonyszám, hogy mennyi lőszert lőne el folyamatos tüzelésénél. Így egy átlag gépkarabély 650-750 lövés/perc tűzgyorsasággal rendelkezik, de ugye csak 20-35 lőszerrel rendelkezik, amit 2-3 másodperc alatt ki is lő, ha a használó rajta hagyja az elsütőbillentyűn az újját.
Az ilyen 1 millió lövés/perc értelme persze erősen megkérdőjelezhető, hiszen legfeljebb olyan helyzetben van értelme, mint a hajók CIWS rendszereinél (CIWS ~közvetlen közeli védelmi rendszer, mint a Phalanx), de még ida is túl sok. -
Nem vagyok én se nagy rajongója a MetalStorm-nak, főleg hogy sok helyen (szerintem kissé indokolatlanul) hypeolják. Bizonyos feladatkörökben persze én is látom értelmét (pl. aknavető-csőkötegek), de pont ilyen géppuska-feladatkörben nem igazán... -
SZU #21213 Akkor az 1.000.000 lövés percenként annyira elméleti, hogy nem is igaz sem gyakorlatilag, sem elméletileg... Egymásra szerelek 1.000.000 csövet, elsütöm 1x-re és kész is az elméleti tűzgyorsasága... -
sok értelme nincs -
MetalStorm rendszer. Az egész csövet (itt: csőkötegek) ki kell cserélni, a lövedékek a csőben egymás mögött foglalnak helyet. -
SZU #21210 Ja, végül is 1.000.000 lövés percenként. Egyszerre süti el a 36 csövet =).
Hogy tölt újra ez a rendszer? -
Maverick 18 #21209 36 Barrel Machinegun-600 rounds per minute -
SZU #21208 [URL=http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=69664]Azta de durván néz ki, amikor "ömlik" a sok vörös színű nyomjelzős![/URL] -
Szerintem meg betonkatona :)
Igaz légcsövek nincsenek, de egyébként... -
"Nehéz napok egy Föld nevű bolygón" c. sorozatban néztek ki az idegenek. -
SZU #21205 Vagy Wolfeinsteines lángszórós. =) -
sztem meg a Killzone -ból :) -
Ezt a betonkatonából (Bet on Soldier) lopták :D -
SZU #21202 Buvárkund remake alkalmatosság? -
SZU #21201 Tömegoszlató cucc =) -
Ren #21200 Nekem sincs infom ezekről az esetekről, a militaryphotos.net-en postoltak egy ilyen képgyüjteményt, abból szemezgettem. -
marcio mela #21199 Azt olvasom IED de,hogy járőröztek-e vagy mást csináltak meg mi történt a katonákkal? -
marcio mela #21198 A képekhez nem volt szöveg mi történt? -
Thanatos #21197 azok de ez megint nem tul meglepő... -
Az első képen egy darabig gondolkodtam ,hogy milyen harckocsinak van ilyen fura tornya aztán leesett ,hogy fejjel lefelé van ,szegény M1 :( -
a harcoló egységek külföldi bevetéseken résztvevők nagyrésze innen ment, az elmúlt 3 évben többszáz milliót költöttek a laktanya felújítására most meg 1 toll vonással megszüntetik, idióták ezek mind :( -
Thanatos #21194 hát az ..., bár őszintén megmondom én mást nem is várok nagyon magyar hadseregtől..., amx azt hogy vajh mikor jelentik be hivatalosan is a megszünését mint olyant... -
"Az új kormányprogramnak megfelelően jövő év augusztus 31-ig felszámolja a Magyar Honvédség a 24. Bornemissza Gergely Felderítő Zászlóaljnak otthont adó egri helyőrséget - jelentette be szerdán Egerben a Honvéd Vezérkar főnöke.
Az alakulat megmarad, és a jövőben a debreceni 5. Bocskai István Könnyűlövész Dandár kötelékében lát el felderítési feladatokat - közölte a laktanyában megtartott állománygyűlést követő sajtótájékoztatóján Havril András.
Ugyanakkor az Egerben szolgálatot teljesítő 387 hivatásos és szerződéses katona előtt a Magyar Honvédség valamennyi alakulata nyitva áll, így nem csak Debrecenben folytathatják az egri honvédek a katonai pályát - fűzte hozzá a vezérezredes.
Az elmúlt időszakban számos rekonstrukció történt az egri laktanyában. Az ezt firtató újságírói kérdésre reagálva Havril András úgy fogalmazott: "az elmúlt 20 évben a Magyar Honvédség egyetlen egy átszervezést sem tudott befejezni. Mindig félkész állapotban indította el a következő változást, és emiatt történtek azok a dolgok, hogy fölújítottunk valamit, és az bizony ott maradt.""
ez a szégyen bazze :(
-
harcu #21192 Az, hogy feloszlott. :) -
kiskorúbézoltán #21191 Miért , mi a baj a TNT-vel ? -
azért egy tankot ilyen formában is elfogadnék:)
jól mutatna a kerben pl ;) :DDD -
SZU #21189 Ezek elég komoly robbanások lehettek!!
Gondolom nem egyszerű Trotil-t használtak. =) -
Ren #21188 Néhány csúnyább IED vs. jármű (A Humveeket kihagytam)
-
na ez új infó :) -
Preciziós MLRS reklám. -
akkor válik élessé a lövedék (miután megtett egy biztonságos távolságot ugye) -
marcio mela #21184 Bocsánatot kérek!
Tudnom kellet volna.Vagy ha nem tudom akkor tudnom kellett volna,hogy nem tudom. -
jó, ha nem érted miről beszélek, akkor ne írj semmit...
"humorosból" annyit tesz, hogy a humoros és aranyos képek nevű topikból szedtem a videót, érthető? -
marcio mela #21182 Ez az oldal arról beszél a rövidebb méretből adódóan kisebb volt a gázdugattyú hátramozgatásához alkalmazott erő de a Wikipedia-ból úgy tűnik görgővel késleltetett tömegzázas.Mekkora torkolattűz!
-
de azért ez egy jó kép :)
-
nem lehet rosszabb mint az AK47S-nek -
Én inkább a visszarúgását nézném meg :) -
Az MC51 típusú fegyver igaz története - avagy miért nem H&K MC51?
vannak szép képek is :) -
marcio mela #21177 Innen néztem ki.A kaliberét nem írták tehát csak megtippeltem a tár alakjából.Remélem nem tévedtem.