95113

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hmmm erdekes ezen a Su-25TM-en az a logo es felirat....
-
Ren #22162 Ha minden igaz egy ilyennel volt szerencsem loni a hetvegen, nekem nagyon bejott :). Konnyen kezelheto, kezreall, elvezet vele loni. Ahhoz képest hogy csak felautomata, nem tart sokaig a 30-as tar :P
-
indexen leltem...befigyel a sojuz raketa efekt...azert nem semmi hogy a jo sarkany es az eros hajtomuvek hogy kihuzzak a szarbol a pilcsit! -
Abban voltak....de megnezheted te is.... -
AKSURV #22159 Kereskedelmi célra készített csak félautomata AK. -
AKSURV #22158 Marpatban voltak? Mert ha nem, akkor az új iraki hadsereg tagjai lehettek ők orosz fegyverzetet használnak. -
AKSURV #22157 Marpat voltak? Mert ha nem, akkor az új iraki hadsereg tagjai lehettek ők orosz fegyverzetet használnak. -
Ez az SA-85M valami vakvagyany volt netan?...bar most ahogy nezegetem neten mintha lattam volna kepet rola mar de elsiklottam joszokasomhoz hiven felette :D -
nagy képet! -
Cifu! Hmmm nem is tudtam errol:
-
Én is úgy emlékszem, hogy már jópár AK-s kép be volt linkelve :) -
pl volt 1 csapat kép vagy 20 emberrel és szinte mindenkinél más volt, köztük jópár AK -
itt keress vissza :) -
linket 
(az egesz topic jan 19-en volt 3 eves...) -
ezt már 3 évvel ezelött az első képeken megállapítottuk :) -
Az hogy AK-t hasznaltak....pl -
és mi a lényeg? :) -
Elob a TV2 hiradojaban mutogattak amerikai katonakat Bagdadban akcio kozben, AKS-47-el, M24-el, M249-el, M4A1-el, M16A4+Bushmaster-el...ahogy harcolnak.....(mazlim hogy lattam...nem szoktam TV-zni..ep a konyhaban burkoltam a fejembe par szelet narancsot mikor a hiradoban volt epp....) -
#22143 -
És "ütésre" milyen a paintballhoz képest? -
http://www.ultimak.com/ -
na gyerünk át az airsoft topic-ba :) -
-
tudom :) -
MuldR #22140 Nem is volt meg wargamen. full fem/fa, gyonyoruszep, gyujtoi darab. kb 200 BB volt vele kilove, falidisznek hasznaltam.
Wargamen amugy is macera. 8 db BB fer a tarba, es kiurules utan folfele kidobja. Na most a 8 az eleg keves tuzharcban, es keresd a terdig ero fuben a tarakat :) -
sajnálnám azt a fegyvert kivinni az erdőbe :)
szegény G3-asommal első érdi játék után sikerült a talajból jó adagot haza hozzni :) -
Cat #22138 http://www.sg.hu/cikkek/49993/wiki_es_videomegosztas_kell_a_katonaknak -
MuldR #22137 Csak ahol MASZ szabalyzat van. Az meg 3 palya. Tobbi helyen leszarjak a MASZ-t :) -
8 mm-es fegyóval jól el is hajtanak a francba :) -
MuldR #22135 Bor rifleslingel, 2 tarral meg kb 1000 BBvel 130 000 ft. -
mennyi? :) -
MuldR #22133 Ja, es epp van egy elado Marushin M1 Garand MAXI 8mm GAS Blow Back puskam :) Erdekel? :) -
MuldR #22132 6 vagy 8 mm-es muanyag golyot. -
Az airsoft fegyver mit lő ki? Ebben (is) laikus vagyok és nem tudom... -
SZU #22130 Tudom, hogy airsoft, de akkor is érdekes elgondolás! -
Tcat #22129 Szöveget érteni nyet, de így is igazi kincs, thx :) -
dara #22128 Kész volt, csak nem olyan formában, mint ahogy sorozatgyártásba került volna. Meg kellett volna hosszabbítani az orrészt, hogy a tervezett fegyverterhelést magával tudja vinni.
A TVC elhagyásának oka a minnél jobb lopakodóképesség, ezért a Northrop-nál úgy döntöttek, hogy a kiömlőt alúlról teljesen leárnyékolják. Ez viszont aszimmetrikus GSF terhelést és némileg nagyobb zajt eredményezett. A szubszónikus manőverezőképesség a TVC hiánya miatt volt gyengébb, viszont szupercirkálni jobban tudott az YF-23.
A másik fő ok szinte biztosan a konzervativizmus volt. Ahogy az YF-120 is sokkal innovatívabb volt, mint az YF-119, és az előbbi el is bukott. Túlzottan nagynak látták a technológiai kockázatot, ahogy az YF-23 esetén is.. -
dara #22127 Akkor ezekszerint nem építettek korábban egy darab Tornado-t és Jaguar-t sem... -
dara #22126 Lehet én tévedek, de mintha a szabadon lengő cső nem attól lenne szabadon lengő, hogy nem kapcsolódik fizikálisan az ágyazáshoz a cső, hanem attól, hogy a teljes fegyverszerkezethez mindössze a cső tövében a tokhoz csatlakozik. (Ez de szép körmondat volt.) Szóval amikor a csőhöz bármi egyéb csatlakozik bárhol máshol (leszámítva a torkolati szerelvényeket), akkor az már nem szabadon lengő. -
Tcat #22125 Akit érdekel az YF-23 fejlesztéséről egy hoszabb, cirka 50 perces videó, az bökjön ide. A szöveg angol persze. Ez a Patricks Avaition-on ról származik, csak nem a szénné tömörített flash videó, hanem az élvezhető mpeg formátumú változata.