95114
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • SZU
    Semmi gond. Szoktam én is nagyokat alkotni! ;)

Glock hicap tárral... =)
  • Thanatos
    sorry, tényleg, msot keltem :DD ez még az átlagosnál is siralmasabb, bocsi :(
  • bgabor
    Én nemnagyon bírom az amcsikat, de a videón látszik hogy a sofőr igyekszik minden kocsit "gyengéden" lekoccolni, nem pedig ahogy esik úgy puffan alapon. És ezt is csak azokkal csinálja akiken látja, hogy nem fognak félreállni.
    Szóval ahhoz képest hogy nem állhat meg, finoman csinálja.
  • SZU
    Látom az ipszilonokkal bajban vagy. =)
  • Thanatos
    hát én már láttam olyat itt a hüvösvölgyi végllomás után hogy y halytűkanyarban a két kocsisor között két katonai urál folyamatosan dudálva elég szép sebességel haladt, és mindenki elengedte őket :D
  • SZU
    A második fele valószínűleg teljesen helyt áll!

De az első résszel nem értek teljesen egyet. Ha itthon egy katonazöld Ural tapadna a seggemhez, és dudálna, akkor biztos tipliznék le az útról.
    Más kérdés, hogy a kis Swiftemben egy koccanás is totálkárt jelenthet... =7
  • I.C.ram
    Nem értem, miért nem szerelnek fel villogót, meg szirénát a katonai dzsipekre. Itthon se állnak félre, ha dudálsz, viszont, ha látják a megkülönböztetést, akkor rögtön félreállnak.

Amúgy meg Irakban és a többi olyan országban, ahol eléggé újkeletű dolog még az autós forgalom, állandóan dudálnak, szóval szerintem már észre sem veszik a Hummer bicikliduda erősségű kis ciripelőjét.
  • I.C.ram
    Szerencsétlen Opel Astrának az 1:06-nál teljesen felgyűrték a csomagtartóját :P
  • nyikolaj
    Hummer vs. forgalom: első nekifutásra én is inkább afelé hajlottam, hogy direkt tologatja meg az elötte haladókat. Második végignézésre kikapcsoltam a zenlejátszót és úgy télleg hallatszott a duda :D Másrészt még1x megnézve, látszott, hogy csak azokat löki meg kicsit, akik ott görcsölnek elötte, mikor mehetnének gyorsabban is. Mondjuk a busz mellett elfért volna. De ha akarta volna a busz után szembesávban is meghúzhatott volna pár verdát, mégse tette.
  • Seaweed
  • Seaweed
    Visszaszivom! Megneztem a gyujtemenyemben es 2004-es a datuma illetve a lelohelyen is igazlodott hogy tevedtem!
  • Siluro
    Túl öreg vagy, már összefojnak az évek :DD
  • Seaweed
    Biztos hogy ez irakban keszult?! Mintha ugy remlene hogy en ezt mar 2003 elott lattam eloszor!
  • Zsolo007
    Nekem ez új volt, pedig nem vagyok újszülött, köszi! :)
  • Thanatos
    jó csak mondtam :)
  • Fenrir
    Újszülöttnek minden új vagy mi...
  • Thanatos
    elég régi, és szvsz már többször be volt linkelve :)
  • Fenrir
    Komoly
  • Adam II
    Néha én is szívesen csinálnám ezt csak az én kocsim nem nyom 2 tonnát és nincs rajta M2-es
  • Seaweed
    "Persze ha csak az amik fikázása a lényeg akkor nem szóltam . "

• kiskorúbézoltán #22305
    Szvsz , egyártalán nem voltak dúrvák , az oszlop nem állhat meg csak ha végképp nem lehet mozgásban maradni .
    Még egy apróság , a határozatlan viselkedeés szinte üvölt egy rajtaütésért , aki durva és erőt mutat azt inkább békén hagyják és keresnek egy balfaxabb célpontot .

Persze ha csak az amik fikázása a lényeg akkor nem szóltam .
  • kiskorúbézoltán #22304
    "Városokban nem jellemző az IED."
    Ugyanúgy pakolják oda is , ha másért nem mert sokkal praktikusabb .
  • SZU
    Ebben van valami. Azért 2db. összedrótozott 155mm-s gránát robbanásától igyekeznék én is minél távolabb kerülni...
  • [NST]Cifu
    Városokban nem jellemző az IED. Az jellemző, hogy kézigránátot vágnak a kocsihoz vagy RPG gránátot indítanak rá. De ehhez állnia kell, hiszen egy száguldó célpontot eltalálni képtelenség. Ezért nem állnak meg, ezt a kommentekben írják is. Viszont ettől még nem kell ilyen erőszakosan nyomulni, a videón is látszik, hogy az autósok közül több is lehúzódik, amennyire tud, de például egy busz nem tud elég gyorsan félreállni. A sofőr meg sem próbál megértőbben viselkedni, aki nem tér ki előle, letolja...
  • Ren
    Ez megint karosszékmentalitás. Nem véletlenül próbálnak a lehető legnagyobb sebességgel haladni, hanem mert a több mint 3000 halott katona és ki tudja hány sérült nagy része az IED-eknek köszönhető. Nézd meg hogy néz ki egy humve egy IED után, szerintem teljesen érthető hogy miért próbálnak egy ilyen különösen veszélyes terepen (értsd: sűrűn lakott település nagy forgalommal) minél gyorsabban átjutni. Megfigyelhető, hogy a duda folyamatosan szól. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én baromira gyorsan lehúzódnék az útról, ha egy 2-3 tonnás, páncélozott, felfegyverzett dzsip közeleden hátulról, miközben folyamatosan dudál. Továbbá nem rohan bele ezerrel senkibe hátulról, csak épp annyira, hogy észrevegyék. Egyetlen autó sem pördül meg vagy csúszik ki, sőt megkockáztatom, hogy a legnagyobb kár max 1-2 horpadt lökhárító lehet.
  • Sadist
    Attól még haladhatna ő is egyenletes sebességgel, nem kell minden autót lekoccolni.
  • ColdFire
    citroen kocsi hadiverziója :D
  • MuldR
    Egyik kollegam nak volt egy erdekes kommentje. IED miatt csinalhatjak. Ha megall, robban, vagy csak korbeveszik es szetlovik. Lehet ez is benne van es nem szimpla bunkok.

Bar ezzel a magatartassal meg csak ki is provokaljak.
  • Molnibalage
    Csak Hummerben és géppuska mögött ekkora az arcuk, próbáljanak meg egy éjszaka besétálni egy sötét sikátorba...

De tényleg hogyan lehet ENNYIRE bunkónak lenni? ÉN IS IRTANÁM ŐKET. ha ezt valaki az ÉN hazában csinálná. Ismeretlen nekik az a szó, hogy ALÁZAT??? Egy muzulmán országban ez igen fontos.
  • SZU
    Ú... Bocs. Moderálható... =7
  • Punker
  • SZU
    Micsoda közlekedési morál. =) Vajon ezért is utálják az amcsikat?
  • Thanatos
    mechnek ez nem olyan nagy :D
    40-50 tonnás mechnek fér el max szeirntem :D
  • Punker
    nagyobb mint a 3 szintes épület vaze :)
  • Thanatos
    ez max med mechnek jó szvsz :D nem olyan vészesen nagy :D
  • Zsolo007
    Így messziről úgy néz ki, mint az Arbalest FMP-ben :)
  • Punker
    jó kicsi, lenne vagy 100 tonna szerintem :)
  • SZU

Micsoda új típus bukkant fel... =)
  • Punker
    és csodálkozunk hogy a civilek is rühellik őket.....
  • marcio mela
    Vagy Photoshop.