95121
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ColdFire
    A hülyegyerek, igazi ellenségnél nemállna az ajtó közepén :DDD
  • RatBaG #23381
    pantera - walk

ezt nem ismerni...
  • Adam II
    Pont ezt akartam mondani. Amúgy az első alatt lévő zene címét tudja valaki?
  • uHs Gerzson
    A második videon nem egy Javalin hanem egy Eryx van ha nem tévedek.
  • Maverick 18
    Raketa teszt

Én vagyok lemaradva? Vagy tényleg van ilyen légiharc rakéta? Indítás után hátraarc és a gép mögötti ellenséget támadja?!
  • Maverick 18
    Az USA hadiiparának gyöngyszemei
    Éles vagy gyakorlat? Mind1. Javelin rakéta bedöglik
  • [NST]Cifu
    Szép tervekben, álmokban ők sem szűkölködnek. De rendszeresíteni mégis a T-90A/C típust renszeresítették, illetve ezekről szólnak csak a rövidtávú tervek... Noha a T-90 is egy elég decens harcjármű, azért olyan eszméletlen csúcsragadozónak nem nevezném.
  • Adam II
    A sivatag hajója.
  • Seaweed
    Tudtam en hogy tevetenyeszto vagy te..ket pup aztan maris osszekavarod a szezont a fazonnal
  • Bucser
    Engem a két púpja zavart meg:D

Azt hittem egyebkent, hogy hajóLe is dobbentem mikor levilágosítottak...
  • Seaweed
    F-CK-1C Ching Kuo (proto)

• Adam II
    Oh ez a gép engem is mindig megszivat. A múltkor beraktam az ismerd fel a repülőt topikba és nem nagyon sikerült kitalálniuk de most hirtelen nekem se sikerült.
  • Seaweed
    szerinted?! Miert minek nez ki?! hat Repulogep!

(Ching Kuo F-CK-1D modernizalt prototipusa)
  • Bucser
    Ez mi ezez?
  • Seaweed
  • ColdFire
    :DDD
  • Seaweed
    http://www.nacional.hr/en/articles/view/32887/18/
  • Adam II
    Én a 12-14 éves CS mestereket bírom a buszon.
  • ColdFire
    uram irgalmazz...
    voltam kocsmába biliárdozni, épp a nagy hozzáértők a fegyverekről beszéltek :DDDDDDD

"Én már láttam AK-t, igazi !Kajasnyikovot!, volt vagy 1.5 méter!" :DDDDDDDD
  • degenerator
    ha ez igaz, akkor létrehozták a ruszkik a csúcsragadozót
  • [NST]Cifu
    Katonai szempontból nem ellenfele az USA-nak, még a jelen körülmények között sem (Iraki helyzet, Afgán helyzet). A légterét könnyedén ellenőrizni tudná az USAF és az US NAVY, onnan kezdve meg csak a csapásmérő erőn múlik, hogy mit és hogyan csinálnak. Csak megkeseríteni tudná az USA életét (pl.: ballisztikus rakétákkal lőheti az elérhető (iraki, török, afgán, stb.) amerikai bázisokat). A politikai/gazdasági oldala egy más kérdés...
  • MuldR
    Totalis haboru nem is lesz.
    Korlatozott legicsapasok. Kell a megrendeles a gyaraknak, mert megint nagy a raktarkeszlet.
  • Seaweed
    Nagymereszseg lenne megtamadni egy totalis haboruban Irant....szerintem a jozan esz nem ezt diktalja!

http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/hirek/iran_070401/
  • [NST]Cifu
    Szegról-végről...
  • degenerator
    T-95ről hallottatok?
  • Seaweed
    Jah de a mzarolt kifelyezes olyan szakmai...jobb mint a hagyjuk szetrohadni :D
  • degenerator
    ez merre van?
  • Bucser
    Jó hagyjuk. Látom nem érted értetlenségem tárgyát.
  • Punker
    17-nél több BTR-t láttam szétesni a nyílt placcon :)
  • Bucser
    #23351 : "A cikk 3 szállítmányról beszél, és a második szállítmányt részletezi ("...tizenhét BTR–80 típusú harcjárművet, két UAZ terepjárót és két Ural tehergépkocsit..."), tehát nem ennyi az össz. járműparkjuk :) "

#23352 : "láttam mi áll bent szal tudom hogy ennél több volt :) "

Minél volt több, ha azt sem tudod, hogy mi van a másik 2 szállítmányban?
    Ne csak Write onlyban má....
  • Punker
    láttam mi áll bent szal tudom hogy ennél több volt :)
  • [NST]Cifu
    A cikk 3 szállítmányról beszél, és a második szállítmányt részletezi ("...tizenhét BTR–80 típusú harcjárművet, két UAZ terepjárót és két Ural tehergépkocsit..."), tehát nem ennyi az össz. járműparkjuk :)
  • Punker
    az a csúnya hogy papír forma szerintz az egrieknek volt jópár G-s mercije is, és elméletileg nincs mind az afgánoknál, abból kellett volna olcsó pénzért szerezni :)
  • [NST]Cifu
    Ilyesmire gondolsz? (A képek Volt Tüzér képei az Index.hu fórumból)
    [center]

• [NST]Cifu
    A nem használt eszközök jó részét nem zúzzák be - hagyják szétrohadni...
  • [NST]Cifu
    Utálom a tevéket. :)

Egyiptomot sem zártam a szívembe (koszos, beteges hely, egyedül a Sharm El-Sheikh körüli tengerpart volt az, ami kárpótolt mindenért). Sajnos HT dolgot szinte alig láttam, leszámítva a 5km-enként felállított "Turistarendőr" posztokon ücsörgő fekete ruhások kopott kaláit. Ja, meg a piramisok tövében, tető alatt pihenő Iveco páncélzott szállító járművet...

[center]

• Seaweed
    Miert zuznak be?! Eddig se zuztak be...van amit ertekesitenek van amit mzarolnak es tartalek allomanyba kerul.
  • Punker
    a többi járgányt bezúzzák? mert az tuti hogy többet láttam rohadni a palccon :(
  • Seaweed
    Nida egy egyiptomi tevehajcsar! :D

(Haditechnikasok elegedettek veled! Kertek is reklam anyagot! Augusztusi hadtechben elvileg lesz bopreklam!! Hala Cifu nagymesternek!
    )
  • horthy
    A kinaiaknak legalább van annyi eszük hogy tudják ami jó az kell ! Politikától függetlenül ! Amugy irhatnál már egy kicsi a J-10 Fighter elektronikájáról , fegyverrendszeréről stb ! Vagy egy kicsit a Kinai hadiipar elektronikai rendszereiről ! (Radarok , GPS,stb)