95116

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Akkor fogalmazz rendesen, epkezlab egesz mondatokban es ha ketfelet kerdezel akkor azt ertelmezni is lehessen. -
Azt tudnam mit keres a Blue Angels ebben a videoban?! 92-ben jartak az oroszoknal...ossze vissza tele van minden szarral a video....meg a T-37-esek is mit keresnek benne, meg a ketsorban masiroso ferdeszemu pilotak......rohejes..olyan mint azok a fos x kategorias olcso szar filmek a tv-ben...atlagembernek mindegy hogy mit lat a kepen es az y kategorias szines mit mond...de en kiborulok ettol...keress inkabb valami masik jo videot..tele a net olyanokkal is. -
Én azt mondom, hogy azt hallottam, hogy nem rég Ukrajnában jártak.
A MAKS tudom hogy moszkvaban van, hiszen a gondolom a MAKS-ban az M betü Moscow -ot jelölné nem?!
Nehogy már ezen összevesszek veled. -
Ukrajnaban?! MAKS?!
MAKS Moszkvaban van, es ket evente rendezik meg! Iden nyaron lesz. Tavaly Hollandiaban voltak..egyebkent meg az USA-ban turneztak.
-
Amúgy erre gondolok.
Ezt a videót minden nap megnézem vagy 2x :S -
Értem... A szemetek
.
Ha jól emlékszem akkor nemrég Ukrajnában jártak?
De a MAKS Aerobatic Air Show -on rendszeresen részt vesznek nem? (márha azt rendszeresen tartják, sajnos nem nagyon értek hozzá) -
Nem...europaba nem surun jonnek...tavaly voltak 1-2 helyen...ha latni akarja valaki legjobb ha repulore ul es atmegy a nagy pocsolya tuloldalara! -
láttad már őket élőben? -
De a "Fat Albert"-el se kispalyaznak...startraketas felszallasok eszmeletlen allasszogben...meg ilyen szep magas athuzasok :D
-
húú -
az durva mikor a vizbe esik. -
Blue Angels azt minden bemutatojan felszallasnal eloadja...beletepnek szepen a masinaba!
-
Forgotten Era!
Mit meg nem adnek erte ma ha lathattam volna anno ilyet eloben! Mit nekem Harrier meg Lightning II....elmehetnek a csa'-ba....Yak-38 ruleeeeez!
-
Szal ezert a TEST A/C 39A felirat rajta. -
'nyád! funyiromod rulez!
-
Gyakorlatilag beépítettek mindent, amit csak lehet a JAS-39C-ből (RWR, cockpit, OBOGS, új radar, stb.). Felmerült, hogy a svéd légierő régi JAS-39A gépeit ennek megfelelően felújítanák, csak az lett asszem a vége, hogy nincs rá pénz, úgyhogy mégse valósul meg. -
már jó ideje nem foglalkozok nyomtatott anyaggal, max HVG-t olvasok, ha véletlenül nem a gép elött kajálok :)
amúgy túl mélyen sose érdekelt a dolog ezen része. -
Ezt is nehéz lehet kibírni:
2:08 után van amire én gondolok -
Pedig meg Regimentben is volt cikk rola! Lehet olvasnod kene szakfolyoiratokat?!
-
nem is gondoltam hogy van ilyen lézeres pittyegő itthon...... -
Blue-Angels hatso uleseben! (ugye ok arrol hiresek hogy g ruha nelkul csupan edzettsegukre es legzesi es izomfeszitesi technikakra hagyatkozhatnak....egyebkent erdekes...USMC Agresszor oktatok is nyilatkoznak!) -
bakker ez durva -
uhh ez kemeny.... -
nincs nagyobban ez a kép?, ilyesmi mellényem van :) -
mint egy kacsa :D -
A jelek szerint igen. Bár hozzáteszem, hogy nem olyan rossz az a sisak. A kevlár sisakok ugyanis kevésbé hatékonyak a repeszek ellen, ott az acél sisakok sokkal jobban szerepelnek. -
Minimum 1 szazad ALCA-t a magyar hondvedsegnek! (Pfujjj de gusztustalan ezt igy leirni...nekem marad orokre Legiero!) Foleg miutan kidobaljuk majd az Albakat is... Mondjuk 10-12 darabot, fele aranyban A es B-t!
-
Francia barataink se kispalyasok...tudnak ok is azert valamit! -
Nem csak Ivanek csinalnak lelekemelo hype videjokat! Eurocanard csucstalalkozo...es persze PÚVER! -
Szép is. -
Egyebkent ugyfest a 101-es atesett egy nagyjavitason..de legalabbis atfestettek!
(ideje volt...eleg lepukkant volt a sok hasznalattol mar!) -
Gripen a Hebridakon(Skocia) Meteor (BVR) raketa tesztelesen...es IRIS-T-vel...
-
Hmmm egyre jobban tetszik ez a kinai Sarkany...egyre jobban bejon... 
-
Siman lehet, hogy csak nem latszik
Ugyanis a képen a tábla pont ugy takar.
-
érdekes a festése -
Van egyaltalan valaki aki ne ismerne a hires kepet?!
-
Hát lehet ,hogy tényleg csak egy makett. -
orr gépágyú csöve? -
Mert az a D vátozaton van az A-nak nincs -
nem látom a felső radar gömböt.

funyiromod rulez!

.jpg)