95119

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Bökj rá a térképre egy filccel :D -
és milyen a magyar? -
Erdekesseg:
Osztrak radar lefedettseg!
-
miért nem volt jó nekik a G36
-
Norveg fegyveres ero a HK 416-ot valasztotta!
-
kiskorúbézoltán #23696 Ja, az eredeti okésnak tűnik, de a fordítás...
-
-
kiskorúbézoltán #23694 Dehogy szólok, hagy röhögjön más is. 
Bazz, még a dátumot is megnéztem, nehogy valami április elsejei dologba szaladjak bele...
-
kiskorúbézoltán #23693 Na jó jó, de ha progival csinálta akkor is csak elolvassa mielőtt fellövi egy oldalra, nem? -
Magyar oldalt?! Minden rosz szandek nekul, szerintem add lejjebb az igenyeid es orulj ha talalsz angolul ilyet a neten!! -
Nem..itt az eredeti..van benne ArmA meg AA is....a lenyeg hogy lehet hogy er valamit az eredeti..de rosszul van leforditva. -
Ez most ArmA? Csak mert trükkösen AA-ból szedték a képeket :D -
Sakcok, ki ismer olyan oldalt (lehetőleg magyar nyelven) ahol a repülőgépek gyártástechnológiájával foglalkoznak a kezdetektől fogva. Főleg a polimer kompozitokra koncetrálok és ebbe beletartoznak a temészetes plmier komozitok is. Fa és mindneféle vászonanyagok. -
-
na képzelheted milyen kedvesek lehetnek ha Seaweed sem megy közéjük 
-
höhö
en mar kaptam toluk eleget..nem is nagyon allok mar szoba veluk..de szerintem ez kolcsonos, szal nem bolygatom a leulepedett slejmet
-
elég nekem téged hallgatni, minek menjek máshova :) -
Biztos?! 
"Beszósz' oszt' véged mint a botnak!"...probald csak ki..olyat kapsz a nagyerdemu tarsasagtol hogy labad, szemed ruhad nem marad szarazon.....
-
Hat nem sikerult valami jol a forditas a simhq-rol...de nehogy szolj nekik mert leoltanak...arma topicban volt mar flame miatta nem kicsi, nagyon sok!
Van egy fejmeretuk...es ez nekem nem fekszik...szova is tettem parszor....kaptam is hogy mekkora sneci vagyok ...
-
ezt ugye ilyen fordító program csinálta, nem lehet 1 ember ennyire hülye :) -
kiskorúbézoltán #23681 OFF
Ismét egy adag a "Tücsök&Bogár" kategóriából katt!
Ízelítő:
"A szakaszt vezeti a Szakaszvezető, kinek rangja írnok (SSG)."
Aki talál egy olyan mondatot amiben nincs valami ökörség annak felajánlok egy virtuális sört.
ON
-
Tudna valaki egy olyan odlalt mutatni, ahol a 2. VH idején le van írva a magyar hadsereg vezérkara, képekkel, katonai főtisztekkel stb. Esetleg, hogy kik voltak a prominens alakjai a magyar hadseregnek földön és levegőben. -
katz #23679 A hditechnologiai mernoki kepzes megszuntevel az Egyetemen maradt tanarokat a Gepgyartasterchnologia TSZ-be csoportositottak at. Ez a TsZ tartja most is a fegyvertervezes orakat. Utkozesekkel, hajlito igenybevetelekkel meg az Alaklmazott Mechanika TSZ foglalkozik.
Nyaktoreses tema max akkor elkepzelheto ha az teszt emberken egy 5 centis titanlemezbol keszult sisak van, ami teljesen rugalmatlanul, szinte azonnal elnyeli becsapodaskor a lovedek energiajat es atadja azt a fejnek/nyaknak. -
Hát azért a lövedék kontra sisak kölcsönhatás nagyon nem egyszerű eset, mert igen fura dolgok játszódhatnak le ott, főleg egy polimer sisak esetén. Mindenféle hajlítóhullámok, ettől lengések, aztán ott van még a keménység vs. szilárdság effekt is. az anyag belső viszkózus csillapító hatása is. Ha valakit tényleg nagyon érdekel kerrese meg a BME-n a Polimertechnika tanszéket és a Műszaki Mechanikát, de talán még az Anyagtudomány és Anyagtechnológia tanszéket. Ők így hárman együttvéve elég kompentesek a témában. Ebből az MM tanszék tudna a legtöbbet segíteni igazán. Ismerek ott pár embert, hihetetlen dolgokat képesek megcsinálni. -
ahh, azt hittem, hihetetlen dolgot osztok meg -
vótmá:) -
T-95 -
Meg szerintem itt sokan energiamegmaradással számolnak (tökéletesen rugalmas ütközések) lendületmegmaradás helyett... -

-
Hat ez van..tiz ev az tiz ev..halvanyulnak az emlekek
-
kiskorúbézoltán #23671 ...kopaszok által felhabosítva. 
Mondjuk azt nem vágom, hogyan kenték el mindíg a sorosok a szánkat (a ht-két), nyilván többet gyakoroltak, vagy az indítási technikájuk volt jobb.
-
Jah de..felmosas utan/kozben kell csinalni...es hat a felmosas az legtobbszor: 10 vodor viz beontve majd kekvillam meg a tobbi csodaszer zacskoszam szetszorasa...
-
kiskorúbézoltán #23669 Semmi beultrázás? Anélkül nem csúszik jól a páciens.
-
kiskorúbézoltán #23668 Bizony, a sisak egyik szerepe ugyanaz mint a melósok munkavédelmi sisakja, én kétszer is összetörtem volna már a bucimat sisak nélkül, pedig az egyik alkalom csak gyakorlat volt, a másik meg egy sima "majdnem"autóbaleset volt. -
De gokartozni a legtutibb vele!
5db rohambili kell hozza...egya delikvens fejere biztos ami biztos alapon, egy-egy meg a ket terdere es konyokere aztan mehet a toldmegjol a kovon....aztan meg a folyoso vegen a nagy bumm :DDDD
-
jó az 1500 pénzt megér, Myth-nek egyszer játék közben tört volna csúnyán a feje ha nincs rajta, gugolásból hátra ugrott és ott volt 1 szép nagy acél gerenda..... -
-
Megyek is a kedvenc military boltomba es veszek egy jofajta magyar rohambilit! Megjott a kedvem hozza ettol az egesztol!
-
kiskorúbézoltán #23663 Hmm, rosszul gondoltam, hogy az airsoft-os replika sisakok is ilyenek?
Ohh, igen ma a szokásosnál is nagyobb a pofám. :DDD -
"Bármi áron"
Sot meg atomvillanasnal a szemedbe is folyik! A lokeshullam se viszi le a fejedrol!