95121

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Teljesen egyertelmu szamomra hogy elsosorban nevelesi celzata van (ami meg az adott tarsadalomra is kihat)!
"Ha valóban arról szólna, hogy mindenki harcképes legyen még a dizsiben is, akkor egy rövidebb, a mozgásban kevésbé zavaróbb fegyvert adnának nekik (Uzi, mini-Uzi, stb.), és mindig jól láthatóan töltve viselnék."
Egyebkent fellelheto kep izraeli katonarol aki M4A1-et vagy epp UZI-t hord a nyakaban! Tehat szerintem mindenkepp a koncepcioban ott van az az elv hogy Barmi van, a katona kesz legyen a harcra! De legalabbis ne a fegyvere utan kelljen szaladgalnia... -
Azért gondolom azzal te is tisztában vagy, hogy egy ekkora fegyver folyamatos viselése (pláne lőszer nélkül) első sorban fegyelem, kötelességtudat, öntudat szempontjából fontos, és persze nem utolsó sorban üzenet kifelé, a világnak, hogy mi még a mosdóba is M16A2-vel megyünk. Gyakorlati haszna annak, hogy folyamatosan a válladon van egy üresen is több, mint 3 kilós fegyver, nos, nagyon minimális (bár Kiskorú említett valamit a bunkósbotként való használatáról, talán ő már látta üzemszerű alkalmazás közben :)). Ha valóban arról szólna, hogy mindenki harcképes legyen még a dizsiben is, akkor egy rövidebb, a mozgásban kevésbé zavaróbb fegyvert adnának nekik (Uzi, mini-Uzi, stb.), és mindig jól láthatóan töltve viselnék. -
Vegignezve a kepeket, egyszer az otlott az eszembe hogy ezek 98%-a az emlitett topicban mar kerult a szemem ele, de igy egyutt nagyon hatasos...jol illusztralja az helyzetet ami ott van! Lanyka alsonemuben lathatoan a vizesblokkbol jove is ott log a fegyver a nyakaban! Erre mondom en hogy ez igen! Ezt a kepsorozatot kellene megmutatni a sok nyalas kis hulye plaza snecinek(fiuknak is!...azaz plane nekik!)...akik rendeszeresen a hazunk elotti parkban drogoznak/isznak* es lopjak a napot a belvarosban! (*.:sokszor ranezesre is nincs tobb 14-15nel!!!...es olyan reszeg/belott hogy allni nem tud....jajj szegeny magyar fiatalsag..olyan hanyattatott sorsuk van...jajj szegenyek!)
-
Igen. Közben észrervettem, hogy Seaweed linkjében sok feltűnik belőlük. -
switch #23738 Erre gondolsz ? Link -
Bocs. Természetesen a magyar folyami flottára gondoltam. -
Nem erre gondoltam, még SOKKAL régebbben és egy izraeli seregben szolgáló hölgyemény készítette mindet. -
"Régebben még rakott be valaki egy linketr izraeli katona hölgyekről ide. Voltak köztük IGEN csinosak..."
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1074537255&no=23708]#23708[/url] -
-
micsoda? a csajok gépkarabéllyal mennek bulizni?:D -
Hát én örülnék, ha itthon is lenne ilyesmi, mert a mai csajok mentalitása... Háááát...
Aki részesül az ottani kiképzésből, azért az már egyfajta mérce, legalábbis nálam. Régebben még rakott be valaki egy linketr izraeli katona hölgyekről ide. Voltak köztük IGEN csinosak...
Elképzelem, ahogy az ellen stíröli a csajt, az meg jól ledurrantja őt.
-
Kinek a flottája? -
Norvégia hadseregénél a legnagyobb számban még mindig az G-3 helyi változata (AG-3) van rendszeresítve, a G36-ot kis számban használták. Hogy pontosan miért tartották jobbnak HK416-ot a G36-al szemben, arról sajnos még nem találtam infot... :( -
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a 2. Vh idején a flotta milyen volt, és kik irányították név szerint? Esetleg van erről valami oldal? -
AKSURV #23728 Oda állnál a nénike puskája elé?
néni puskával. -
AKSURV #23727 Mesterlövész lista.
lista -
akkor sorolják őket csak mesterlövésznek és pilótának :P -
AKSURV #23725 harcolo alakulathoz is siman beosztjak oket .
Nem igazán.
Vizsgálták.
Objektív oka van.
Nem azért, mert nem tudnának harcolni. Sőt a világ 100 legjobb mesterlövésze között egy csomó nő van. pl. Zajcev még a férfiaknál is jobbnak, alkalmasabbnak tartotta őket a feladatra.. Pilótaként is jobban viselik a gyorsulást férfiaknál.
A probléma szakasz férfi tagjaival van, állandóan védeni akarták őket, nehezen viselték a veszteséget. Nagy mértékben romlott az objektív döntési képességük, és ez magának az egységnek a teljesítményét rontotta le.
-
Azért azt megnézném, hogy a dizsiben hogy pörögnek M16-ossal -
Ren #23723 Lehet hogy harcoló alakulatnál szolgálnak de harcban csak a legritkább esetben vesznek részt. -
nagyon durva ez... most néztem a képet, olvasom amit irtál és kb a
arcberendezés állt be nálam...
-
Hat pedig besorozott szemelyeknel az is log....kap eltavot, civilben elmegy szorakozni pl de a fegyverenek ott kell lennie nala allandoan! Ha harckeszultsegben van az orszag (mint pl legutobb Libanon miatt) akkor meg eles loszer is van naluk! (egyebkent ha megnezed a berakott kepen is ket teli tar van naluk)....itteni atlagember szintjen ez elkepzelhetetlen vilag! Beszeltem olyannal aki jart Izraelben, vagy dolgozott ott (sportolo)...meseltek hogy este a dizsiben 100 emberbol 50-80-nal fegyver van...szolgalati fegyver...komoly vilag az...ott nincsapellata sorkatonasag elol....lanyok is sorkotelesek mint azt irtam...es nem kiveteleznek veluk...harcolo alakulathoz is siman beosztjak oket (Egyebkent ott minden alakulat harcolo...vegulis tobb haborujuknak maig nincs bekeszerzodese...igy gyakorlatilag allandoan haboruban allnak...hol nagyobb hol kisebb intenzitasban!Nem beszelve a folyamatos palesztin "helyezetrol".) -
Azért ott sem retikül helyett m 16 lóghg a nyakban:D -
Bászki' Nem lehet! Kotelezo! Igy azert nagyon mas a fekvese a dolognak! -
izraelben ilyennel elhet mászkálni az utcán? -
Hat latni sok bakaruhas (izraeli)lanykat fegyverrel nyakukban...de nem tudom mi lenne ha nalunk is ilyen latkepek lennenek egy-egy bisztroban....azt hiszem az oreg nenikek meg tatak csoportosan kapnanak szelutest 
Egyebkent reszemrol tok rendben van....log egy fegyver a nyakukban...es?! legalabb tuti nem kell oket felteni..meg vedik magukat este is az utcan.... :DDDDDD(Menyire mas vilag ugye?!)
-
Passz a masik olyan gyorsan csinalja hogy nagysebessegu kamera kene hozza :DDD -
Ez is valahogy így csinálja? -
Nagy ügy, hátulról támadod be :D -
-
meg belőled mi sülne ki a kisasszony miatt, ha melléfekhetnél puska és tömeg nélkül+ egy sötét hideg estén:D -
Hjujj azert ez meredek....fegyver kibiztositva*, ujja az elsuto billen, kozben hatra tekinget a lelkem.... 
*.:raadasul sorozatlovesen...belegondolni is rossz mi sulhetne ebbol ki... -
na ez már jobban tetszett -
nemrossz, bár az ereje nem hatott meg ahogy szétszette a műanyag borítást, plusz még a gép vízbe is csapódott... -
Jaja ezt epp most nyalazom vegig..van koztuk jopar szemrevalo teremtes 
(Foleg meglepo hogyaz izraeli lanykak milyen csinik(höhö trendi vagyok mi?!
) alltalaban...azokrol van a legtobb kep, es ugye ott sorkotelesek a nok is, igy azert termeszetesen nagyobb a valoszinusege hogy sok szep janyka kerulhet bakaruhaban lencse ele...de mivel nem jartam meg izraelben, igy nem tudtam hogy ilyen szemrevaloak az ottani janyok! ;9)
-
Ki is mondta hogy sokaig tart az AK variansokban tarat cserelni?!
-
kiskorúbézoltán #23706 Szöszi jány... :) -
-
-