95119

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ezt csakis kiskoru kedveert ha erre jar! 

-
-
-
lol -.- -
jó8, jó lövöldözést -
Nem szeretem a paszianszt....egyebkent tenyleg nem vagyok ingerult..en ilyen "hulye"(de tetszes szerint behelyettesitheto) vagyok..ez van 
-
na urak én elköszönök, holnap vár a verpeléti lőtér, lehetőleg ne öljétek meg egymást :) -
kezdj el passziánszozni, azon vezesd le az ingerültséged ne rajtam, htx -
láttam a képet, de nem tűnt fel a mérete amíg nem szóltál, szal...... -
Magyar Il-28
-
jah de nalam 15-20 kep sincs masfel meganal tobb..nem 1 kep bazz majdnem 4 mega....ajanlom nezegess galeriakat..ugy a ket-haromszazadik megnezett kep utan nezz meg egy olyan forumot mint ez ahova be van rakva 1 azaz EGY! ilyen baszott nagymeretu kep..es a bongeszod meg a geped is dob egy hatast....lesz ilyen 7-800 megas memloadod....franko am..tok jo erzes mikor nyomok egy spacet hogy gorgessen lefele erre all a vinyo teker..mar fel perce teker es semmi se tortenik.....siraly am...
Egyebkent nem vagyok ingerult...
Majd levezetem Coldfire-en.....ha itt lenne mellettem mar csattant volna a slap :D
-
pedig ez csak 1 kép amit gyorsan átugrik az ember, nem úgy mint mikor te szórsz be 10-15 ócskavasról képet :) -
Valaki vagja ki ezt a boszme kepet mert keszvan a bongeszom..gorgetni is fel napba tellik! -
Gratulalok! Ez mitol haditechnika! Jah egyebkent 3.8 megasnal nagyobb kepet nem talatal?! Csinaljak neked egyet?! Azthittem nyom egy kekhalalt a bongeszom mikor frissitettem es elkezdte a berakott keped szenvedve cache-elni..... 
Miert kellszetbaszni a topicot?!
-
van fasza ZU-23asunk :) :\ -
holnap menj ki pár órára lövöldözni, 2x-3x seggbe lőnek utána 1 hétig nem vagy ilyen ingerült :))) -
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a2/Yak_52_Wairarapa.jpg -
Mert nincs helyette mas! Mistral lopikula...egyebkent meg csak leepitunk! Lassan a Kubok is elfogynak.....aztan mi lesz?! Semmi. Tehat mig volt ilyen hiaba nem volt modern de volt legvedelmunk...mara leredukalodott par Kub indtora....vicc,rohej,szanalom....düh! -
Bocs, félrenyontam a gombot. Most jöttem sörözésbő'! De erre is igaz. Kinek kell ilyen? Már az SA-6-on igencsak túllépett az idő. -
Jolesz az SA-3-nak(S-125)-nak is!
-
SA-2? Úristen! Ki használ még ilyet? El nem tudom képzelni, hogy ez milyen veszélyt jelenthet bármiren harci repülőre is. -
Agressziv?! Hol vagyok en agressziv....nah jo ezt hagyjuk mert tenyleg elborul az agyam...bar azt nem ertem mit nem erthetek?!
Inkabb olvasd el a linkelt wikipedias lapokat! Jo is, erdekes is, hasznodra is valik! -
nemértheted... :DDD
lol, most nem tudom miért vagy agresszív :\ -
Az de ha mar erre rajottel akkor nem ertem miert nem nevezed meg! 73-ban 1db a negyedik azaz a Yom Kippur-i neven ismerte valt haboru volt! -
hát tippre a szuezi csatorna van a képen szal, izrael vs. egyiptom?
nem rég volt film spektrumon a ruszki részvételről. -
arab-izraeli háború? :D -
Talalos kerdes! Mit abrazol a festmeny?! Anyit segitek hogy 1973! (Eleg a haboru neve)
-
nem fenygettek, csak figyelmeztetek...... -
Ne fenyegess vazz...azt nem szeretem..csinald vagy ne csinald...de ne szajkaratezzal! -
Sose rakott ki jetfly datumot...deez ugyben forduljatok hozzajuk...semmi kozom az egeszhez! -
én meg nézem a japós iwo filmet, és kiváglak mint a huzat ha hülye vagy....... -
mondjuk a jetfly meg tehetne ki dátumot a cikk alá vagy fölé, mert én nem láttam, hírekben meg szó nem volt gépről a sok robbantás mellett..... -
elfojtott agresszió?
ON -
Mi na?! Estere mar ingerultebb vagyok a kelletenel ha valaki antinormalisan viselkedik! -
na! -
..es ez azt jelenti hogy tajekozatlan vagy, vagy azt hogy lusta vagy szolni hogy akkor adjal a hirhez masik linket mert ezmegaz van?!
Egyebkent is! Mi a faxnak turaztatom magam?! Az a te bajod ha nem tudod mi tortenik a vilagban! -
alapbol nem jon be a jetflyos lap ember -
Ott van a link a #23813-ban ember! Ne borits ki ejszakara!
http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/hirek/tornado_crash_070413/
http://index.hu/politika/bulvar/svgeo282p2/
stb-stb..szvsz meg a tv-ben is bemondtak(nem nez tv-t)
-
ja nem láttam a kék "az"-t, sry -
Mit nem tudsz?!