95119

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
a hullákat nem láttam -
nézz meg 1-2 iraki videót..... -
és egy t-72es? vagy azok a cuccok, amik nekünk vannak? -
Ahogy Szu írja, nagyon-nagyon sokmindentől függ. De tény, hogy a legjobb túlélési esélyt a Merkava adja, utána pedig általában a nyugati harckocsik (M1A1/A2, Leopard 2A5/A6, stb.). -
SZU #24098 Típustól, a személyzet lélekjelenlététől, a találat helyétől és az ellene bevetett fegyvertől is függ.
Mondjuk egy Shermanban gyakorlatilag 0, míg a Merkavákban már egész jók az esélyek. -
tudom, hogy hülye kérdés, de ha kilőnek egy tankot, a személyzetnek mennyi esélye van túlélni? -
Durván kétszeresen kerül többe. -
elkurta..nem kicsit..nagyon...
(ezt a marhat
)
-
Nah szal vagyon a Reanultnak a kamionos uzletaga annak vagyon egy "defence" azaz katonai szakaga! Az gyartja ezeket a franko kis jarmuveket!
weblapja:
http://www.renault-trucks-defense.com/
Azon belul is az erdeklodott tipus a Renault Shepra csalad 3A jelu legujabb prominens tagja (Sherpa 2), melyrol bovebbet itt lehet megtudni!(jobboldalt desc. alatta PDF doksikbol minden nyilvanos adatot meg lehet tudni rola!) -

ok utana nezek nekije -
MuldR #24092 Mi ez a "renault hummer" Asszem lecserelem egy ilyenre a thaliamat :)
More info pls. (ha mar ugyis te vagy az infokozpont):) -
Szép, szép. Sőtt, nekem mindegyik vadászgép tetszik (maximum 2-3 db kivételével)!
Nekem mindig is az F/A-18C volt a kedvencem :) (márha valakit érdekel:D)
ui: A Rafale drágább mint a gripen? -
A Rafale az egyik valaha épült legszebb gép. Szemből nézve hihtetlenül jól néz ki. Imádom. -
Egyre jobban tetszenek a deltaszárnyas vadászgépek. -
Boeing Yal-1 a Wiki-n -
Még a 80-as évek végén idult asszem a fejlesztés vagy a 90-es évek elején. Lézer var az orrában a drágaságnak. Ballisztikus rakéták megsemmísítésére tervezték, de egyes tesztek során még Sidewinder légiharcrakétét is le tudtak vele szedni.
Pontosabb felvilágosítást így fejből hirtelen nem tudok adni. De igen vontatottan halad a dolog és nyeli a pénzt, mit állat. Kb. egy éve vonta kérdőre a Szenátus a lézerfejlesztőket, hogy hogy az istenbe lehet az, hogy már vagy 20 éve dolgozank elköltöttek kb 8 milliárd dollárt mindenféle kutatásra, de még sincsen még egyetlenegy bevethető harcezköz sem a kutatásból... -
Ez micsoda?? -
És ezek tényleg működnek is? Kipróbálták valaha őket éleslövészeten? Viszon lenne egy kédésem. Ezeke BAROMI nagy rakéták, ezeket már simán látják a radarok 20km-ről szerintem. Namármost akkor az AWACS-ez kísérő gépek megpróbálhatják lelőni és a mai léghiarcrakéták képességeit ismerve ez össze is jöhet. -
tomcat1 #24084 Na, itt a kedvenc Laserem :) -
-
-
....jah egyebkent ot(Rafale) is szeressuk ;))
-
Spanyoloknal nem regen volt ugye Tigermeet...
-
Francia felhozatal... (egeszen jol neznek ki!)
-
De tudok. :D
Csak mert ezekben a high-tech kütyükben sajnos nem vagyok otthon és inkább rákérdezek, minthogy rosszul tudjam. :) -
őt ugy nem kell bemutatni....
-
joool latod :D -
Az ott egy Democles célmegjelölő konténer? Yool látom? -
enbiej utan szabadon: "I love this plane!" 
-
Ha mar szobakerult az F-35 ma...
-
Egyebkent nem nehez felfedezni a koporson az Ausztral lobogot....
-
höhö informacios kozpont...mingyart kitetovaltatom a homlokomra 
Igen van kengurusoknal' is SAS....sot mint lathatod meg a jelvenyuk is olyan. -
Jajó, én csak a hátsót figyeltem :D -
minek h aitt vagy ilyenekre? :) nem is tudtam hogy a kengurusoknál is van SAS :) -
ausztral
(illene most mar felutni a google-t) -
na ez tényleg nem méltó halál 1 ilyen embernek :( -
autobalesetben -
cső, távcső, első markolat, de angoloknál????? -
A bordázott műanyag tárból és a tusból úgy tűnik. -
hol? és hogy halt meg?