95121
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    En meg azt nem ertem miert kell neked olyanokhoz is hozzaszolni amirol halvany fogalmad sincs! Latod Cifu tudott ra mit reagalni...van akinek jelent ujdonsagot az uj festesrol kep, az uj felsegjelrol kep, 21-es 6 raketaval kep.....de hat tudjuk neked ezek "ocskavasak"....csak tudnam minek szolsz akkor hozza?!
  • Seaweed
    Hat nincsenek jo helyzetben..mindenbe kenytelenek a szerbek kapaszkodni mert haldoklik a legierejuk... Oraok kivonasra itelve(ugye romanok mar kivontak)..eloregedtek, lerepultek nagyreszuk a repidejuket, 29-eseket joresze odaveszett levegoben vagy foldon...a megmaradt parat most javitjak..., 21-eseikre kenytelenek hagyatkozni mert azt onerobol is tudjak nagyjavitani..mas nagyon nem marad...a Galebek meg a Super Galebek.....nagyon sovany legiero...(egyebkent tobb helyen olvastam hogy kacerkodnak hasznalt F-16-osok(ADF,AM/MLU) vetelevel...fegyverszallitasi embargo feloldva tehat elvileg mar csak hozzajarulas kell meg penz es vihetik is...pl Hummer terepjarokat mar vett* a szerb hadsereg...(*.:ha kell kep tudok roluk))
  • [NST]Cifu
    Márpedig ezek irakiak lesznek. A felszerkó meg echte amerikanich, leszámítva a fegyvert.
  • Punker
    összefoglalva egy sz@r és ronda gépről beraktál 1 csomó képet. feladom sose fogom megérteni a perverzióid.......
  • [NST]Cifu
    Ennyit ért a felújítás, hiába minden, ha nincs az R-60-nál jobb képességű fegyver hozzá. BTW szvsz nem kiálítási felszerkó lehet, ott ritkán jellemző az éles rakéta...
  • Seaweed
    keszvagyok toled vazzeg...lustasagbol vagy nem torodomsegbol szarsz ra hogy mit raksz be?!
  • Siluro
    Bazzeg, ez is nagy fájlméretű, uccsó, sorry.
  • Siluro
    Ezen a képen kicsit megallettem, hogy komolyan gondolták, hogy azzal a csapattámogatóval rohamoznak épületet. :)
  • kiskorúbézoltán #24375
    Hmm, gyanusan jól felszereltek voltak, így már érthető, thx!
  • Siluro
    As part of their Iraqi Army Celebration Day ceremony at Forward Operating Base Constitution, an Iraqi army commando team demonstrates tactics used in raiding a suspected terrorist location. U.S. Army photo by Cpl. Abel Trevino
  • kiskorúbézoltán #24373
    Ha nagyon kötekedni akarsz: egyetlen M-16 sincs a képeken. :D
  • kiskorúbézoltán #24372
    A második képen lévő fegyverláb nagyon fain dolog, aki airsoft-ozik próbálja ki hátha ott is beválik. A kétszemes irányzék viszont ízlés kérdése, bár lehet csak szokni kell.

Az uccsó kép viszont... kik lehetnek? Először Irakiaknak nézem őket, de jobban megnézve már nem vagyok biztos benne.
  • kiskorúbézoltán #24371
    "Mennyi pihent, jómódú ember van..."

Ember, elolvastad legalább a videnyó szövegét is, vagy legalább a címét?
  • Siluro
    Ohh, ájm fáking sorry, ahogy usai barátaink mondanák. :) De linkeltem, és nem igazán néztem, nekem meg pikk pakk bejött amikor megnéztem, gondoltam akkor itt se lesz vele gáz. De akkor csak tegyétek át linkbe.
  • Seaweed
    hat khmm az utolso azzal az 1.3 megajaval elegge megszexualja a bongeszom gorgetes kozben....tudod..ment, atmeretez, ment maskent, feltolt, linkel.... hogy ne ilyen baszott nagy ize legyen mar....
  • Siluro
    Találtam egy pár szép képet, remélem, hogy nem gáz ha beszúrom.

• Seaweed
    "Mikor vak vezet vilagtalant...."

Felujjitott szerb MiG-21Bis, uj festessel, uj felsegjellel, 6db R-60-assal amit nem mindenap lehet latni. (Bar foglalmam sincs mi ertelme a 6db R-60-asnak...(szvsz kiallitas miatt raktak max fel..ha megse akkor felesleges..)...nem valami nagy harcertek igy se az egesz...)
  • Boconadi
    Azt hogy egy mig21, vagy miez. És hogy szép a színe.
  • Punker
    ezen most mit kell nézzni?
  • Seaweed

• Seaweed
  • Seaweed
    ..az M4A1-es baka szvsz SEAL katona (naluk meg mindig ez a gyakorlo van..azaz ok azt vesznek fel amit akarnak...sokszor civilben vannak), a hatso meg sima USMC baka es igen ott mar MARPAT desert van.
  • Punker
    de az elsőn jól kijön a régi meg az új ruha :)
  • Seaweed
    pont az elson egy M4A1 van az eloterben de ra se rants...
  • Czdano
    Pár kép..M16:

• SZU
    Mennyi pihent, jómódú ember van...
  • Boconadi
    szegény madár :D
  • SZU
    Ez rohadt jó aláírás! XD
  • Maverick 18
    Mit gondoltok? Ezek milyen emberek?
    Fishing with an RPG
  • RatBaG #24354

• Boconadi
    Lockheed Martin T-50 "Golden Eagle"

• AKSURV
    Én is ezt mondtam. Vicces volt ez hosszas fogocska.

• harcu
    A Sztrela 2M rövid ismertetése
  • Ren
    Cifu-nak azért nagyjábol sikerült :) Hozzátenném még, hogy már a 2. VH-ban sem kellett 100m-en repülni egy felderítőgépnek, nemhogy mostanában. Aztán az első alkalommal miért nem indult be a közelségi gyújtó? A póttartályokat miért nem rögtön az elején dobja le?
  • Ren
    Ahogy azt Hollywoodban elképzelik... Annyi hülyeség van benne, hogy még felsorolni is nehéz.
  • [NST]Cifu
    Azért tegyük hozzá: Hollywood Style. Egy SAM rakéta nem fog ilyen manővereket levágni, és nem fog újra ráfordulni a célpontra. Továbbá egy kis hatótávolságú SAM, mintr a Sztrela hajtóműve csak néhány másodpercig működik, tehát már csak ezért sem fog 2 és fél percig fogócskázni a célpontjával...
  • AKSURV
    A vállól indítható is Strela meg ez is. Csak az egyik Strela-2 (A-7 GRAIL Strela-2) a másik meg Strela-10(SA-13 GOPHER ZRK-BD Strela-10).
    Bevallom, hogy én csak Strela-2-t ismertem Strela néven.
  • uHs Gerzson
    Az SA-13 amit a filmben láttunk hívják Sztrelának de a rakéta amit kilő az 9M37.
  • AKSURV
    Ez soha nem volt Sztrela. Szterla az vállról indítható roketta.
    Ráadásul hétszenség, hogy nem tartana eddig a fogócska, jó ha lenne 10 s-ja pilótának cselekednie.
  • Maverick 18
    Biztos mindenki ismeri a filmet!
    F-18-as vs. SZTRELA