95121

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
kezdetleges metal storm 
-
OFF:
Kepek! ITT:
http://web.t-online.hu/seaweed/jegeso/ -
kiskorúbézoltán #24501 Banyek, remélem nem erre jön, nem laksz túl messze... -
OFF:
Istentelen jegeso volt nalunk ...mindgyart kepek! -
Cheytac doksi -
...a Shooter c. film "sztarja" a Cheytac Intervention M-200:
-
"Sgt. Jeremy Stockdale, of Tacoma, Wash., a team leader with B Company, 2nd Battalion, 325th Airborne Infantry Regiment, 2nd Brigade Combat Team, 82nd Airborne Division, pulls security while his platoon conducts a patrol in Sha'ab, Adhamiyah" -
"Staff Sgt. Pili Masaniai walks by a door with graffiti that reads "I (heart) USA" during a clearing operation in the Tahrir neighborhood of Baqouba, Iraq. Soldiers of 5-20 Inf. Regt., 3rd Stryker Brigade Combat Team, 2nd Infantry Division, along with soldiers of the 5th Iraqi Army Division, conducted the operation to rid the neighborhood of al-Qaida operatives."
-
"U.S. Air Force maintenance crews on the A-10 Warthog end their 12-hour duty day at Al Asad Air Base, Iraq, April 25, 2007. The 438th Air Expeditionary Group A-10 jets perform 10 sorties daily providing top cover for ground forces in Iraq. (U.S. Air Force photo by Tech. Sgt. Cecilio M. Ricardo Jr.)"
"U.S. Air Force Senior Airman Joseph Cordero and Staff Sgts. Andrew House and Barrett Read troubleshoot an electronic error on the A-10 Warthog on Al Asad Air Base flightline in Iraq April 25, 2007. The 438th Air Expeditionary Group A-10 jets perform 10 sorties daily providing top cover for ground forces in Iraq. (U.S. Air Force photo by Tech. Sgt. Cecilio M. Ricardo Jr.)"
"A U.S. Air Force F-16 Fighting Falcon takes off in Iraq to perform a close air support mission in support of coalition ground forces. Combined Forces Air Component aircraft like the F-16 flew 48 close air support missions, May 3, primarily in northern Iraq, and responded to coalition ground forces in contact with enemy personnel."
-
-

-
nekem nem kell elmagyaráznod az iszlám vallást. -
Nem tudom, hogy volt -e már, de szerintem éredkes technikatörténeti szempontból. Katapulttechnikák fejlődése. -
AKSURV #24490 malinois. Atomkutya. Már nem is igen használnak németjuhászt a spec. alakulatok csak ezeket. Kőkemények, csibészeltem ilyet. -
Cnut #24489 A kép szöveg nélkül elég rossz. Olyan mintha simán netezne a koporsó mellett vagy ilyesmi. De a szövegben minden benne van, így gyászol. Szép. -
Lehet hogy csak bűntudata van és így akarja jóvá tenni. Pont nemrég olvastam hogy egy vietnámban meghalt marine zaklatta éveken át a feleségét. Vagyis azaz a szelleme, mert míg kint harcolt anno, az asszony megcsalta otthon... :) -
kicsit Off kutyus :) -
tomcat1 #24486 Lehet hogy nem vágom jól az angolt,de nekem tetszik, hogy még álmában is a halott barátjára akar gondolni... nagy szerelem lehetett... :( -
Thanatos #24485 én ezt eddig értem és ok, de akkor máshogy fogalmazok, nekem a nőnek ez az egész "müsora" az egész hagyomány és a halott férj szemenköpése, én igy látom, ennyi, főleg ezzel a képpel..., ennyi, de tényleg hagyuk -
ertem es ez LOL....hat khmm....
nah jo hagyjuk betettem...ennyi akinek "nem tetszik" atsiklik felette[.] -
...jo megkerte hogy maradon meg kicsit..gondolom nem akart egyedul ott maradni a helysegben.. (ellege kizarom hogy az zavarta hogy egy halott ember fekszik melette a ravatalon...sot mivel szemmel lathatoan nagyon szerette igy szinte biztos hogy nem az zavarta....hanem egyszeruen nem akart egyedul maradni...) De kar vesztegetni a szot ra..es meggyozodesem hogy az a USMC baka se tett egy roszt se a keres ellen! -
Thanatos #24482 az értékrendünk meg lehet nem egyezik, nekem csak annyi a bajom az egészel hogy a nő viselkedése ezen a téren nekem kicsit sok, ennyi, olyan mintha kiparodizálná az egész ravatalt... -
Thanatos #24481 ez eddig oks, de azért ovlasd el a szöveg végét amit a kép alá irtál.... -
khmm....az a katona nem azert all ott ort mert megkertek! Hanem mert ez a dolga! Ravatalon mindig all diszorseg a koporso mellett....en is voltam katonatemetesen(diszsortuz), meg magyarorszagon is all a ravatalon diszorseg a koporso mellett.
De hagyjuk latom nem fogod mirol szol a Semper Fi es az egesz kep mit jelent, mirol tanuskoodik...es szemmel lathatoan az ertekrendunk se egyezzik igy nem kivanok errol tobb sort irni. -
Thanatos #24479 az hogy nekem kicsit morbid a nő hozzállása..., okok szerette midnent de ravatalon aludni a koporso mellet ugy hogy még azt is megkéri hogy egy katona álljon őrt, miközben ő alszik, hát izé..., biztos csak én vagyok maradi... :S -
-
nah ezen szerinted mi a lol?!
-
-
Thanatos #24475 lol... :P -
Addig amig "hituk"(inkabb hiszik..lasd lentebb) szerint a (onkentes!)martiromsagot a tulvilagon megjutalmazzak gazdasaggal, tobb szaz feleseggel* addig lesznek ilyenek. Ennyi.
*.:azaz hogy ezt mondjak nekik a vezetoik (akik sokszor vallasi vezetok is egyben)....pedig legjobb tudomason szerint a koranban ilyenrol szo sincs! A vezetoiknek a legnagyobb "szerencsejuk" hogy eszmeletlen sok a vallasukban/vallasgyakorloik kozott a tudatlan, analfabeta, egyszeru ember aki barmit elhisz egy imamnak vagy mas vallasi vezetonek..meg ha az olyan messze all a korantol mint Mako Jeruzsalemtol ....ez van. -
Ronny #24473 főleg, hogy a többségük behívót kapott -
bakker mekkora tár van az AK-ban 
-
Semper Fi
"The night before the burial of her husband's body, Katherine Cathey refused to leave the casket, asking to sleep next to his body for the last time. The Marines made a bed for her, tucking in the sheets below the flag. Before she fell asleep, she opened her laptop computer and played songs that reminded her of 'Cat,' and one of the Marines asked if she wanted them to continue standing watch as she slept. "I think it would be kind of nice if you kept doing it," she said. "I think that's what he would have wanted."" -
ezek ellen akarnak győzni az amcsik? -
én spec arra gondoltam hogy ott is rakás ember hal meg, és a bajtársak ugyanúgy menni fognak a falhoz megemlékezni, vagy ez csak nekem jött le hogy az 1 túlélő a társait látja a falon? -
ja, ott aprított a szpecnaz -
Nah jo..de ez is mint a biciklizes...amit egyszer.... 
-
-
kiskorúbézoltán #24465 Csak volt, már irodában hizlalom a hátsómat. :) -