95123

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
fene tudja..lattam mar en is franciak meg delafrikaiaknak..de mar Marokkoiaknak is aposztrofalva...
Az elso ilyen videot en ugy tudtam hogy delafrikaiak..de azota kb 4 kulombozo helyen 4 kulombozo nemzetnek aposztrofalva lattam mar....sot lattam mar youtubeon olyan videot ami vagy 10 filmbol lett osszeollozva es a feltoltoja valltig allitotta hogy nem, es mindet o csinalta...stb...tele a net szelhamosokkal. Igazabol a gyokerekig kene viszamenni hogy ki is filmezte az adott videot..mert hogy apatrica.-ra ki tolti fel vagy epp a youtubera, az semmit se jelent...plane nem az amit allitt ott rola. -
mind a film mind a zene nagyon megindító ... :D szuperjó ;]
-
Szó se róla, de ez részben ugyanaz a video és franciák.
http://www.patricksaviation.com/videos/malakas/1991/
Nekem meg ez az egyik kedvencem. -
Maverick 18 #24822 A-10 csatarepülő fő fegyvere: GAU-8, 30mm kaliberű,hétcsövő,Gatling elven működő gépágyú
Tűzgyorsaság: 3900 lövés/perc
Lövedék típusa: szegényített uránium/robbanó
Súly:281kg (a lőszeradagolóval és a meghajtómotorral együtt)
És a szemléltető videó -
A dél Afrikai fiúk sem szerénykednek azért:)
Lehet volt már:) -
-
Ezek sem valami magasan repültek :)
Ez is nagyon ott van. -
Gyönyörű A-10. -
-
Pfffff őket is M16-tal szivatják. -
Nem, de ha gondolod, akkor kereshetek. (Amúgy meg csak 1 képet raktam be, pont a méret miatt.) -
2500 pixelnel nagyobb kep nem volt?! -
-
Nem szívesen ülnék abban a kocsiban, amin egy Leopard készül átmenni. :) -
Folt :) -
én tárat adnék :] de csak üresen =D -
Cnut #24809 Milyen igazad van! -
felvarronak, jelvenynek..igazabol az angol "patch"-nek nincs jo forditasa erre magyarul.... -
első körben én se mernék adni nekik... -
Bazz, nem vállapot akartam mondani, hanem a fellvarrást a kéz külső felén. Minek is hívják ezt a vackot? -
Cnut #24805 Tárra már nem telt?
-
ez a legkevesebb :] -
Hat nem azert de en a kepeken egy vallapot se latok.... 
Viszont latok Iraki zaszlot es alakulatjelzest felvarrva... -
irak a felső kép, nem? -
Melyik ország katonái? Mert kéfajta vállap is van. -
csilli-villi uj pufkak
-
"még nem vagyok katona, csak addig is jól mutatna pár csillag :]"
Kockáztatnád a frizurádat a honvédségért? :P -
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=411158&rvt=143
"Feltalálták már a füstbombát, a riasztólövést, a könnygázt, amit egyébként imád a mi rendőrségünk. Miért nem alkalmaztak mesterlövészt, aki ártalmatlanná tette volna a zavarodott férfit?"
Szegény hölgyikének fogalma sincs, hogy fegyverrel hadonászó túszejtővel nem kesztyűs kézzel kell bánni és az ő életét is védeni. Az a baj, hogy rossz helyen keverte a politikát a szakértelemmel. Lehet, hogy 23-án nem volt közel sem szakszerű a rendőrség, de jelen esetben nagyon is egyetértettem a kimenetellel. Pusztuljon csak a túszejtő! -
jaja, lehet katonai boltba kapni, mandzsettát, minden szarságot, a rendőr válogatja hogy viseli, de egyébként ritkábban szoktak megállítani, stb. Apám őrnagy aztán volt olyan eset, hogy megnézték forgalmit, stb. És ott volt mellete hogy katona, őrnagy egy ilyen papírkán, nemtudom pontosan, aztán nem is lábatlankodott tovább már a rendőr. -
:))) -
okés:) egyébként kb 5 percre lakok gyalog a Sportcsarnoktól:D és útbaesik egy kocsma is:D -
Az AK-47 és az M16 gépkarabélyok összehasonlítása -
Sportcsarnoknal(munka is ott volt)...hat ugy gondoltam igy betegen, hogy taknyam nyalam egybe van, hoemelkedesem is van es meg iszok is ra nem nyutok valami szep latvanyt igy inkabb nem akartalak felzaklatni!...majd bepotoljuk repnapon! -
Jahh csuklodtam:D itthon voltam egész nap:D rámírsz tegnap, megbeszéltünk volna egy időpontot:D hol Söröztetek? -
OFF:
Voltam ma Vasarhelyen melozni..söröztunk is...gondoltam rad..remelem csuklottal!

ON: -
legtöbb katonai boltban van, az már más kérdés hogy ki hogy viseli ha ilyet lát.....
a törvényt nem tom pontosan valaki maj dkikeresi, annyi biztos rendőrök stb nem szokták szeretni..... -
olvass vissza picit. -
épp azért hogy ne tűnjek civilnek :S :]
viccet félretéve, szimpla katonás megszállotságból
jut eszembe, van itt amúgy valaki a honvédségből? -
MInek a csillag ha civil vagy? nem értem... -
tudjátok-e véletlen lehet-e ilyen pólóra (magyar honvédségből van), rangjelzést kapni boltba? még nem vagyok katona, csak addig is jól mutatna pár csillag :]