95125

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
:D -
-
kiskorúbézoltán #24865 Hmm, mondjuk Fiat G-91? -
Mi is ennek a gépnek a neve. Sajnos elfelejtettem:(( -
Nálnuk most tisztul az idő. 14 (!) fok van 2 órája még 30 volt. Rakhatok fel képet, ha valakit érdekel.
Más. Cicus.
-
a sivatrag hajoja mar nem szimpla ketpupu ladik..hanem kulon osztalyu hadihajo... :DDD -
kiskorúbézoltán #24861 Gatling? Persze, bár ha így tették volna föl a jószágra akkor szerintem leborul.
Mondjuk egy kétpúpúra mehetett volna egy hátrafelé is akkor igazi bomber fílingje lenne a dolognak... :DDD -
Cnut #24860 Térdhajlatát is tisztíccsa! -
igerem utolso! vajon letezett ilyen irl? 
-
...de az se semmi hogy az aktualis fek divat az azert megy naluk is...csillagos savos lobogo a hatterben (egyebken liberiaban keszult a kep), es a gatyo is az akkori (2-3 evvel ezelotti) gangszatarapper divatnak megfeleloen az egyik szar felhajtva....mer ugy a meno :D
[szar ha az ember sok fekaval korbeveve..ragad ra a hulyeseg mint a kosz....(kosarasok)] -
kiskorúbézoltán #24857 Bazzzzzzzzz...
-
fenet...annyira meno hogy a legyek ugy tapadnak ra mint a kolera virus a fekaliatanyarol...
(Egyebkent az tenyleg egy legyhajkuraszo afrikai celszarszam nem sepru :D) -
biztos minden lövés után azzal letisztítja a fegyvert :) -
az első képen a tollseprű feltűnt?
-
nálunk is most vették fel a tuják a vízszintes pozíciót... -
átírom a címet, Haditechnika és időjárás topic :) -
kiskorúbézoltán #24851 Az élet időnként irreálisabb némelyik játéknál...
-
mineket vegul is a szele csapott meg...ahogy aradarkepbol kiokoskodtam es kineztem az az ablakokon eszakrol az egyik szelecsapott meg delrol a masike (hirek szerint tolunk delre peremkeruletekben es kisebb telepuleseken jegeso volt)...de itt a varosban nem esett. -
na ide ért, nem gyenge vihar -
nem is 1x...vagy feltucatszor legalabb...
-
2 újabb versenyző... 
-
éodaírta a kép fölé :D -
Honnan szerzed ezeket a műholdképeket? -
vannak jobb fegyverek is az m16-nál ;] -
jo ez a radarkep...ket nagy felho..egyik felent masik pl Eger fele donget...
-
megy az midnen fele....met.hu
http://www.met.hu/
Ez a hidegfront beteriti az egesz orszagot...
-
kmet -
bakker erre jön, gyorsan el kéne vinnem a kutyát -
OFF
Nálunk az utóbbi 15 percben kb.15 fokot esett a hőmérséklet és fúj, esik, dörög, villámlik. Iagzi májusi vihar.
ON -
Hol laksz? -
OFF:
Most borult be...valoszinu vihar jon mert egy homokvihar szeru kepzodmeny ert el minket meg...
Ket perce meg vakito keke eg volt felho nelkul!
ON: -
Lehet nem is keszult felvetel rola...ki tudja... lehet max maguknak archivumba keszult..az meg lehet most ott porosodik egy moszkvai leveltarban/raktarban/stb...de lehet ennyi sincs.... -
Sebaj.
Egyébként én azon szoktam keseregni, hogy semmilyen felvétel nem maradt fenn abból, hogy az oroszok még régen a Mátárban gyakorolták az alacsonyrepülést. (Legalábbis tudtommal.) Nem semmi látvány lehetett. -
Szivatják? :S -
jah ez a #24828-es hszedbol ki is derult mar keson -
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. A #24829 vs. #24831 -re gondoltam.
Mint írtam, az én linkem csak arról szól, hogy szép a Mirage-2000, nem a hasonlóságról. -
es ad3(mert nincs penz a kartyamon es nem tudom a VIP statuszom hosszabitani perpill...igy nem tudom szerkeszteni se az elozo hozzaszolasom)...szal AD3:
Tenyleg ugyfest hogy csak az hajtott hirtelen hogy beszolhass...pedig nem en kurtam el nem kicsit...
-
ad1: #24828
ad2:
http://www.youtube.com/watch?v=v9T51UsuaPU
vs
http://www.patricksaviation.com/videos/malakas/1991/
Marpedig ugyfest tenyleg nem ugy irtad ahogy az nyelvtanilag helyes...mert a kommented utanairtad..es ez felreertesre ad okot..adott is....
ennek tukreben rohelyes a #24829-es szamu hozzaszolasod! -
Hát akkor vak vagy, már megbocsáss (hej, végre beszólhatok neked
). Szemre is látszik, hogy ugyankkor és ugyanott kézült a felszállás közbeni felévtel. Egyébként tessék két időpnt.
youtube: 0:16
másik: 1:27.
Nos? -
Az én linkemnek semmi köze nincs az övéhez, csak beraktam mert jó. :)
A video meg így tényleg lehet akárkié, bár a franciák azok köztudottan állatok.
Más, hozzánk már megérkezett a hidegfront, fúj a szél, mint állat, és éjszakai sötétség van.
nem is 1x...vagy feltucatszor legalabb...