95125
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Fenrir
    :D
  • degenerator
  • kiskorúbézoltán #24865
    Hmm, mondjuk Fiat G-91?
  • Adam II
    Mi is ennek a gépnek a neve. Sajnos elfelejtettem:((
  • Molnibalage
    Nálnuk most tisztul az idő. 14 (!) fok van 2 órája még 30 volt. Rakhatok fel képet, ha valakit érdekel.

Más. Cicus.

• Seaweed
    a sivatrag hajoja mar nem szimpla ketpupu ladik..hanem kulon osztalyu hadihajo... :DDD
  • kiskorúbézoltán #24861
    Gatling? Persze, bár ha így tették volna föl a jószágra akkor szerintem leborul.
    Mondjuk egy kétpúpúra mehetett volna egy hátrafelé is akkor igazi bomber fílingje lenne a dolognak... :DDD
  • Cnut
    Térdhajlatát is tisztíccsa!
  • RatBaG #24859
    igerem utolso! vajon letezett ilyen irl?
  • Seaweed
    ...de az se semmi hogy az aktualis fek divat az azert megy naluk is...csillagos savos lobogo a hatterben (egyebken liberiaban keszult a kep), es a gatyo is az akkori (2-3 evvel ezelotti) gangszatarapper divatnak megfeleloen az egyik szar felhajtva....mer ugy a meno :D
    [szar ha az ember sok fekaval korbeveve..ragad ra a hulyeseg mint a kosz....(kosarasok)]
  • kiskorúbézoltán #24857
    Bazzzzzzzzz...
  • Seaweed
    fenet...annyira meno hogy a legyek ugy tapadnak ra mint a kolera virus a fekaliatanyarol...
    (Egyebkent az tenyleg egy legyhajkuraszo afrikai celszarszam nem sepru :D)
  • Punker
    biztos minden lövés után azzal letisztítja a fegyvert :)
  • RatBaG #24854
    az első képen a tollseprű feltűnt?
  • RatBaG #24853
    nálunk is most vették fel a tuják a vízszintes pozíciót...
  • Punker
    átírom a címet, Haditechnika és időjárás topic :)
  • kiskorúbézoltán #24851
    Az élet időnként irreálisabb némelyik játéknál...
  • Seaweed
    mineket vegul is a szele csapott meg...ahogy aradarkepbol kiokoskodtam es kineztem az az ablakokon eszakrol az egyik szelecsapott meg delrol a masike (hirek szerint tolunk delre peremkeruletekben es kisebb telepuleseken jegeso volt)...de itt a varosban nem esett.
  • Punker
    na ide ért, nem gyenge vihar
  • Seaweed
    nem is 1x...vagy feltucatszor legalabb...
  • RatBaG #24847
    2 újabb versenyző...

• VRSDM
    éodaírta a kép fölé :D
  • Zsolo007
    Honnan szerzed ezeket a műholdképeket?
  • VRSDM
    vannak jobb fegyverek is az m16-nál ;]
  • Seaweed
    jo ez a radarkep...ket nagy felho..egyik felent masik pl Eger fele donget...

• Seaweed
    megy az midnen fele....met.hu
    http://www.met.hu/

Ez a hidegfront beteriti az egesz orszagot...

• Seaweed
    kmet
  • Punker
    bakker erre jön, gyorsan el kéne vinnem a kutyát
  • Molnibalage
    OFF
    Nálunk az utóbbi 15 percben kb.15 fokot esett a hőmérséklet és fúj, esik, dörög, villámlik. Iagzi májusi vihar.
    ON
  • Zsolo007
    Hol laksz?
  • Seaweed
    OFF:
    Most borult be...valoszinu vihar jon mert egy homokvihar szeru kepzodmeny ert el minket meg...
    Ket perce meg vakito keke eg volt felho nelkul!
    ON:
  • Seaweed
    Lehet nem is keszult felvetel rola...ki tudja... lehet max maguknak archivumba keszult..az meg lehet most ott porosodik egy moszkvai leveltarban/raktarban/stb...de lehet ennyi sincs....
  • Molnibalage
    Sebaj.

Egyébként én azon szoktam keseregni, hogy semmilyen felvétel nem maradt fenn abból, hogy az oroszok még régen a Mátárban gyakorolták az alacsonyrepülést. (Legalábbis tudtommal.) Nem semmi látvány lehetett.
  • Czdano
    Szivatják? :S
  • Seaweed
    jah ez a #24828-es hszedbol ki is derult mar keson
  • Molnibalage
    Bocs, félreérthetően fogalmaztam. A #24829 vs. #24831 -re gondoltam.

Mint írtam, az én linkem csak arról szól, hogy szép a Mirage-2000, nem a hasonlóságról.
  • Seaweed
    es ad3(mert nincs penz a kartyamon es nem tudom a VIP statuszom hosszabitani perpill...igy nem tudom szerkeszteni se az elozo hozzaszolasom)...szal AD3:

Tenyleg ugyfest hogy csak az hajtott hirtelen hogy beszolhass...pedig nem en kurtam el nem kicsit...
  • Seaweed
    ad1: #24828

ad2:
    http://www.youtube.com/watch?v=v9T51UsuaPU
    vs
    http://www.patricksaviation.com/videos/malakas/1991/

Marpedig ugyfest tenyleg nem ugy irtad ahogy az nyelvtanilag helyes...mert a kommented utanairtad..es ez felreertesre ad okot..adott is....
    ennek tukreben rohelyes a #24829-es szamu hozzaszolasod!
  • Molnibalage
    Hát akkor vak vagy, már megbocsáss (hej, végre beszólhatok neked ). Szemre is látszik, hogy ugyankkor és ugyanott kézült a felszállás közbeni felévtel. Egyébként tessék két időpnt.

youtube: 0:16
    másik: 1:27.

Nos?
  • Molnibalage
    Az én linkemnek semmi köze nincs az övéhez, csak beraktam mert jó. :)
    A video meg így tényleg lehet akárkié, bár a franciák azok köztudottan állatok.

Más, hozzánk már megérkezett a hidegfront, fúj a szél, mint állat, és éjszakai sötétség van.