95125
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Punker
    jó lesz, de miért ide? :)
  • Animefox
  • RatBaG #24905
    jo kis reklam
  • Skyflash
    Osirak redux?
    27 oldalas tanulmány egy Irán ellen írányuló izraeli támadás esélyeiről.
  • Punker
    nem a 7-es cavalary indulója ment?
  • degenerator
    hát vmi olyasmit. még jó, hogy nem a himnuszukat...
  • SZU
    Nekem még a Platoon leader is nagyon tetszett Dudikoff Ninja Májküllel! =)
  • bgabor
    Romantikus zenét, mi?
  • bgabor
    Szvsz az egyik legjobb Vietnam témájú film!
  • degenerator
    tőlem mindkét nép kihalhat, de az mégis fura volt...
  • Thanatos
    mikor lessz emgértve hogy enélkül a felfogás nélkül nem lehet senki ellen háboruzni??? az ellenség az ellenség, nem őt kell sajnálni hanem a saját fiainkat, pont...., enélkül a felfogás nélkül vesztett az adott ország mielött elkezdte volna az egészet...
  • Bucser
    Háború volt és először asszem talán az északiak voltak az agresszorok ha jól rémlik.

A németeket sajnálta bárki mikor szarrá lettek bombázva a városaik? Nem mert ők kezdték.

BTW: a Vietek is símán ugyanezt csinálták ovlna ha megvannak hozzá az eszközeik.
  • degenerator
    hát nekem azért furának tűnt, hogy mikor benyomták a "romantikus zenét", meg a belassított érzelmes jelenetet, az amcsi helikopterek darabolták fel a vietkongokat...ergo csak az amcsik élete számít, a többi dögöljön meg..
  • degenerator
    csodafegyver
  • Seaweed
    T-90

• Seaweed
    jah arrol
  • Molnibalage
    Jaa, hogy a Katonák voltunkról van szó? Leglább 1 óra tömény hentelés. Egyszer azért érdemes megnézni.
  • Seaweed
    nem tudom mi baja vele..raadasul jol vissza is adja ami ott tortent...
    van olyan jo mint a tobbi vietnamos film szvsz....
  • Punker
    neuro közölte hogy a legrosszabb amit látott, úgyhogy végig nézem :)

(közben akkorát dörrent hogy jaj)
  • Seaweed
    megvan DVD-n (orig)...jo film.
  • Seaweed
    hoho...nem hightech de 5letes :DDD
  • Molnibalage
    Hát igen. Faterom mondta, hogy az F-22 hátulról olyan, mintha mögélopakodott volna valaki aztán jól seggberúgta volna a gépet.
  • Punker
    viasaton nézem a filmet, tényleg mészárszék.....
  • Punker
    még mindig a régi a szebb :)
  • Molnibalage
    F-14
    F-15C
    Régi idők nagy paripája az új csúcsragadozóval.
  • kiskorúbézoltán #24882
    Szárazföldi ó'csó IFF éccakára. Kupak lecsavar, használt - előző esti - chemlight kiesik, aznap esti szín vagy kombináció beletesz, kupak vissza, boldogság.
    Fel lehetne ragasztgatni szigszalaggal is de macerásabb leszedni, meg az isten szigszalagja se lenne elegendő minden este újra ragasztani minden járgányra.
  • Seaweed
    Vizespalack?! :DDD Ne mtudtam mi az..amugy feltunt nekem is... :D
  • Seaweed
    vagy ide koltozol kecskemetre..egy ido utan mar eszre se veszed hogy megint duborog valami es a repter fele nezve pont egy gep murepul az egen....nem beszelve a kulfoldi latogatokrol....
  • Molnibalage
  • kiskorúbézoltán #24878
    Az alsó képen nézted az antennán a vizespalackokat?
  • Seaweed
  • kiskorúbézoltán #24876
    Lesz majd repnap, bemész és "elviseled". :)
  • Molnibalage
    Hej, azért elviselném egy-kétszer, ha véletlenül én is ilyen közelről láthatnék ilyesmit.
  • Seaweed
    (nagyban is hatternek jok)

nagyban

nagyban
  • Seaweed

"Local residents and ground crew watch a Taiwan airforce F-16 jet fighter land on a closed section of highway during the annual Hankuang military exercises, Tuesday, May 15, 2007, in Changhua, central Taiwan. Tuesday's exercise was to train pilots and ground crew to use a section of highway as a airstrip during a threatened invasion by mainland Communist China."

"Local residents watch a Taiwanese Air Force Mirage 2000 jet fighter take off from a closed section of highway during the annual Hankuang military exercises, Tuesday, May 15, 2007, in Changhua, central Taiwan"

"A Taiwanese Air Force medical helicopter takes off from a closed section of highway during the annual Hankuang military exercises, Tuesday, May 15, 2007, in Changhua, central Taiwan. Tuesday's exercise was to train pilots and ground crew to use a section of highway as an airstrip during a possible war with mainland China."

• Seaweed
  • Molnibalage
    Ez meg mi??? Tigershark német felségjellel? Jó montázs. Nem is tudtam, hogy pályáztak rá. Ez a gép is az egyik kedvencem kár, hogy soha nem gáyrották sorozatban.
  • Seaweed
  • Seaweed
    Egyebkent is "Grand Theft Barrow - Somalia" cimenek kene hogy legyen
  • Seaweed
    vótmá