95125
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Thanatos
  • Seaweed
    Ennyire higgy a szemednek, meg a youtubenak!(de leginkabb a netre feltett millio szarnak) Jol meghaxolt video..es volt aki el is hitte hogy ilyen van...pedig csak annyi a kulcsszo hogy ha "gond van" hogy autorotacio, amit ha ismer az ember ez igy vegkepp keptelenseg...de azert ugyes munka :D

[url=http://www.youtube.com/watch?v=DjPfzKbYDXw]Link #1[/url]

[url=http://www.youtube.com/watch?v=HZJJK-XAnso]Link #2[/url]
  • Seaweed
    A fotos is eggyezik:

Babaevskiy Slava (Monino Aviarestorer Team)
  • Seaweed
    Ugyfest ez az..ott a datum is! ....egyebkent jah..nem epp ez a szakszeru emelesi modja a gepnek...vannak teheremelo csomopontok amihez lehet kotni a daru/egyeb kotelet, lancat....de ahhoz bizony szet kell szedni a gepet cirak 15%-ban!
  • kiskorúbézoltán #24943
    Hmm, ez lenne az.
  • Seaweed
    Van am forgalom..kinezek aztan egy villogo helyzetjelzo itt (20 meteren) egy masok amott (150-en) :D
  • Seaweed
    Ez a foto 2007 majus 5-en keszult Monino-ban.
  • Punker
    én már nem hallom a lövészeteket :(
  • Seaweed
    Ejjszalai repules van....az elobb lattam egy 4 meteres faklyat iszonyatosan az egfele tepni fuggolegesen...allat! ;)))
  • kiskorúbézoltán #24938
    Hmm, valahol láttam képeket erről, csúnyán megrongálták az emeléssel ha ez az amire gondolok.
  • Seaweed
  • degenerator
    tusk
  • degenerator
    érdekes videó
  • degenerator
    lol
  • degenerator
    ütőképesék akcióban
  • Seaweed
    folyt:

• Seaweed
    A fűnyiras szardinian nem divat ugy fest... :DDDDDD
  • Seaweed
    meg kep...(sok kep itt)

• Punker
    ja megtaláltam:

"A két héten keresztül, napi két váltásban (első héten délelőtt-délután, a második héten délután-éjszaka) zajló repülési feladatok során a magyar gépek az „ellenséges erők” kötelékében légtérvédelmi (air-defence) feladatokat gyakorolnak. A hajózók a Gripen típushoz tartozó PE 39 C/D repülési feladattervező rendszeren állítják össze az adott bevetések paramétereit (légtér, útvonal, célok, rádiófrekvenciák)."

• Punker
    milyen gyakorlat volt?

én tuti sokkal nagyobb puma jelet raktam volna a gépekre :)
  • Seaweed
    Spring Flag 07 (Olaszorszag, Szardinia szigete 07.05.07-25)

• Seaweed

• Seaweed

"Taiwanese Air force AH-1W attack helicopter fires a "Hellfire" air-to-surface missile during the second day of the annual Hankuang military exercises, Wednesday, May 16, 2007, off Ilan, central eastern coast of Taiwan"

"A Taiwanese air force AH-1W attack helicopter fires a "Sidewinder" missile during the second day of the annual Hankuang military exercises, Wednesday, May 16, 2007, off Ilan, central eastern coast of Taiwan. Wednesday's exercises are to prepare Taiwan's military for a possible sea invasion from rival China during wartime."
  • lord nihilus
    looool
  • Animefox

Ez mi? Milyen tipus?
  • Tigristank
    Ez azért nem teljesen így van. Egy épeszű ember nem fog egy lövöldözéstől bekattanni, aki pedig emberekre fog tüzet nyitni, azzal már eleve gondok voltak.
  • Gundark
    Még. Aztán oda is elér a zinformációs társadalom és mindenki orrba szájba teszi fel a klipjeit, amire büszke lesz :) A tahó dologban meg sajna nagy igazságod van.
  • Siluro
    Ez dogóban hasznos lehet. :))))
  • Bucser
    Miért a mi tahóink jobbak?

Szerintem a földön a tahók eloszlása átlagos. a tahók nagy számát az USA-ban inkább a népesség száma okozza.. képzeld el mennyi Tahó lehet a kínaiaknál... csakaz nem kerül nagyvilág elé.
  • Molnibalage
    Az, tipikus bunkóság/idiótaság. Azt meg kifejezetten veszélyesnek találom, hogy egy civilnél lehet ilyen. Mint láttuk, ott sokan bekattanak az lövöldöznek. Namármost egy ilyen ellen a rendőrség mit tud tenni?

Meg az az üvöltöző kommentár a háttérben... Jeee, mi vagyunk a janííííík!!!! Gratulálok...

Az USA ipara tényleg magas szintű, elismerem, de ekkora paraszt emberekkel tárulsva, mint ott sokan, igen veszélyes. Persze valszeg ott is a józanabbak vannak többségben, de ez akkor is zavaró, mert ilyen tahókkal "reklámozzák" magukat a neten.
  • Maverick 18
    Láttam már ezt a videót, de annyira utálom. Mi értelme van ennek? 1000000 db lőszert kilő arra a kocsira. Aztán meg vigyorog. Fojjj de idegesítő
  • Seaweed
    vazze mivan itt?! hazaerek ketorakor es mit latok...reinkalalodott a humoros es aranyos totyik?!
  • Tigristank
    Én ezt is kipróbálnám: gattling.
  • Tigristank
    Csecsen terroristáknak balszerencséjük volt.
  • Punker
    1 ilyet egyszer ki kéne próbálni :)
  • Molnibalage
    Őt is megtévesztette a délibáb mi? Áááá, nincs ott semmi... :)
  • Bucser
    A kép lényege az orrára felszúrt snowboarder:)
  • Molnibalage
    Hihetetlenül gyönyörű a délibáb. Ez is az egyik kedvencem.
  • Punker
    PC-n nem lesz :(
  • Animefox
    Ha már a GTA Somalia is bekerült, akkor miért is ne? :)