95125

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Thanatos #24947 

-
Ennyire higgy a szemednek, meg a youtubenak!(de leginkabb a netre feltett millio szarnak) Jol meghaxolt video..es volt aki el is hitte hogy ilyen van...pedig csak annyi a kulcsszo hogy ha "gond van" hogy autorotacio, amit ha ismer az ember ez igy vegkepp keptelenseg...de azert ugyes munka :D
[url=http://www.youtube.com/watch?v=DjPfzKbYDXw]Link #1[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=HZJJK-XAnso]Link #2[/url] -
A fotos is eggyezik:
Babaevskiy Slava (Monino Aviarestorer Team) -
Ugyfest ez az..ott a datum is! ....egyebkent jah..nem epp ez a szakszeru emelesi modja a gepnek...vannak teheremelo csomopontok amihez lehet kotni a daru/egyeb kotelet, lancat....de ahhoz bizony szet kell szedni a gepet cirak 15%-ban! -
kiskorúbézoltán #24943 Hmm, ez lenne az. -
Van am forgalom..kinezek aztan egy villogo helyzetjelzo itt (20 meteren) egy masok amott (150-en) :D -
Ez a foto 2007 majus 5-en keszult Monino-ban. -
én már nem hallom a lövészeteket :( -
Ejjszalai repules van....az elobb lattam egy 4 meteres faklyat iszonyatosan az egfele tepni fuggolegesen...allat! ;))) -
kiskorúbézoltán #24938 Hmm, valahol láttam képeket erről, csúnyán megrongálták az emeléssel ha ez az amire gondolok. -
-
tusk -
érdekes videó -
lol -
ütőképesék akcióban -
folyt:
-
A fűnyiras szardinian nem divat ugy fest... :DDDDDD -
meg kep...(sok kep itt)
-
ja megtaláltam:
"A két héten keresztül, napi két váltásban (első héten délelőtt-délután, a második héten délután-éjszaka) zajló repülési feladatok során a magyar gépek az „ellenséges erők” kötelékében légtérvédelmi (air-defence) feladatokat gyakorolnak. A hajózók a Gripen típushoz tartozó PE 39 C/D repülési feladattervező rendszeren állítják össze az adott bevetések paramétereit (légtér, útvonal, célok, rádiófrekvenciák)."
-
milyen gyakorlat volt?
én tuti sokkal nagyobb puma jelet raktam volna a gépekre :) -
Spring Flag 07 (Olaszorszag, Szardinia szigete 07.05.07-25)
-
-
"Taiwanese Air force AH-1W attack helicopter fires a "Hellfire" air-to-surface missile during the second day of the annual Hankuang military exercises, Wednesday, May 16, 2007, off Ilan, central eastern coast of Taiwan"
"A Taiwanese air force AH-1W attack helicopter fires a "Sidewinder" missile during the second day of the annual Hankuang military exercises, Wednesday, May 16, 2007, off Ilan, central eastern coast of Taiwan. Wednesday's exercises are to prepare Taiwan's military for a possible sea invasion from rival China during wartime." -
lord nihilus #24924 looool
-
Ez mi? Milyen tipus? -
Ez azért nem teljesen így van. Egy épeszű ember nem fog egy lövöldözéstől bekattanni, aki pedig emberekre fog tüzet nyitni, azzal már eleve gondok voltak. -
Még. Aztán oda is elér a zinformációs társadalom és mindenki orrba szájba teszi fel a klipjeit, amire büszke lesz :) A tahó dologban meg sajna nagy igazságod van. -
Ez dogóban hasznos lehet. :)))) -
Miért a mi tahóink jobbak?
Szerintem a földön a tahók eloszlása átlagos. a tahók nagy számát az USA-ban inkább a népesség száma okozza.. képzeld el mennyi Tahó lehet a kínaiaknál... csakaz nem kerül nagyvilág elé. -
Az, tipikus bunkóság/idiótaság. Azt meg kifejezetten veszélyesnek találom, hogy egy civilnél lehet ilyen. Mint láttuk, ott sokan bekattanak az lövöldöznek. Namármost egy ilyen ellen a rendőrség mit tud tenni?
Meg az az üvöltöző kommentár a háttérben... Jeee, mi vagyunk a janííííík!!!! Gratulálok...
Az USA ipara tényleg magas szintű, elismerem, de ekkora paraszt emberekkel tárulsva, mint ott sokan, igen veszélyes. Persze valszeg ott is a józanabbak vannak többségben, de ez akkor is zavaró, mert ilyen tahókkal "reklámozzák" magukat a neten. -
Maverick 18 #24917 Láttam már ezt a videót, de annyira utálom. Mi értelme van ennek? 1000000 db lőszert kilő arra a kocsira. Aztán meg vigyorog. Fojjj de idegesítő
-
vazze mivan itt?! hazaerek ketorakor es mit latok...reinkalalodott a humoros es aranyos totyik?! -
Én ezt is kipróbálnám: gattling. -
Csecsen terroristáknak balszerencséjük volt. -
1 ilyet egyszer ki kéne próbálni :) -
Őt is megtévesztette a délibáb mi? Áááá, nincs ott semmi... :) -
A kép lényege az orrára felszúrt snowboarder:) -
Hihetetlenül gyönyörű a délibáb. Ez is az egyik kedvencem. -
PC-n nem lesz :( -
Ha már a GTA Somalia is bekerült, akkor miért is ne? :)