95125
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • VRSDM
    kösz hogy szóltál hogy van HD-be, hamar meg is találtam, hamar le is töltöm, és hamar le is esik azállam ;)
  • [NST]Cifu
    Letöltve láttam ezt a Red Flag filmet HD felbontásban. Azt mondtam, hogy e miatt megérné elutazni egy IMAX-ba. Nem semmi élmény lehet...
  • Bucser

Ezt látja az AIM-9X SW becsapódás előtt egy QF-4ből.
  • Molnibalage
    Miért, ki mondta, hogy randa?
  • VRSDM
    senki nem mondott semmit, értsd egyetértésem a gép szépsége irányt ;)
  • Seaweed
    Mondhat barki barmit..ez az gep akkor is gyonyoru!
  • Seaweed
    majus 11

• Seaweed
    2007 május 12 Belgium, Liege

• Seaweed
  • VRSDM
  • Seaweed
    (Egyebekent egy IMAX videobol vannak a kepek..szal van benne boven hollywood.....de azert nem rossz.)
  • Seaweed
    Egesz hangulatos Red Flag video...de mindenkepp ajanlom leszedni es pl VLC-vel 16:10-es keparannyal nezni meg mert egyebkent torz a kep.
  • Ronny
    Szerinted mégis mi a francot csináljak azzal, hogy ott gyártják őket? Meztelenűl mégsem járhatok...

Igen, Európa jövőjét lopják el és mindekiét aki benne él. Egyenlőre csak a szükségtelen versennyel járó problémákat érezzük, de ha a régió felkapaszkodik és a létszámuknak megfelelő katonai/gazdasági erővel fognak rendelkezni, akkor igen nagy szarban leszünk.

Ha ezt nem látod be akkor hülye vagy, bocs.

"Annaka jövőjét lehet ellopni aki hagyja..."

Ebben teljesen igazad van. Mi hagytuk, hogy ez megtörténjen.
  • Seaweed
    demagóg
  • Bucser
    LOL a ruhák és elelktronikai eszközök 99%-a amit hordassz és használsz kínából és indiából származik.

Ez a "ellopják a jövőnket" jellegű kiszólások eléggé baromságjellegűek. Kinek a jövőét lopják el? Európáét? az emberekét? a Magyarokét? a fiatalokét? az öregekét a gyerekekét? Elég szar kiszólás volt.

Annaka jövőjét lehet ellopni aki hagyja...Ha hajlandó vagy tanulni okosabb lenni akkor nem kell mást hibáztatnod ha tönkremész elég egyszerű okból kifolyólag. Mert nem mész tönkre.
  • Molnibalage
    Ezt azért gondold át...
  • Ronny
    szerintem az ilyen megállapodásokkal lopják el a jövőnket. Kína sehol sem lenne a nyugati technologia nélkül, de ha már így alakúlt, akkor legalább India maradjon egy "putri".
  • Czdano
    Lál, tényleg :)
  • Molnibalage
    Háááát az is van benne, de inkább Lavi. Persze ez nyilvánvaló, mert izraeli segítséggel készült.
  • Bucser
    csak én érzem úgy hogy a sárkáynban feltűnő az EF2000-el a hasonlósága?
  • Seaweed

nagyban
  • Molnibalage
    Jópofa, hogy az utasszálítónak nem látszik a szárnya.
  • Seaweed
    reszlet ;))

• Seaweed
    (Eredeti meretben mert ezek marha jok!)
    A mostani "bevonulason" keszultek.

nagyban

nagyban

nagyban
  • Seaweed

"Air Force CV-22 Ospreys take off from a Kirtland Air Force Base, N.M. May 1 for a training mission. The Osprey is a tiltrotor aircraft that combines vertical takeoff, hover and landing qualities of a helicopter with the normal flight characteristics of a turboprop aircraft. (U.S. Air Force photo/Staff Sgt. Markus Maier)"
  • Seaweed
    http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/tipusok/alca_070517/

Khhhmm....nah persze Ivanek meg olbe tett kezzel nezik az amugy is puskaporos hordora hasonlito terseg egyik legnagyobb "gondjukat" okozo allamot ahogy elkezd fegyverkezni....aha...Jovoheten meg kicsit eszak keletre is feladjak Csecsenfoldot...mert ok olyanok.... heh :DD
  • Seaweed
    Egy halom feltetelezesen es talagatason alapulo hirbol mit akarsz leszurni?! Az ott nem az jueszej...az ott meg mindig oroszorszag...
  • Molnibalage
    Hát nagyon rózsaszínben tüntetik fel az orszok lehetőségeit. A 70 milliárd dolláros fejlesztés az tuti? Nem annyit szánnak az egész programra. Tudotamal a fejlesztés eddig 42-43 milliárd volt. Persze lehet, hogy én tévedek.
  • Tigristank
    Jaja. Ezzel kapcsolatban érdemes megnézni a Véres gyémánt című filmet.
  • Seaweed
    Höhö..az se jobb hely..ott ha elkapjak nem az Al Jazeera-ban fog megjelenni a bekotott szemu fogolykent..hanem egyszeruen levagjak a kezet labat..oszt csokolom :DDDDD
  • Fenrir
    Valami afrikai országot emlegettek.

Ebben ni:

Harry herceg katonai szolgálatának legvalószínűbb helyszíne egy nyugat-afrikai ország lehet, a brit sajtó a legvalószínűbbnek Sierra Leonét tartja. Az országban 2002-ben ért véget a polgárháború.
  • bgabor
    Rohadt turbánosok. Az .50-esek elé kéne lökni mindet.
  • Punker
    tegnap azt mondták irak helyett máshova megy.
  • Molnibalage
    Nem azon múlik, hogy akar -e vagy sem. Egyébként meg nem megy.
  • VRSDM
    /a katonai az a hummvee de mind1 "jó" kis film az a lényeg

/meg kéne mutatni a hercegnek, aztán akarjon kimenni :)
  • RatBaG #24992
    Hummerek pusztulása...

(vagy a katonait hivjak hummveenek?)
  • Molnibalage
    Persze, hogy nem minden pilóta, de az átlag azért messze nem képes erre a produkcióra. Kb. 1 órán keresztül zárt szoros kötelékben repülni, rádiócsaneben 100 lábon teljes erheléssel....
  • Molnibalage
    A legalsó kép nagyon érdekes. Fennt van a hazai Python, de kívűl meg mintha AIM-9M lenne, legalábbis nekem Sidewundernek tűnik és az M verziót és eddig csak ilyen festéssel láttam.
  • RatBaG #24989
    -Te Karcsi! Most akkor kié a kill?
  • Seaweed