95125

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
:DDD -
Hagyjuk. Nem kívánom szétkúrni a topicot jobban.
Valóban inkább Ignore kétoldalúan. -
Bannolj kiskancso..leszarom az egesz SG-t ahol van...szerencsere van eletem is. Nem ugy mint egyseknek akik a neten mayerkednek ajandek hatalommal. -
Felajanlottam ketoldalu ingoret. Ne mtudtal vele elni. Ennyi...ez is en vagyok....meg az is..ha nem tetszik tehetsz egy szivesseget. -
2.!
(3-nál megy a ban!) -
Gratulálok hozod a színvonalad....
Anyámat meg hagyd ki belőle... Btw kurvára nem értem hogy a faszért kellett belémkötnöd. -
Felesleges lenne beleszolnod. Sose tudtal partatlanul moderatorhoz hiven eljarni...csak a tuzet szitanad. -
Milyen arcombol?! Ki vagy te ahhoz hogy az en arcmeretem monitorozzad?! Senki. Ugyhogy addig mig nem kuldelek el az anyadba addig jol valogassad meg a szavaidat te senkihazi. -
bele szólhatnék, de a 30 fokban a verpeléti lőtéren voltam AS pályát építeni, sikerült beleesnem a patakba stb úgyhogy hulla vagyok teljesen, szal plz finomabban személyeskedés nélkül! -
kisfiam te kussolaj legfokeppen....nehogy apad megtudja mit muvelsz a neten! -
Szívemből beszélsz
-
HUzzál már vissza az arcoból, mert a képlinkelgetésen meg a kicseszett kötekedésen kívül semmit nem csinálsz megint.
Egyebkent latom megint sikerült bevenned a f***tablettát... -
Sulyos mondatertelmezesi problemaid vannak. Ha en valamit feltetelezek az hangsulyozom is..egyebkent meg hagyal logva semmi szuksegem ra hogy megszolitsal, foleg nincs a semmitmondo kotekedo benyogeseidre...tegyel a topiuhoz valamit hozza akkor nem lesz attak.
Ajanlom ezentul ketoldalu ignore bevezeteset. -
Te folyamatosan ezt csinálod. -
ne add elo gondolataid tenykent -
Az ilyen sci-fi/game ötletekből született a YAL...
Sőt valszeg a nukleáris fegyverek nagy részének megszületéséhez is köze van íróknak és a nukleáris meghajtáshoz.
Én nem nézném le a próbákat mert ha megvalósíthatóvá válik egy exoskeleton hatalmas előnyei vannak. Növeli a katona teherbírását páncélozottságát sőt reakcióidejét is... Szerintem minden Marine troop örülne ha a 45 kilós menetzskot nem a hátán kellene cipelnie... -
azt, hogy az exoskeleton nem fog meg semmit, max tartja :) -
bizony, lásd mo. kaptunk ugye m4-eseket, mégis sokan maradnának / maradnak a jó öreg AK-nál... jó kisebb példa, de ha már itt megtörik a rendszer milenne itt, spec én jobban bízok magamban mint hogy magamraaggassak egy ilyet :S -
"Mit gondoltok?"
Jodarabig eletkeptelen! Plane hogy a katonaknak is lesz meg 1-2 szava az ilyen videjojatekbol kipattant izekhez... -
Army1990 #25248 A Defensetech.org-on írtak egy cikket a Dragon Skin egyik alternatívájáról a Trojan battle Armor-ról. A páncélt ugyanaz csinálta aki annak idején a Grizzly védőöltözetet. A beszámolója szerint ez az exoskeleton képes megállítani akár egy elefántölő puska lövedékét is és darabja csupán 2000 dollárba kerül. Ha ezt a ruhát sikerül eladnia a hadseregnek és azok még tökéletesítik új rendszerekkel(pl.szem előtt levő kijelző, modernebb rádió stb.), az nagy előnyükre válhatna. Engem a Haloban levő Spartan páncélra emlékeztett. Mit gondoltok?
Videó:http://youtube.com/watch?v=vBmTL6DGa_k
-
-
-
-
-
Nezz! Nezd meg mi van a vallapjukon, a sapkajukon aztan nezd meg a tiszten mi van.... -
Probalkoznak..de nem igazan megy nekik...sokkal inkabb erolkodnek. -
Ha van is..max a katonasag emlekezik meg....meg az ujfasisztak szoktak meg "megemlekezni".....
Odakint a haza vedelmere eskudott embereknek (katonasag, legiero, tengereszet) van meg presztizsuk..nalunk a negyvenesevekben volt utoljara a kozeletben... -
Jó értem, hogy az avatás után már más fejfedő viselésére jogosultak a végzettek? Azért gyűjti a kissrác, mint szuvenírt?
Mellsleg szerintem gyönyörűek az egyenruhák, nem semmi érzés lehet ilyenben parádézni. Ott gondolom megbecsüli akit ilyenben látnak és nem furán néznek rá, mint itthon.. -
Azért EZ mutatja a jó hozzáállást a prolémához. Megpróblnak mindent kihozni a helyzetből amit lehet. Ilyen mentalitással még nekünk is 20 db feletti röpképes MIG-29-ünk lenne... -
Nagyon szép dolog. Nekünk van ilyen? -
Szerbek probaljak azt a 2-3db megmaradt 29-esuket nagyjavitani, ujra uzemkepesse tenni! (kerdes hogy valyon ki repul veluk?! Mert a legtobb oktatojuk(tipusra jogositott pilotajuk is alig van mar 2-3db allitolag, es azok se repultek a tipuson cirka 34 eve legalabb) halott vagy nyugdijjas!)
-
Fuss Forest fuss!....
...es hogy miert fuss?! hat ezert!
-
-
"RUSSIA SPECIAL FORCES TEST-epa01019487 An interior troops special forces soldier receives the Madder Beret following the Madder Beret test outside Moscow 25 May 2007. Only 5 out of 51 candidates passed the test and obtained the prestigious Madder Beret, the symbol of highest achievements in combat training. EPA/SERGEI CHIRIKOV" -
"USA NAVAL ACADEMY GRADUATION-epa01019791 A boy collects Midshipmen's hats as souvenirs after the U.S. Naval Academy's 2007 Graduation and Commissioning Ceremony in Annapolis, Maryland 25 May 2007. EPA/SHAWN THEW" -
USA, Washington, Preparation for U.S Memorial Day
-
-
Su-27SzM kabin, szimulatorban (UB)
Su-35 uj HUD-ja
...es MFD-je
-
Vadzsi zsiruj Malaj Su-30MKM!
-
"TIMOR LESTE NEW ZEALAND HAKA-epa01020040 U.N. peacekeeping soldiers from New Zealand perform traditional Maori Haka dance to welcome additional troops arriving in Dili, East Timor, 26 May 2007. New Zealand increased their peacekeeping troops from 130 to 150 personnels to help carried out the security for parliamentary election. EPA/ANTONIO DASIPARU"