95125

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Army1990 #26469 Oroszorszég elkezdte egy új 5.generációs vadászgép fejlesztését:
http://www.spacewar.com/reports/Russia_To_Build_Fifth_Generation_Fighter_Prototype_Soon_999.html
A hírek szerint 2008 végén már repülhet a prototípus. Kiváncsi leszek rá. -
meg lett válaszolva softair topic-ban, a tak szíj felfogatására van. -
SZU #26467 Vazze:
http://ftp.mosairsoft.info/public/MP51.jpg -
SZU #26466 Szerintetek a bekarikázott fül mire való?
-
-
Lacusch69 #26464 Rákerestél vagy tag vagy? -
harcu #26463 Ford Scorpio? :) -
harcu #26462 Legjobb tudomásom szerint mindegyiket egy társasággá vonják össze, tehát a Határőrséget + a Rendőrséget + VPOP.
(egyes elképzelések szerint később csatlakozik a Magyar 'csak mi vagyunk azok' Gárda is). -
Lacusch69 #26461 Off. Nem szívesen politizálok, de itt egy idézet egy autós fórumból, rendőr fórumtagtól:
"Uraim! Ma délután kettőre be kell vonulnom a testülethez. Feladatom: A márc. 15-én megjelenő forradalmárok likvidálása könnygázgránáttal. Remélem, sikerül fasírtot csinálnom egy-két gyökérből. Ha túlélem, talán már 20-án hazaengednek... Szurkoljatok!!!" -
bgabor #26460 De nem is a tervezett dolgokról meséltek, hanem a rendőrségről úgy általában. És az is biztos, hogy nálam vagy nálad többet tudnak róluk, hiszen számos esetben együtt dolgoznak velük. -
Akkor az egész tárgytalan:) Valahogy bennem is ez élt (mármint a VPOP + rendőrség meg hogy VPOP réssze a határőrség:))
Akkor meg aztán baromira semmit nem tudhatnak a VPOP-nál a tervezett dolgokról nem gondolod? -
bgabor #26458 Te figyelj, most kapcsolok csak, a Rendőrséget nem a Vám és pénzügyőrséggel vonják össze, hanem a Határőrséggel! -
Thanatos #26457 hábrouban nem lehet "tisztán" játszani, pont
aki megteszi máris vesztett... -
Nem hiába a háború a legjobb üzlet. -
lényeg, hogy egyik se tisztán játszik -.- -
Cat #26454 Jó üzlet az iraki háború
Az iraki és az afganisztáni katonai mûveleteknek köszönhetõen igencsak megugrott a BAE Systems katonaieszköz-gyártó cég profitja.
Az iraki és az afganisztáni hadszíntéren harcoló brit és amerikai alakulatok fegyverszükségletébõl fakadó megrendelések megdobták a BAE Systems, Nagy-Britannia legnagyobb védelmieszköz-gyártó cége nyereségét. Az elsõ féléves adózás elõtti profit 657 millió fontra (1,4 milliárd dollár) nõtt az egy évvel korábbi 378 millióról. Az árbevétel 12 százalékkal nõtt, ám ezen belül a cég Land & Armaments üzletága, amely tankoktól kezdve a munícióig sok mindent kínál, 43 százalékkal bõvítette eladásait.
A BAE - amelynek szembe kell néznie egy korrupcióellenes vizsgálattal, mivel állítólag csúszópénzekkel tette zökkenõmentessé néhány szaúd-arábiai megrendelés elõtt az utat - a múlt hónapban 2,2 milliárd fontért megvásárolta az amerikai Armor Holdings társaságot. Ez a cég olyan aknaálló jármûveket gyárt, amelyekbõl igen sokat akar rendelni az USA hadserege az iraki hadszíntéren harcoló csapatainak. -
bgabor #26453 Döbbenetes! -
AKSURV #26452 Nem alkalmazza előszerettel, ezeket is megbüntették. Túl sok értelme amúgy sincs, mert egy Allah Ahkbarozót úgyse állítana meg. A palesztinok, viszont kizárólag csak kődobáló gyerekek mögül lövöldöznek. Hogy készülnek a palesztin videók.
Pallywood -
Nyár elején láttam őket a parkban. -
nem nekik volt egy háborús bűnökkel foglalkozó ügyosztályuk? -
ez kecsón van?
én is itt lakom, bár még nem láttam őket :D -
Igen, ezt nevezik élő pajzsnak... Izrael szeretettel alkalmazza, demár ez régi video.
-
Akkor képzeld el a fagyisat (bár azt nem üldözésre használják) maximális sebességgel előre VRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
van itt robogos is, egyszer üldöztek minket, 60nál maradtak lefele, elég poénosak :DDD -
harcu #26445 Az első ülésből a kilátást szinte tökéletesen kitakarja a gépágyú. -
ricsidi #26444 Szolnok. -
idf -
Azt tudtam ,hogy SuperHind de sehol sem volt konkrétan megnevezve a gépágyú csak az ,hogy 20 milis. -
Szolnokon az ernyősök kapják elöször. -
Dél Afrikai cég által kifejlesztett Hind átépítés. Ha jól tudom, egy 20 mm-es dél-afrikai toronyba épített gépágyú van benne (nem tudom szabad-e ilyet mondani, vagy ez-e a magyar szakszó rá. Engem totál összezavartak már itt az urak:D) van rajta. Egy fórumba emlegették, hogy talán Velkor a neve nem biztos. -
Valaki tudja milyen típusú gépágyút heggesztettek rá?
-
ugyanígy szoktak fikázni a polfórumokon a balosok. a jobbosok meg anyázzák őket. vicckategória.
tud vki vmit arról, hogy hol vannak/lesznek a honvédségen belül m4esek? -
bgabor #26437 Hát nekem pontosan ugyanez a véleményem rólad, szóról szóra. Úgyhogy ennyit a személyeskedésről. -
kb -
AKSURV #26435 Csak 110 évet kapott érte katonai fegyházban. -
rákitláncsör :D -
Jah és legalább nem szarik mint a ló. -
simán jó :) -
Keckeméten akkus "fagyisautóval" járnak a parkban. Még sziréna is van rajta
-
amúgy meg szerintem sokkal jobbak voltak a pacis rendőrök mint ezek a robogós bohócok, a lovasoknak elég normális egyenruhája felszerelése volt, ezek a fekete robogók baeball sapkák nevetségesek.