95128
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    A Barsz egy fázisvezérelt radar, a mostani orosz radarok csúcsa. Egy 3 m2-es radarkeresztmetszetű célt durván 160km-ről képes észlelni. Földi/vizi célpontok esetén 40km-ről képes egy harckocsi méretű célt, és 400km-ről egy repülőgép-hordozó méretű célt. 15 légi célpontot tud egyszerre követni és 4 ellen rakétát rávezetni (elektronikai fejlesztés után 20 követés és 8 rávezetés lehetséges a reklámanyagok szerint).
  • Molnibalage
    Akkor meg mi értelme az egésznek? Így még hadgyakorlaton sem lehet szerepelni szerintem...
  • HunGripen
    Orosz nyomásra India féltve óvja a Szuhoj harci gépek radarjait

Tudna valaki részeltesebb leírást adni erről a radarról?

Előre is kösz!
  • Punker
    nekem 1 tök egyszerű mil-tec van, 8 euró volt ha elhagyom az erdőben nem görcsölök rajta :)

• degenerator
    akármilyen vicc is, távcső. és hiába nem újdonság, nekik van, nekünk nincs ilyen gránátvetőnk (lega nem tudok róla)
  • I.C.ram
    Nagony jó kis kés. Nagyon szépen összevan rakva, és könnyen csukható, nyitható a pengéje is.
  • Hassel606
    Szép!
  • I.C.ram
    japán, kovácsolt
  • I.C.ram
    Ez a jó :)

• Punker
    miért is? 25-ös gránát vető nem újdonság szerintem, az a távcső meg 1 vicc.....
  • Hassel606
    Volt elég lehetőségük tesztre. :)
  • Hassel606
    Megtaláltam a neten a késem, nem gondoltam, hogy ilyen drága!
    Gerber
  • degenerator

azér a szerbek ahogy látom, nem aprózták el az ak feltuningolását.
  • Punker
    pl botlódrótos aknát csinálnak belőle, lásd vietnám.
  • degenerator
    A közelmúlt helyi háborúi alapján megállapítható, hogy a leleményes katonák a kézigránát szabályzattól eltérő felhasználásának megoldásait is gyakran alkalmazták. Ilyen például a kézigránát húzásra működő szerelése, aminek következtében a kézigránát gyalogság elleni, repeszhatású aknaként funkcionált.

cifu, ez pontosan mit is jelent?
  • degenerator
    cikk
  • Scottt
    Kössz :)
  • Sadist
    Dzsibutiul azt jelenti, hogy Google.
  • Punker
    az egyenruha fajta neve, annak a sivatagi verzióját viseli a manusz.
  • Scottt
    Mi az a "marpat"?
  • kamov
    A 29194-es ben látható első fogantyú állóhelyzetben jó, fekvő helyzetben viszont nagyon elöl van.
  • MuldR
    Hummer+marpat+M16A3. Akkor mi?
  • Hassel606
    Dejez nem is usa.
  • Punker
    legyen fantáziád! :) a tulaj a fehér zászlót lengette a csúzlival, így ellőtték a célzót, a manuszt kinyírták és a ahverja mutatja, még ennek is nagyobb a valószínűsége mint hogy valaki hülyén rakja fel a grip-et és nem úgy neki kényelmes legyen :)
  • MuldR
    Nem szokas mas fegyveret buzeralni! Legalabbis amikor en katona voltam nem volt szokas. Bar nemtom USAban mi a szokas :)
  • Punker
    és mi van ha nem a saját fegyvere csak mutatja hogy megtört az eleje? :)
  • MuldR
    Talan ha nem a fegyver elejere, hanem a tarfeszek melle leghatulra rakna a foregripet, lehet nem lenne olyan kenyelmetlen. :)
  • VRSDM
    mégis vannak hivatásbeliek is, akiknek nagyon nem áll kézre a "fogás", ki mit szokott meg, kinek mi a kényelmes.
  • dara
    Block 52+
  • Hassel606
    Tényleg!!
  • SZU
    Engem idegesít, ha valaki a gyengébb kezével a tárfészket, rosszabb esetben a tárat fogja... Pláne ennél a fegyvernél, hisz van rajta elől egy grip, vagy minek hívják "fogás"! =)
  • Animefox
    Najó akkor felejtős téma, én tudtam rosszul.... hehehehe :)
  • Punker
    a VI-os hangtompítós sten hez volt 1 bőrdarab rendszeresítve :)

Sten-t a háború alatt mikor csinálták nem volt ilyesmire lehetőség, utána meg már nem is kellett.
  • Animefox
    Gondoltam erre énis, később nem jött ki emiatt egy védő burkolat?
  • Punker
    Sten-t a legrosszabb körülmények között kalapálták össze, néha szó szerint! de az tuti a csövet nem fognád mert gyorsan égetné a kezed.
  • Animefox
    Az igaz hogy a Sten Mark II.-nél ha tárnál fogod a fegyvert akkor megakadhat a sorozat??? Jobb azt csőnél fogni, a tárat meg csukló fölött? Van olyan fegyver aminek a tára problémás volt és sok elakadás annak a stabilitási hiánya okozta?
  • Adam II
    A fegyver célgömbje.
  • Hassel606
    Mi?
  • Zenty
    jah nem block 52...
  • Zenty
    a lengyeleknek milyen fajta f-16 van? block 60?