95127
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ColdFire
    hát
    ha már vkit lelőnek, hajjonmámeg :D
    amúgy számos durva "mesterlövész" videó van, amit nem tudtam végig nézni, sajnálom a szerencsétleneket így videón keresztül...
  • degenerator
    lényegtelen, írtam valamit.
  • PrasCo
    Fut a szerencsétlen amerikai - gondolom, arrafelé ennek is van propagandaértéke, ha más nem, kiröhögik.
  • Ren
    Én sem értem igazán, hogy miért büszkék erre a tényre annyira, hogy videóval felrakják a netre
  • bardocz
    milyen szar lehet már,valakit hátbalősz,és meg csak meg se hal
  • PrasCo
    Gondolom, a hangtompító amúgy is szépen ráfékezett a golyóra, a mellény már biztonsággal megfogta.
  • PrasCo
    ...és olcsóbb volt visszafordítani egy bazinagy hajót, mint helikopterrel rádobni pár szerelőt?
  • ColdFire
  • bardocz
    milyen lehet már:jónapot,maga kovács pista,a hűtőszerelő?-bezony ám én vagyok miben segíthetek?
    -hát egy anyahajón elromlott egy hűtő,és meg kéne javítani
    -és hol a ahajó
    -hát a tengeren
    pistabácsi szívbajt kap
  • Scottt
    Harmadik világháborúra készültek?:)
  • Punker
    "Egy hibás hűtő miatt kellett visszatérnie a brit haditengerészet egyik legnagyobb hajójának, a HMS Illustriousnak egy angol kikötőbe. Az Indiai-óceánon tervezett hadgyakorlatra igyekvő zászlóshajón ugyanis a hús tárolására használt hűtőben találtak egy kisebb hibát.

Bár a baj nem volt súlyos a hadihajó nem kockáztathatta, hogy melegebb éghajlatra érkezve romoljon el tejesen a több hónapig tengeren lévő vízi alkalmatosság frizsidere, és repülőgéppel keljen hűtőgép-szerelőket szállítani a fedélzetre."

hehe :)
  • Punker
    délamerika felől kokain és fű érkezik, az ópiátokat a CIA felügyeli.....
  • degenerator
    bumbum, kiestél, enyém a heroinod:D
  • Punker
    emberek itt egy drog kartel-ről van szó! szerintetek szükségük van nekik replikákra mikor gondnélkül vesznek igazit, szerintetek a konkurens bandák tényleg 6 mm-es műanyaggal lövik egymást?
  • degenerator
    ha elmennél az ukrán vállalkozó külsejű emberkékhez, és meglátnál egy önvédelmi gépágyút a sarokban, te elhinnéd, hogy airsoft?:P
  • Adam II
    Lehet vettek néhány Airsoftot arra az esetre ha beesne valami mexikói serif és meglátná a cuccot akkor beadnák neki ,hogy csak játékfegyverekről van szó.
  • Punker
    google a barátod, a németek afganisztánban eléggé megtesztelték az elmúlt években.
  • horthy
    Hk G36 harci alkalmazásáról , tapasztalatokról tud valaki valamilyen jó weboldalt , leirást ?
    Kiváncsi volnék a fegyver kiértékelésére !
    Előre is köszönöm !
  • Punker
    nem lékelnek azok semmit, kimennek és fizetnek kp-ban ha megnézed a képeket egyik se az óccsóért lehet alkudni kategória.
  • Sadist
    Legelső sorban az a két Colt Commando tényleg ilyen kicsi, vagy az is valami AS replika? :D
  • Sadist
    Nyílván hozzá tudtak jutni, de nem mindegy, hogy kimennek a piacra, és vesznek egy raklap AK-t occsójé, vagy meg kell lékelniük valamelyik rendvédelmi szerv raktárát. Mert magától a gyártótól szerintem nem tudják beszerezni.
  • degenerator
    azok baloldalt gránátok?:o
  • Punker
    innentől kezdve nem kérdés hogy feketén hozzá tudnak e jutni.
  • [NST]Cifu
    Jó két tucat ország rendvédelmi szervei használják, többek között a Mexikói haditengerészet speciális egysége is.
  • [NST]Cifu
    A narancs védőkupak tényleg gyanus, elsőre nem tünt fel. Mondjuk furcsának tűnik, mit keres egy Airsoft fegyver a többi, éles fegyver között...

Itt egy másik kép, ugyanerről a razziáról:

• bardocz
    igen,ez valószinü így van,de ha 2 bankrabló ilyet meg tud tenni,akkor egy dorgkartel bármit meg tud csinálni
  • Punker
    a védőkupakot még mindig nem értem, de amúgy 1 drog kartel szerintem naponta több P90-es árát is kitermeli:), a kérdés az hogy az FN hány országba szállította le a csúzlit?
  • Sadist
    Azért az AK és az orosz páncéltörő lőszer csak könnyebben beszerezhető, mint egy európai, csak egy cég által gyártott fegyver és lőszer.
  • bardocz
    hidd el,ezek bármit beszereznek,amerikába volt egy bankrablás 1994-ben talán,acéköpenyes golyókat lőttek dobtáras ak-47-esekből,és mutatták az igazi felvételt,hoy milyen ruhájuk volt
    a 9mm-es töltények lapattantak róla,sörétes ugyszint,és ez az egész testüket befedte kivéve láb alját,fejet,és tenyereket,nagyon durva volt látni,hogy a csávóra lőnek,de semmi,lapattan róla,kilő egy sorozatot,és nem tudnak vele mit kezdeni
  • Hassel606
    Ha már fegyvert tudtak szerezni, nem nagy nehézség a lőszer
  • Hassel606
    Nekem is az tűnt fel először. :) Vagy a közvéleményt manipulálják, hogy mekkora fogás.
  • Sadist
    Mondjuk ha valódi, akkor tényleg nem kicsit lehettek felszerelkezve. Az FN Herstal 5.7mm-es lőszert csak rendvédelmi szerveknek ad el.
  • Sadist
    A P90 a narisari csővég miatt AS-nek tűnik. Persze lehet, hogy pont ezzel akarták átvágni a hatóságokat.
  • [NST]Cifu
    Tegnap volt egy rendőrségi rajtaütés Mexikóban a Sinaola drogkartelen, és az ottani szokások szerint az elfogott bűnözőket és a helyszínen talált fegyvereket/drogokat az újságírók elé tárták (és nem ám kikockázott arcok, mint máshol, mindenféle jogokra hivatkozva)...

Érdemes megfigyelni a kanapé közepén a hangtompítós FN P90-est... Nem gyengén voltak felszerelve...
  • noti83
    Mivel az XM8 családban a cső hossztengelye lehető legközelebb van a markolathoz, valóban jobban eltaláltatott.
  • Hassel606
    Bocs, Február 28.-án szereltem le!
  • [NST]Cifu
    Az már megszünt tavaly március elsején (alig 3 évig vegetált). Utána sorolták be a maradék T-72-est az MH 25 alá.
  • [NST]Cifu
    De, miután felszámolták a tüzérségi, a harckocsizó, a logisztikai és a egészségügyi zászlóaljakat, ezekből létrehoztak egy "harctámogató zászlóaljat", és betagozódtak az MH 25-be. Amúgy 12 harckocsi max. egy századnak nevezhető.
  • Hassel606
    De, 11. Hunyadi Mátyás Harckocsi Zászlóalj néven.
  • Punker
    uccsó hivatalos info szerint 1 helyen lesz 12+3 (aszem)