95127
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Zsolo007
    Bocsánat, tévedtem, 4 millió menekült.
  • Zsolo007
    De te is beláthatod, hogy több millió irakinak azért nem akkora teher ez a megszálósdi. A "régi" rezsim szimpatizánsai csinálják csak ezt a fesztivált. Szerintem ezt a 2 mondatodat gondold át jobban, esetleg olvass egy kicsit utána a dolognak (és nem a nagy médioldalakra gondolok), vagy esetleg kérdezd meg a több mint 1 millió halottat (az invázió óta, civiliek), esetleg azt a majdnem két milliót akik a környező országokba menekültek az amerikai csapatok tisztogatásai elöl.
  • Punker
    a nagyrészük egymást öli...
  • Hassel606
    Lehet, hogy régimódi vagyok, de igen. Ez a több száz méterről, sumákban lövöldözős, ellenőrző pontot, és iskolabuszt, bevásárlóközpontot felrobbantgatós módi nekem nem jön be. :) De te is beláthatod, hogy több millió irakinak azért nem akkora teher ez a megszálósdi. A "régi" rezsim szimpatizánsai csinálják csak ezt a fesztivált.
    Uff! :)
  • I.C.ram
    Jó azt te sem várhatod el, hogy szemtől szemben szállnak majd szemben a megszállókkal :D
  • Hassel606
    Igen, nagyon sajnálom a rongyfejűt. Mekkora megrázkódtatás lehet szegénynek, hogy a tetű, sumák lövésnek semmi eredménye sincs. Azon agyalok, hogy állom neki a lelki dokit. Hátha kiheveri...
  • I.C.ram
    Kezdődik a hidegháború megint. Mindegy ki nyer, mi szívunk.
  • I.C.ram
    hát ja... asszem mennék is és öngyilkos lennék... mondjuk egy bombával megrakott autóval :P
  • I.C.ram
    Azért lehetnek Mexikóban is kemény környékek :D. Azért durva, hogy szervezett bűnözésnek gyakorlatilag ugyanazok az eszközei vannak, mint a rendvédelmieknek.
  • degenerator
    láttam egy videót, koreában vmi munkások lángszórót fabrikáltak, és azzal lőtték a rendőröket, nem volt egyszerű.
  • [NST]Cifu
    Épp ellenkezőleg. Sehol sincs egy angol, egy koreai vagy egy német rendőrségi színvonalhoz képest.
  • Scottt
    Heh MTV székház...
  • Animefox
    Magyarországon már csak a tömegoszlatás megy profi színten, sőt világszínvonalon.
  • Scottt
    Azt a részt láttam.Megakadt a szemem a rohamdroidokon olyan ismerősnek tüntek :)
  • Hassel606
    Itt én is szerepelek egy kicsit :))
  • [NST]Cifu
    Inkább itt tárgyaljunk róla.
  • [NST]Cifu
    Itt van Madai Zsolt kis szösszenete róla.
  • [NST]Cifu
    A Colt Commando-kból készültek ilyen nagyon rövid csövű változatok.
  • ihobpgf
    Emberek, nézi most valaki a discoveryt? (A jövő fegyverei c. sorozat, ami a teleshop militarizált változata). Most mutatnak egy tömegoszlató eszközt , és a "csőcselék" (a szinkronban szó szerint így fogalmaztak) példa alatt a 2006-os budapesti tüntetésekből vágtak be részleteket.
    Megértük!
    Büszkék lehetünk!
  • Zenty
    .... hogy lehet movit beszurni?
  • Zenty
  • Zenty
    lol igen elbujtak :)) Nem akarta ki rakni...
    www.youtube.com/watch?v=301g0c6_WkA

Special forces movimnál: kommentek Szolnok vs Eger :D
    http://www.youtube.com/watch?v=m7HELcm1jBA

• bgabor
    Fehér álcaruhában, hóviharban.
  • Ren
    Asszem ezt már kitárgyaltuk, de megjegyezném, hogy végre egy olyan cikk ami igyekszik a tényekre szorítkozni és nem fantizál már überszupermegagigatankot néhány elejtett mondatból :)
  • Zsolo007
    LOL, egyik zsebből a másikba.
  • Hassel606
    Mindig jó üzlet a háború. :)
  • Punker
    "Az amerikai hadsereg megközelítőleg nyolcezer darab páncélozott Humvee-t ad el az iraki védelmi erőknek.

Ebben az évben szállítanak le 4000 darabot, a maradékot pedig 2009 végére ígérte az Egyesült Államok. Az irakiak darabonként 30000 dollárt fizetnek a járművekért, és ha figyelembe vesszük, hogy összesen 8000 darabot vásároltak, akkor ez bizony nem kis kiadást fog jelenteni...

Kisebb elemzést végezve, a költségek 40 százalékát teszi ki a járművek ára, míg a fennmaradó összeg a karbantartási munkálatokat fedezi, melyeket főként Irakban és Kuvaitban fognak elvégezni."

melyik verzió lehet?
  • Hassel606
    Most meg nyomatja a hadiflotta a hadgyakorlatot az Atlanti-óceánon.:) Kezdenek a "testvérek" magukhoz térni. Az amcsik szokásos módón reagáltak.
  • degenerator
    orosz
  • Animefox
    A jenki csak akkor születik újjá egy ilyen találat után, ha az iraqi felkelő beállítja e a RESPAWN módot. :)
  • Adam II
    Még jó ,hogy nem YouTube így még a kísértés sem fog el ,hogy beleolvassak a kommentekbe csak ,hogy lássam ,hogy sír a sok pacifista ,hogy elkapták azt a bátor embert aki eltalálta a mocskos csecsemőgyilkos amerikait aki sajnos túlélte.
  • Hassel606
    Hmm, ebből a szemszögből még nem is láttam.
  • Lacusch69
    No, megvan a hosszú változat is, németül.

2perc 27-től van erről az esetről szó.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5767488433103891352
  • Lacusch69
    Persze látni kellene végig a felvételt...
    Talán valahol kering még a Youtube-on a "Marines survived".
    Abban lesből rálőnek egy tengerészgyalogosra, összeesik, aztán felkel és elbújik a Humvee mögé (kb. mint itt, csak szemből kapta a lövést)
    Na eddig volt az arab változat.
    Csakhogy volt tovább is: Ekkor a sűrű "Allah akbar"-ozás közben bejött balról a látómezőbe két másik Humvee, elállták a teherautó útját (amelyből lőttek), és elfogták a két "mesterlövészt".
    Aztán a srác megmutatta a mellény páncéllemezén a lövedék helyét meg a mellkasán a foltot. (Azt hiszem a SpiegelTV egyik műsorából tették fel)

Utánanéztem: a rövid változat más címen megnézhető.

http://www.youtube.com/watch?v=1saxwji3VHg

• Hassel606
    Ez egy üres fehérség...
    Vagy jó a téli álcájuk!
  • Scottt
    Szegény jenki:(Mázlija volt gondolom azután ujjá született :)
  • Punker
    nem látszik.
  • Zenty
    Rohamlövészek :)
  • Inquisitor
    http://index.hu/tudomany/urkutatas/spsshp2/
    SpaceShipTwo

Ez nem hadi cucc, de valamelyik repülőgépszakértő megnézné ezt a kütyüt? Nekem mint hozzánem értőnek elég kiforratlannak tűnik ez a katamarán röpgép felépítés ...
  • Inquisitor
    Miért ne lehetne, hogy a kamufegyverekkel gyakoroltak egymáson a "jóarcok"?