95128

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ez mi?
-
Zenty #29677 nah valahogy így néz ki, de mondjuk ez valami tuningolt verzió lehet :)
-
Mindkettő ugyanazon okból lehetséges. A fejétől bűzlik a hal. -
Zenty #29675 szerintem ez műszaki hiba lehetett. mi-8 ra nem ártana egy nagyobb javítás, vagy új gépek. A Lengyeleknek kéne adnunk a mig 29 eseket, és adnának kb 10 darab sokol vagy valami hasonló nevü helikoptereiket. :D
Azoknak az alap koncepciója mi-8, de korszerű, és vadiúj. A Csehek is azt kaptak a régi mig 29-ért cserébe. -
még jó hogy ejtőernyősnél van (Bercsényi) a nővérem élettársa... szerencsére otthonvan :) azért megijedtem egy pillanatra. :]
bár (apám pilóta) tudom jól hogy a repülés a legbiztonságosabb közlekedés
.
na szóval MI8-as tényleg egy csodajó gép, eltalálták az oroszok, de hogy nem mai darab az fix, ****jó, volt amikor kitalálták... -
az meg az ezer + 1 éves vasakra vezethető könnyen vissza. -
Ide vezet a kevés repóra ,sztem.De lehet hogy müszaki gond volt.
-
nem szolnok hanem törökszentmiklós. -
anyám látott valamit hírtv-ben, de csak a felirat csíkon -
Mikor most?Hol hallottad? -
srácok milyen kopter zuhant le szolnokon? -
Egyiknél sem. Csak ott laktam az utóbbi 25 évben. Most költöztem Szegedre.
Egyébként a Zöldekre gondoltam nem a sárgákra. -
etnies #29666 tévesek=tévedek -
etnies #29665 Hát azok többsége szegedi katonajárat ami civil kézben(de javíts ki ha tévesek).abból a szép zöldből meg eddig max 2-t látam bent.
melyik zászlóaljnál vagy vásárhelyen? -
Nem lehet. Már csak aerodinamikai okokból se nagyon... -
TU-160 Blackjack-re lehet külső fegyverfüggesztőket szerelni? Ha igen akkor oda mehet rakéta is vagy csak buta bombák? -
Zenty #29662 Jó de most elsősorban a Bercsényieket, és a könnyű vegyest erőltetik. Már ez is nagyszám, hogy elkeztek ilyen írányba is menni, és nem csak "felderitősködnek". Gazdaságilag gondolom csak ennyit engedtek meg a nagy tábornokok.. A 24 meg úgy látszik az egyetlen felderítő egység lesz. -
Hát a vásárhelyi laktanyában 4-5 nem is akármilyen busz van pl... -
ismerve a jelenlegi állapotokat szerinted van pénzük buszra? :( -
Nem tök mindegy hol a laktanya egy ekkora országban? 1 nap alatt mehetnek ahova akarnak még busszal is... -
elvitték debrecenbe, ott aztán a sok hegy között lehet frankón gyakorolni stb..... -
Zenty #29657 Pontositva képzésbe lehet már azok :)
A delta force & ranger minta alap a terv. Így is gyakorolnak.
A special forces movimnál az egyik egri csávó azt mondja nem zárt be a 24 bfgz, és megvan még máshol.
Én eddig úgy tudtam a könnyű vegyesekhez olvasztották be őket.
-
"2007.03.01. - től a "közepes" koncepció van érvényben, amely eredményeként a korábbi könnyű lövészalakulatainkat átneveztük lövész alakulatoknak. Az már más kérdés, hogy közben a tűzerőt és páncélvédettséget sikerült-e növelnünk a kl.-hez képest"
nem lesz itt semmi ranger stb dolog a 24-esek felszámolása elég jó példa erre. -
Zenty #29655 MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj( ők az m4a1, mp5, m16, és egyben hivatalosan a special forces egységünk )
MH 25/88 Könnyű Vegyes Zászlóalj ( ők láthatók a képeken)
Szolnokon állomásoznak, és együtt dolgozhatnak, de full más a kettő. A Könnyű Vegyes Zászlóalj feladatköre hasonló a rangereké. A felszerélsük, mint látható nem annyira jó még, mint a Bercsenyiéknek. Viszont egyszer ők lesznek a magyar rangerek a honvédség terve szerint :) -
Zenty #29654 de egyelőre még többségben a KGP-9 van -
Zenty #29653 Az a Bercsényiék, de még az ő fegyverük is elsődlegesen KGP-9. Mondjuk már nem nagyon használhatják ( azért vettek nekik mp5-töt). Az utód mindenhol biztos az mp5 lesz, mert egyre többet vásárol a honvédség belőle. -
ez ezer éves kép lehet, M4-gyel és Mp5-tel vannak felszerelve! -
Zenty #29651 új képek róluk :)
-
Zenty #29650 -
Pl. Könnyű Vegyes. -
összefoglaló videó -
hol? -
A KGP-t a honvédség is alkalmazza.
-
??? Ez poén kép vagy tényleg így megy? -
-
etnies #29643 na meg persze a honvédségre -
ambasa #29642 Objekt 19
objekt 19
TG -
2. képen lévő járgány az mi? -
ha ez az amire gondolok az is 1 halott fejlesztés volt mint a KGP9-es amit ugye végül csak a börtönőrökre tudtak rásózni, azok meg nem sűrűn használnak itthon géppisztolyt. -
Nem találok erről az NGM-ről képet...