95129

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A helyzet ugyanaz, Einset kijelentése meg igaz. -
Ha volt mar a link bocsi
Eleg sok repcsi cockpitje rendezve -
Einsteinnek tulajdonítanak egy szállóigét.
"Két dolog végtelen: A Világegyetem és az emberi butaság. És a másodikban biztos vagyok" -
dara #30116 Ahogy mondani szokták: az atomenergia ellen azok tiltakoznak, akik nem ismerik. Ez is egy felettébb hasonló eset. -
Megerősítem, hogy szerb katonát ábrázol. A 63. Ejtőernyős Zászlóaljból egészen pontosan. Az oldaluk, sok érdekes fotóval...
63rd Parachute Battalion os Serbian Army -
3. sor, legelső kép -
a szerb hadsereg oldalán találtam. -
Igen. Nem vesz körül rákos emberek sokasága, sőt egyetlen egy ilyet sem ismerek. Mondtam már, TUDATLANSÁG a kulcsszó. A mobilos példa elárul, mindent. A civilnek fingja nincs mi ellen tiltakozik, de csak nem akarja abbahagyni. -
Kicsit hajaz a ruszki címerre, de van valami fehér változata is csak nem találtam meg... szal szerintem orosz katona
-
Mirage F1 - Star Wars No comment... a francia piloták nem egy szívbajos népség :-) -
"Lakhelyem mellett is volt több szovjet radar 4-8 km-en belül és azok ócskák és régiek voltak ehhez képest és mégsem volt semmi kihatása... "
biztos vagy te ebben? -
AKSURV #30108 Szerb AK. Látszik a gázcsövön a puskagránát irányzéka...
Plusz szerb címer a karon. -
kereszt a beszt:D -
.06-os kaliberű gyűrűpisztoly mekkora loál már :D Szerintem tarkóra szorítva se lehetne megölni vele senkit :D -
Kém kütyük :) -
Freeda Krueger #30104 Nagy kár,nagy kár.Némelyik olyan csunya hogy az már szép.És forditva,is mint a mellékelt kép mutatja. -
Kiugrana elém ,egy ilyennel körbe röhögném.Azt fejbelőne
-
Így van. De az emberek nagy részének a legelemibb fizikai ismeretei sincsenek meg. -
Vazzze...télleg a sas lábai között van valami trikolor-féle... :-) Már épp keztem felháborodni, hogy hol van a kék-fehér-piros zászló... :-D -
Nem-nem, nincs az letörve... :-) Ilyen az igazi. -
kék-fehér-piros zászlóval nem lehet lengyel :) -
Én azt hittem airsoft és letört a cső végéből egy darab
-
Bizti, hogy szerb? Nem kötekedésképp, de a pajzson található sas motívum meg az egyenruha foltjai nekem lengyelnek tűnnek. Mondjuk a lengyeleknél nem tudom hogy van-e rendszeresítve a AK-63D. -
dara #30096 Erre szokták azt mondani nagyon helyesen, hogy ha nem zavar a fejedhez szorított mobil, ami ott hirtelenjében jóval nagyobb energiasűrűséggel sugároz közvetlen az agyad mellett, akkor mi a túróért zavar a sokkal kisebb terhelést jelentő radar? Főleg, hogy mobil adóból százszámra van a környékeden, még sincs minden második embernek agyrákja.
És azt sem ártana figyelembe venni, hogy a radarok által használt frekvenciájú hullámok nem hatolnak be a testbe, maximum végigfutnak a bőr felületén. Tesla pl szeretett azzal szórakozni, és másokat elképeszteni, hogy több ezer voltos magasfrekvenciájú feszültséget kötött a testére. Mégsem rákban halt meg. -
az tűnt fel, hogy mintha letörték volna a csőszájféket, de ahogy látom, nem.
egyébkét a fickó szerb. -
Pl francia orszagban van egy olyan torveny ami a tobbseg vedelme a kisebbseg ellen, ami annyit tesz hogy ha pl egy utat epitenek es 2 ezer ember megfurna viszont 200 ezer meg jol jarna tole, akkor fognak egy kis penzmagaot es ahelyett hogy milliardokert elterelnek az utat adnak belole a 200 ezer embernek fejlesztesre....bnalunk ilyen nincs nalunk az M0 as mar 20 eve epul es kerulgetik 5 bacsiert......
Cifu kosz a helikiopter ismertetot, mindig hasznos amiket irsz KOSZONOM -
Őőőő....bocs, hogy belevau, de Bánkúton és Békéscsabán (a másik két helyszín ahol már üzemel a Pécsre is tervezett lokátor) is élnek emberek úgy rémlik. ÉS nem hullanak tucatszámra a sugárzástól. Ott miért nem volt ekkora botrány?
Mondjuk érdekes, hogy a népszavazáson való részvétel nem tükrözte azt, hogy ennyire érdekelné a pécsieket a dolog.
Az eredmény: választásra jogosult 127.128 állampolgár 32,51 százaléka, azaz összesen 41.328 járult az urnák elé. Az érvényes szavazatokat leadott választók 94,3 százaléka, azaz 38.870 elutasította a fejlesztést, 5,7 százalékuk, azaz 2.343 ember pedig támogatta azt. forrás: greenfo.hu)
Tehát a maradék cirka 90e ember pont lesz*rja, hogy mit is építenek a hegyen. Én azt mondom a lehetőség adott volt a 127.128 db NEM TÁMOGATOM szavazatra. És ez lett belőle. A demokrácia diadala. -
Zenty #30092 egyre jobb képek.. az új hét képe
-
Illetve, igen. Ez pont AK-63D a képen...:-) Csak azt akarta írni, hogy a MH-ben is ez van rendszerben... -
etnies #30090 az a kompenzátor... -
Az AK-63D-nél is ez a szabvány csőszájfék. Az AMD-65/5-nél volt kétkamrás csőszájfék, de lehet, hogy a hatásfoka nem volt olyan jó, hogy érdemes legyen megtartani, másrészt bonyolultabb is lehetett gyártani... -
Illetve nem is a visszarúgása, hanem hogy ne csavarodjon annyira felfelé a fegyver lövés közben. -
Igen, hogy kisebb legyen a visszarúgása. -
Furán ferde a csővége, minhta lenyesték vola. Persze a kézifegyverekhez nem nagyon értek.. -
Azt miért is lenne egészségkárosító?
Az, hogy meg azért csökken az ingatlan értéke, mert valótlant állítanak az igen szomorú ebből látszik, hogy tudatlanokkal van tele a világ akik terjesztik a téveszméiket.
Nem ez az első ország ahol ilyen vagy más radar épül és sehol nem hullanak az emberek rákban. Ferihegyen is van radar és másgol is igen régebbi és elavult és mégsem hullunk.
Lakhelyem mellett is volt több szovjet radar 4-8 km-en belül és azok ócskák és régiek voltak ehhez képest és mégsem volt semmi kihatása... -
Mi van vele? -
harcu #30083 Remélem, felhúznak majd egyszer a közeledben egy olyan létesítményt, amiről nem kérdeznek meg, de azért garantáltan egészségkárosító, ráadásul csökkenti az ingatlanod értékét. Ha meg ezek után pattogni akarsz, akkor majd jön azzal a hivatal, hogy elvakult kisember vagy, és jó lenne, ha befognád, mert erre az XY hivatal leszerződött az EU-val. Bár szakmailag a tied a lehető legrosszabb hely, de minden szomszédod ellenezte, ezért hozzád rakják. Amúgy a fürdőszobád a lehetőségek közül legjobb hely, tehát örülj, hogy csak a kerted végébe húzták fel.
Nem kívánok sokat, csak egy transzformátorállomást az ablakod elé.
Egyébként tényleg jó lenne, ha szakmailag nulla, és egyéb szempontból nem érintett emberek nem szólnának bele (ezalatt értendő a hadügyminiszter is). Ha meg a szakmaiság a fő szempont, akkor tényleg miért is nem az eredetileg tervezett helyre húzzák fel, ami ugyebár a Tenkes lett volna. Ja, hogy ott tiltakoztak az emberek, és a politikusainknak ott voltak szőlői??? (a'la Villány / Siklós borvidék). -
A P, PF, PFSz, PFM, ezek mind két szárny alatti és egy törzs alatti pilonnal rendelkeztek. -
a végét nézd, a végét. -
Cifu a MIG-21PF az ugye csak egy-egy szárny alatti fegyvertartóval volt ellátva? A PMF az már rendelkezett összesen 4-gyel vagy csak kettő szárny alatti volt összesen? Azt tudom, hogy az MF már 4-gyel bírt.