95132

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
" zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat,"
Na ezt látni szeretném, mert ek kamunak tűnik. Az IDF áruld már el, hogyan venne rá izraeli állapolgárt, hogy körbeálljanak egy autót. -
szerintem akkor is a szambo a leghatásosabb.
egyébként meg itt lehet megtalálni azt a békefenntartós írást
bucser: láttam egy olyan videót a liveleaken, amikor a zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat, miközben egy orvlövész lövöldözött. arról mi a véleményed? -
Élből mielőtt elfajul: nemzetiségi vitát privátban vagy másik topicban. Pont.
Nimrod45:
Csak átvették az MTI anyagát, szóval az MTI sara, hogy az F-5 szerintük bombázógép.
Amúgy az USAF kiképzőszázadánál (a "Top Gun") repülő F-5-ös volt az áldozat. Valószínűleg dogfight gyakorlat ment, és a két gép összeakadt... -
juzosch #31402 Te kevered valamivel a krav magát. Ez a "stílus" pont arról szól, h beléd neveljék, ösztönössé tegyék a legalapvetőbb, leghatékonyabb reakciókat.
Hogy reflexből tökönrúgd, kiszúrd a szemét kitépd a gigáját, vagy ha épp azt kell, gondolkodás nélkül fuss.
Minden csak nem bemutató, és nem látvány.
Sok küzdősportot megnéztem már, h melyik a leghatékonyabb, és ha az életedről van szó, akkor mindenképp krav maga.
Sajna pont ez a hátránya is, h mai körülmények között nem igazán alkalmazható, tényleg csak a seregben. Ugyanis az utcán el kell számolni a holtesttel, vagy nyomorékkal akit magad után hagysz:)
De a harcmezőn csak az számít, h életben maradj, az ellenfelet pedig semlegesítsd, és erre a legalkalmasabb. -
F-5 típusú bombázó 
Inkább vadász bombázó, vagy korlátozott föld levegő képességű gép... -
Így román vagy úgy román[Van aki Magyar csak ott él meg van aki ott él tud magyarul de nem vallja magát Magyarnak] -
nimrod45 #31399 Ez nem jött be, inkább itt van tisztán a link: http://index.hu/politika/bulvar/vad2493/ -
nimrod45 #31398 Na /vad2493/]itt[/URL] is van hozzáértés bőven...[URL=http://index.hu/politika/bulvar -
És arra mit felelsz hogy román vagyok? -
Engem megdobhattok a béke fenntartós linkkel.
Anime Fox: Őszintén szvsz beteg vagy.Már csak azért is me a románoknak szurkolsz. -
kint volt a blog jóideig...... -
Fater hozott haza egy érdekes anyagot. Egy ukrán békefenntartó beszámolója még 2004-ből. Ha érdekel valakit akkor majd bescannelem és feltöltöm valahova. -
Te aztan biztos tudod... -
Na ja, ez se ritka eset... -
Azt nehezen, a palesztin kis kölyköknél senki se dobja jobban a követ... Akár az olimpiára is mehetnének ilyen teljesítménnyel. bardocz pisztoly verziója se a legjobb, lásd a youtube videók alapján. Már rég meg van a megoldás... rohan a kis ötéves beidegződve a katona felé, az meg páff lerúgja a fejét... Vagy a rinyáló terhes asszonyt hason rugni... Na erről szól a krav maga!
-
btw nemrég volt egy műsor a palesztin felkelők vs izraeli katonák témakörben. Azaz hogyan készülnek a zavargásokról a videók.
Elég érdekes volt azaz kb általában az izraeli katonáknak semmi köze hozzá hanem tőlük 200 méterre elkezd a tömeg őrjöngeni, jön a mentőautó elvisznek egy állítólag sérült embert aztán 10 perc múlva egy másik vágásnál már a korábban elvitt emberke cipeli a másik társát ugyanahhoz a mentőhöz:)
Szal érdekes:)
Meg is van
-
Bubbax #31389 Ez asszimetrikus hadviselés, nem jó. Inkább visszadobni a követ bele a fejibe.
-
"Minek verekedjek,amikor van nálam pisztoly?" -
azokat a terepjáró elé szokás állítani tűzharcban, még ennyit se tudsz:) -
Az arra jó hogy palesztin gyerekeket rugdossál...
-
Én harcművelek.Mindjárt belenézek a videókba aztán levonom a konzekvenciát. -
Thanatos #31384 nem feltélten a és csak a kravmagára gondoltam, igazábol kravmagánál ez a mindenféle military vonatkozás jórésze csak marketing szvsz :) -
én viszont magáról a harcművészetről beszélek. -
ez nem egészen ígyvan. :) Ez első sorban önvédelmi célokat szolgál, az edézéseken különféle szituáciokat csinálnak, és arra tanítanak, hogy hogyan kezeld azokat a váratlan helyzeteket.
ugyan nem vagyok vmi járatos, de szerintem sorkatonáknak nem krav magat tanítanak, hanem pár alapfogást azt jolvan. -
Kurfürst #31381 Egyetértek, átlag sorkatona úgysem lesz soha sokdanos mester... ha 5 hasznos fogás van, amit megtanítanak neki és alkalmazni is tudja amikor kell, az már bőven jó. -
épp az a baj a krav magával, hogy bemutatókra jó, de nem túl hatékony. -
Thanatos #31379 a hadseregeknek nem oylan "harcmüvészet" kell, aminek az a lényege hogy jol mutasson a mozifilmekben... :) -
Kurfürst #31378 Krav Magás videók Discoveryn.
Nézegettem őket, nem sok közöm van harcművészethez, ránézésre azonban úgy tűnik nem nagyon van technikája. Egy-két alapfogás van úgy tűnik, inkább arra mentalitásra gyúrnak rá, hogy verd agyon a másikat, amivel tudod, és üsd ahol éred amíg ki nem fekszik. Ez persze nem baj, sőt, hadseregnek pont ez kell, hogy ne legyenek gátlások, ne add föl stb. -
Na, ezt nem tudtam. Kösz az infót! :) -
tényleg, novo...elnéztem:) -
harcu #31375 Vojszka Szpecialnovo Naznacsenyija -
szpecialnogo naznacsenyija. kb -
A Spetnaz a különleges erők neve oroszban. Nem kifejezetten EGY bizonyos különleges erőé. -
MuldR #31372 Kis orszag, nagy orszag. Majdnem ugyanaz a ketto. :) -
De a pajzs a karjukon specnaz...akkor itt is van, vagy mi?
-
Lehet, hogy itt még komolyan feszik a kiképzési feladatokat.:) -
Láttam, hogy beloruszok,de muszáj volt elsütni:)Különben meg egyre megy a sok keleti emberke. -
Ezek Fehéroroszok. Lukasenkó birodalma, ha így mond valamit. :) -
Na akar még valaki kekeckedni az Orosz Medvékkel?
-
hardcore