33
Nandub
-
OhMyGod #33 Sziasztok! Lenne két kérdésem:
1., Van egy avim, amre van integrálva felirat (vagyis nem külön fájlban van). Azt hogy tudom róla leszedni? (úgy, hogy végeredményül egy feliratmentes videót kapjak)
2., Van egy másik avim, aminek a képe meg van nyújtva. Azt hogy lehet normálissá varázsolni?
Nem kimondottan Nandub-hoz kapcsolódnak a kérdések. Ha tudtok esetleg valamilyen progit ajánlani, vagy hogy hogyan tudnám ezeket megoldani, akkor megköszönném!!! -
#32 http://ndub.sourceforge.net/
Milyen szép is az élet a GOOGLE-AL!!! -
#31 üdv mindenkinek
honnét lehet leszedni a Nandub-ot ? -
#30 Filmet betölt->Stream list-disable->save as... és a filmed elnémul. -
#29 Sziasztok!
Feltettem 1 filmre magyar hangot, de most le szeretném szedni róla! Hogyan tudom ezt megcsinálni a Nandubbal? A segítséget előre is köszönöm! -
Gigi01 #28 Sziasztok!
Ha valaki tudja, h honnn lehet letölteni hangfájlokat filmekhez, írjon a [email protected]! Előre is köszi -
#27 Látszik, sosem ismerted a régi szinkron-oldalt és FTP-t.
Azonkívül a videosáv NanDub-os FPS-átkonvertálása NEM VÁLTOZTATJA MEG A SEBESSÉGÉT A FILMNEK. -
#26 Ezt nem igazán értem: Minek az FPSen változtatni mikor a hang ill a video sebessége nem egyforma? Sokkal egyszerűbb s logikusabb a hangot megnyújtani 3 perccel (hangmagasságváltozás nélkül) precízen s akkor minden jó lesz.. nem? Szvsz de! -
#25 Nem a film hosszáról beszéltem, ember!!!
Az FPS nem egyezik.
Amit te csináltál, az teljesen más és fogadni mernék, hogy most sem tökéletes nálad az időzítés.
Amíg nem alakítod át a video-sáv FPS-ét próbálgatással, addig nem is lesz tökéletes az illeszkedés (időzítés). -
#24 megoldottam soundforgeval... szinte tokeletesen ra tudtam tenni.... nem volt egyszeru. ha a veget igazitottam az eleje ment el. ha az elejet igazitottam a vege ment el:) de szep lassan rabirtam hogy mind a ket vege passzoljon -
#23 en se.. szal ha a film a hosszabb akkor kisebbre tegyem a film fps et vagy nagyobbra? -
#22 Nem erről van szó.
A film hossza (ideje) nem fog változni.
Hanem az FPS változtatásával változik a hangsáv "ráindexelődése" a video-sávra.
Volt erről egy részletes leírás a régi szinkron.uw.hu oldalon, de már sehol sem találom. -
#21 aham koszike.. csak az a baj hogy ... ha atallitom az fps szamot akkor valtozni fog a film ideje is?
mert ha igen akkor talan elvenni kene az fps ekbol hogy kevesebb legyen a film ideje. .nem? -
#20 A hanggal nem fogsz tudni mit kezdeni. A video-sáv FPS-ét kell más értékre átkonvertálni.
A NanDub-ba betöltöd a filmet, a Video-t Direct Stream Copy-ra állítod, és szintén a Video menüben a Framerate-et megváltoztatod, aztán Save as AVI...
Sajnos konkrét értéket nem tudok mondani neked, minden egyes filmnél próbálgatni kell. -
#19 szinkron uw-n csak forum van meg irc... szal valaki akkor leirna hogy tudom az mp3 at atalakitani a videora??? -
#18 AHOY.. megvan tokeletes minosegben a GITS szinkron.. viszont csuszik rendesen.. alltiolag 25 fps a szinkron de a BLACK verzios ( ez van az usteamon) meg csak 24 fps...
a film vegere vagy 3 percet siet a hang.. nandubbal kene megoldani allitolag .. de nemtom igazan.. valaki segitene hogy tudom megcsinalni????
kosz elore is a segitseget.. esetleg soundforge?
holnap ha lesz idom mahd olvasgatok a szinkron uw-n de most megyek aludni.. esetleg ha addig is tud valaki segiteni annak nagyon orulnek!!! koszi byez -
Roll #17 Köszi, megpróbálom. Már rég nem jártam ezen a szinkron oldalon. -
#16 A külföldi DVDRip-ek és az innen-onnan összeszedett szinkronhangsávok nagy hátránya az, hogy míg külföldön leginkább a 29.976fps (meg még más szabványok is léteznek), míg Magyarországon a 25 fps a szabvány, így a "lopott" szinkron hangfájlok is 25 fps-hez készülnek.
De az nem jó megoldás, hogy a film fps-ét 25-re alakítod át, mert mint tapasztalhattad, nem lett jó.
Szóval máshogy kell bűvészkedni a video fps-ével.
Na én nem a nandub faq-t ajánlom, hanem a http://szinkron.uw.hu oldalt.
Valamikor "kicsivel" több volt ez az oldal, voltak fent leírások is, meg létezett valamikor egy FTP-jük is, ahonnan szinkronokat lehetett letölteni, de mostanra már csak a fórumuk és talán még az IRC szobájuk él.
Érdeklődj ott. -
Roll #15 sziasztok?
Mitől lehet az, ha a szinkron-t és a filmet is ugyan olyan fps-re állítom, a filmben mégis egy idő után elcsúszik a hang, az idő előrehaladtával egyre jobban.
Mielött belinkelnétek a nandub-hoz a faq, szólok, hogy ismerem. Csak egy filmmel nem boldogulok, de nem értem miért. -
#14 Nekem pár napja két mp3-ból álló szinkron összefűzése volt a gond, erre a legjobb program szvsz az mp3splitter. -
#13 FAQ, aki még nem ismerné.... -
Roll #12 Be akarok olvastatni vele egy filmet és ezt írja ki:
A film pedig jó, mert már megnéztem. -
Roll #11 Mitől van az, hogy rárakom a filmre a szinkront, és amikor indítom a filmet a szinkron beakad. Ha beletekerek akkor is beakad. -
Roll #10 Köszi, már rájöttem. Audio menü - Interleaving - Delay és ott minuszos értéket használtam. -
galocza #9 kicsit bővebben plz. ha pl a hangod késik a filmhez képest (pl szinkronhangot akarsz hozzátenni) akkor nem kell vagdosni. -
#8 van egy külön hangsávod, ami a szinkron, ezt tennéd be a film alá, igaz? a hangsáv fájljából nem tudsz leváni vmi hangszerkesztő prg vel? -
Roll #7 Hogy tudok levágni a szinkronból? -
galocza #6 így igaz. nandub tudtommal semmit nem tud amit nem tud a vdubmod kivéve az sbc divx3.11et, de az felejthető (kivéve ha valaki NAGYON lassú gépre való lejátszáshoz akar tömöríteni). -
Roll #5 Na sikerült, nem kell leszednia az angol hangsávot, mert felülírja. -
#4 ha jol tudom a nadub csak 3.11 divxet kezel -
#3 Nandub paraméterezésére én is kíváncsi lennék! De inkább a varázslatos divx spec beállításai.
Hátha ugyanolyan mint a virtualdub akkor egyszerűen az audio menüben van olyan hogy "Avi audio" , na ez az amit kíhúzol, és "Wav file" ra rámész helyette... -
Roll #2 Ha egy szinkront akarok rátenni a filmre, akkor le kell-e szednem az angol hangot, vagy felülírja azt? -
Roll #1 Légyszi segítsetek.
Hogy kell ezzel a programmal a film hangját levenni?