ßr!tney $pe@r$

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi tokeletesek vagyunk,gond nincsen!<#nezze><#papakacsint>

Ramadamammy rapidrandi

moni
mi lenne ha ezt ki....szott gyorsan abbahagynátok?! már bocs, hogy így beszélek, de ezzel most engem húztatok fel!

\"A lehetetlen nem létezik!\"

Vigyazzunk,mert fenyegetnek!Atombiztos a hazatok?

Ramadamammy rapidrandi

JAST
szálljatok már le rólam... mi van? ennyire érdekel titeket a dolog? pff...

tudtam,elore megereztem,hogy monival nem errol temaztok!HAny bugyingot sikerult mar begyujtened?<#hehe>

Ramadamammy rapidrandi

JAST
ne is vállalja be! nem teccik 😄 ki az a britní? 😛

Ne legyunk vulgarisak,hisz a tiedet meg britney se valalta be!

Ramadamammy rapidrandi

JAST
nyald meg a bal herém 😛

Narcotic Syntax
johogymár nem a végbeled 😄DD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
Te csak foglalkozz a bélyegeiddel 😛

VElem nem akarsz dumcsizni?

Ramadamammy rapidrandi

moni
adhatod

moni
a végelem azt hozza fel JAST mentségére, hogy jókat dumálok vele, és szó sincs bélyegalbumról 😄D

Várju ka védelem mit tud felhozni mentségedre,addig ülj vissza a helyedre!

Ramadamammy rapidrandi

JAST
ezt a bélyegalbumot Ti találtátok ki. Moni védj már meg! 😊

Jó lenne ha beirnád,mert móninak biztos kellene!

Ramadamammy rapidrandi

Geeryy
beatablocker_nuskool_may04-be van egy britney toxic rmx .ha valakit erdekel adok linket. nagyon nagy lett szerintem. bár nem igazan britney stilusu zeneket szeretem <#alien2>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Tõlem megijedt?Sztem a bélyegalbumos szövegeddel hatással lehettél rá!

Ramadamammy rapidrandi

JAST
mér ijjedne? nem Te vagyok 😄

Oszt nem ijedt meg tõled?bátor csaj a móni...

Ramadamammy rapidrandi

JAST
jaja, jókat dumcsizunk 😛
igaz Moni?

Lényegesek lehetnek,de sajna itt a foumban nem láttuk megjelenni!Nem leheten publikussá tenni?<#vigyor4>

Ramadamammy rapidrandi

Mi lett a zenei stilusod végülis?😛 móni szokott msn-ezni?Fel tud lépni?

Ramadamammy rapidrandi

moni
én is 😄

Nh Shevits
fog az még változni hidd el! ebben biztos vagyok!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

moni
sebajj 😄D

JAST
én nem írnám biztosra hogy megvan a zenei stílusom, én pl 19 éves koromban fejeztem be a zenei stílusok közti ingadozást.

moni
csakis pop! 😄 nem egészen...rockot is hallgatok és még hip- hopot, r&b-t...szóval elég sok mindent szeretek

Nh Shevits
az #1344 hozzászólás Franco-nak ment.
#1341-re volt válasz.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

franco
gondolom ez nekem szólt...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nh Shevits
"már megvan a zenei stílusom 😉"

mi lenne az zenemûfaji szakszavakkal behatárolva? nagyon kíváncsi vagyok.(pop?)

Nh Shevits
látod ember, teljesen független a hozzászólásodtól (gyakorlatilag egyidõben küldtük el) bennem is volt egy nagyon rövid ideig rock véna sõt... OPM - Heaven is a halfpipe egy idõben etalon volt... Paul van Dyk, Armin van Buuren, meg Chicane mellet... na erre varrjál gombot.

moni
nekem már nincs mit kinõni, nem vagyok olyan nagy britney-fan, mint ti azt hiszitek, szimplán szeretem, mint másokat...és már megvan a zenei stílusom 😉

Nh Shevits
Nem is hinnéd hogy a középiskola (és a környezet, emberek) mennyire alakítják az ízlésed. Én pl világéletemben utáltam a rock-ot és mégis: gimi elsõ és másodikban olyanokat hallgattam hogy Red Hot Chilli Peppers - Californication, meg Green Day, meg ilyenek. Szerencsére aztán visszatértem az eredeti izlésemre. De majdnem sikeresen átalakított a környezetem rockerréééé... rossz belegondolni is!

franco
ez jóó...és mindezt a képek alapján<#eljen>
így ne ítélj én régen rockot hallgattam most meg trance-t szal...
persze abban egyetértünk h kinövi...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nh Shevits
ahogy a képek alapján a korod nézem (ha jól emléxem 13-14) akkor elmondhatom hogy ebbõl a Britney-zenébõl ki fogsz nõni, ebben biztos vagyok. A kérdés hogy mit fogsz hallgatni késõbb. Szvsz rock vagy rap, vagy ilyesmi, de az elektonikus zenét nem nézem ki belõled.
Én is olyan zenékkel kezdtem kiskoromban hogy bõven rámfért az izlés-finomulás, de azért már akkor is bennem volt a dolog. Ha benned most nincs meg (márpedig nincs) akkor nem hinném hogy valaha elektro-t hallgatnál. Ennyi a véleményem.

moni
ugye????????????????????? én is így vagyok vele! de ezt sokan mondják...pedig sztem nem is vagyok "jó csaj" 😊)

kár, hogy iylen fiatal vagy😊

moni
😄 nem egészen...sebaj....infusion fan: keresd meg "monibaby" galériáját, itt az SG-n, ott van rólam az összes kép, de azért egyet most berakok, ez karácsonyi:

Narcotic Syntax
csak azok a lényegesek amiket én irtam.. ugye moni?😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
de télleg, sztem a vége felé a legjobb olyan 1000 környékén 😊

Nh Shevits
vagy az utolsó 630...<#ravasz1>

JAST
nem. a lényeg az uccsó 500 hozzászólás! 😄

Nh Shevits
úgyhiszem most nem lesz türelmem elolvasni 700-tól 1330-ig a többi hozzászólást de azért remélem bevesztek.

Nh Shevits
Gyerekek, az elsõ 700 hozzászólás elolvasása után azt hiszem mindenféleképpen csatlakoznom kell ehhez a topichoz, másrészrõl úgy érzem hogy Britney és Infusion zenéje nagyon rokon és most vélem felfedezni a hasonlóságokat. Briney Forevvver and evver! Ja és Britney után Infusion esetleg. Azt kell mondjam a budapesti Britney koncert (egyesek szerint show-nak titulált, pedig szerintem abszolút megállta a helyét a koncertek között) és az Infusion tavalyi budapesti fellépése sok elemben hasonlított egymásra. Többek között a Xavier és Britney közötti hasonlóság az ami megfogott. Aki nem érti elõzõ mondatom az látogasson az Infusion (Australia) topicomba, szemrevételezze Frank Xavier-t a képen. Azt hiszem mostantól Britney lép fel "zenei ízlésdobogóm" képzeletbeli második fokára Infusion és Max Graham szorításába... azt hiszem ennek a 4 férfiúnak õ maga is nagyon örülne... Üdvözletem és puszilom mindenki kedvenc Móniát ( persze hogy nem a Mónika Show házigazdáját, hanem ... azt hiszem mondhatom ennyi elolvasott hozzászólás után is: az Én és a Mi Móninkat!), és üzenném neki hogy sajnos amikor felrakott magáról egy képet akkor én még nem voltam a topic megrögzött látogatója a kép pedig mostanra átalakította magát egy szép piros X-szé, így ezúton kérném a frissítést, vagyis hogy ismét jelenlen meg egy kép rólad eme szent fórum keretein belül. Köszönöm.. Szia! <#taps>

JAST
jó azt tudom h Te itt vagy 😉

a sok kan betojt! 😄

moni
semmiii 😄

JAST
nah mi ez a csend 2 napja itten emberek?

moni
oh, köszönöm, ez igazán tetsziK! 😄

Laffite
igen, ez már az általános mûveltség alapköve lehet... nemistudom, vétek, junájted, grúvháusz, náksiésbrunner...? eleve undorítónak találom, hogy évekkel ezelõtt egy tehetséges rockénekesnõ így eladta magát, de ez csak a magánvéleményem, mindenki azt kezd a tehetségével amit akar...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC