1675
britney visszatért
  • moni
  • moni
  • moni
  • moni
    Úgyszint unalom...na figyu!!Megnéztem a netes dolgaimat, azt tolok képeket, a Mr.-nek!
  • Sadun Tryst
    :D
    köszönöm, nekem unalmasan... 8 óra egymás után, ugyan azzal a tanárral, és ugyan abból a tantárgyból... szal' 8 órát honfoglalóztam máma... :D

S kegyednek? :)
  • moni
    Szasztok, hogy telt a napotok?
  • Sadun Tryst
    ja, és ha kell valami vers a barátnödnek, akkor csak szólj, gyors költök egyet! ;)
  • Sadun Tryst
    :D

az új vinyóm most 4x akkora, mint a régi, szal engem nem (régi gépem cerka 500-as, 10es vinyóval volt, az új 1000 duron, 40es vinyóval) :)
  • fm
    többször átolvasva és végigelemezve valóban sikerült ráhangolódnom és talán elindulnom a rögös úton,hogy megértsem költői megnyilvánulásod mélyreható tartalmát és jelentését..köszönöm,hogy vagy nekünk ;)

az új winyód híre viszont elszomorít :((
  • Sadun Tryst
    pedig tökéletesen érthetö amit írtam, legfejlebb költö lelkem furcsa szókapcsolataid nehezen fogadod be... :)
    gépen volt meg 2 éve... már nincs meg, mert új vinyóm van! :)
  • fm
    ez se volt sokkal "értelmesebb" ;)
    de megvan a real vidijó ahol kivillan a cici?? jó lenne,ha megosztanád,vagy elküldenéd,hogy kilinkeljem ;)
  • Sadun Tryst
    belenéztem a témába, és pont az ment, hogy hol kezdte a csajszi. kismjuzikel, hasonlók... aztán jött a jelen, etc... majd akkor holnap dumálunk délután róla többet! :)
  • moni
    OKs nézd, én végig nézem!!majd holnap rakok képeket, bocsi, cask most fáradt vok pedig találtam nagyon jókat ,)

• moni
    ÓÓóóóóó köszönöm, aranyosságom valóban az eget súrolja :DDD
  • Sadun Tryst
    pontosabban (értelmesebben)
    minden videó csak szopós és nyalós videó róla, vagy pedig 1 olyan videó, ami csak kisebb baki az öltözködésben (kivillan a cici, etc)...
  • Sadun Tryst
    nem láttam moniról képet, de ha te mondom hogy aranyosabb, akkor veled vagyok! :)
  • Sadun Tryst
    mindik szopós és nyalós videó az. csak általában azok nem azok, amiken kivlizzan 1 cici, vagy mondjuk hasonló... :)
  • fm
    tudom,hogy fake, akár a korábban belinkelt videók fele is:)
  • Adi
    LOL itt már szinte majd nem meztelen... hehe emléxem mikor még az ELSŐ klippét nyomaták a viván.. Vagy vmi más zene csatornán már nem tom.. :)
  • Adi
    Itt nagyon aranyos... de moninál nem lehet aranyosabb. :)
  • Sadun Tryst
    akkor nyomass jó képeket! :)
    söt! holnap 9-töl 10-ig még bele is nézek a müsörba, szal tudunk, majd miröl beszélni! :)
  • moni
    Na ez tudjátok milyen kamu???Jesszusom, annyira látszik, hogy gépel van odarajzolva..ha vkit véletlen érdekelne, holnap végig 21:00- tól, 23:30- ig Britney műsor lesz a Vh1-en!!Ha úgy gondoljátok, hogy az feldobná a topicot, én ezerszámra tudok jobbnál jobb képeket idenyomni, ámmmmm
  • Sadun Tryst
  • Sadun Tryst
    ez fake, nekem is megvolt! :)
    mondjárt küldöm az eredetit! :)
  • fm

csak hogy legyen miről beszélni ;)
  • Sadun Tryst
    de meghalófélben van ez a topic. pediglen azt hittem jó kis dumálások lesznek majd itt... :(
  • Sadun Tryst
  • moni
    :) ez jó duma volt
  • Tikal #126
    ja, nyávog... bár kétségtelen hogy az elmult években azért sikerult felszednie némi tudást, de még mindig droton rángatott tinik kedvence...
  • PResident Evil
    sztem szar :)
  • moni
    :))
  • Sadun Tryst
    ehehehe... :)
  • Breki33
    még gondolkozom P
  • Sadun Tryst
    hehe...
    talán nem ráncigálnád meg?
  • Sadun Tryst
  • moni
    igen énekel...haha
  • Tikal #118
    énekel? loller
  • Breki33
    ittmég szűz volt?

ja most kaptam infót hogy az az ovodai kép
  • moni
    Köszi, már ismertem, de a szándéknak örülök..:)
  • Sadun Tryst
    ezzel moni neked szeretnék kedveskedni :)