1675
britney visszatért
-
#154 -
#153 -
#152 -
#151 Úgyszint unalom...na figyu!!Megnéztem a netes dolgaimat, azt tolok képeket, a Mr.-nek! -
#150 :D
köszönöm, nekem unalmasan... 8 óra egymás után, ugyan azzal a tanárral, és ugyan abból a tantárgyból... szal' 8 órát honfoglalóztam máma... :D
S kegyednek? :) -
#149 Szasztok, hogy telt a napotok? -
#148 ja, és ha kell valami vers a barátnödnek, akkor csak szólj, gyors költök egyet! ;) -
#147 :D
az új vinyóm most 4x akkora, mint a régi, szal engem nem (régi gépem cerka 500-as, 10es vinyóval volt, az új 1000 duron, 40es vinyóval) :) -
#146 többször átolvasva és végigelemezve valóban sikerült ráhangolódnom és talán elindulnom a rögös úton,hogy megértsem költői megnyilvánulásod mélyreható tartalmát és jelentését..köszönöm,hogy vagy nekünk ;)
az új winyód híre viszont elszomorít :(( -
#145 pedig tökéletesen érthetö amit írtam, legfejlebb költö lelkem furcsa szókapcsolataid nehezen fogadod be... :)
gépen volt meg 2 éve... már nincs meg, mert új vinyóm van! :) -
#144 ez se volt sokkal "értelmesebb" ;)
de megvan a real vidijó ahol kivillan a cici?? jó lenne,ha megosztanád,vagy elküldenéd,hogy kilinkeljem ;) -
#143 belenéztem a témába, és pont az ment, hogy hol kezdte a csajszi. kismjuzikel, hasonlók... aztán jött a jelen, etc... majd akkor holnap dumálunk délután róla többet! :) -
#142 OKs nézd, én végig nézem!!majd holnap rakok képeket, bocsi, cask most fáradt vok pedig találtam nagyon jókat ,)
-
#141 ÓÓóóóóó köszönöm, aranyosságom valóban az eget súrolja :DDD -
#140 pontosabban (értelmesebben)
minden videó csak szopós és nyalós videó róla, vagy pedig 1 olyan videó, ami csak kisebb baki az öltözködésben (kivillan a cici, etc)... -
#139 nem láttam moniról képet, de ha te mondom hogy aranyosabb, akkor veled vagyok! :) -
#138 mindik szopós és nyalós videó az. csak általában azok nem azok, amiken kivlizzan 1 cici, vagy mondjuk hasonló... :) -
#137 tudom,hogy fake, akár a korábban belinkelt videók fele is:) -
#136 LOL itt már szinte majd nem meztelen... hehe emléxem mikor még az ELSŐ klippét nyomaták a viván.. Vagy vmi más zene csatornán már nem tom.. :) -
#135 Itt nagyon aranyos... de moninál nem lehet aranyosabb. :) -
#134 akkor nyomass jó képeket! :)
söt! holnap 9-töl 10-ig még bele is nézek a müsörba, szal tudunk, majd miröl beszélni! :) -
#133 Na ez tudjátok milyen kamu???Jesszusom, annyira látszik, hogy gépel van odarajzolva..ha vkit véletlen érdekelne, holnap végig 21:00- tól, 23:30- ig Britney műsor lesz a Vh1-en!!Ha úgy gondoljátok, hogy az feldobná a topicot, én ezerszámra tudok jobbnál jobb képeket idenyomni, ámmmmm -
#132 -
#131 ez fake, nekem is megvolt! :)
mondjárt küldöm az eredetit! :) -
csak hogy legyen miről beszélni ;) -
#129 de meghalófélben van ez a topic. pediglen azt hittem jó kis dumálások lesznek majd itt... :( -
#128 -
#127 :) ez jó duma volt -
#126 ja, nyávog... bár kétségtelen hogy az elmult években azért sikerult felszednie némi tudást, de még mindig droton rángatott tinik kedvence... -
#125 sztem szar :) -
#124 :)) -
#123 ehehehe... :) -
#122 még gondolkozom P -
#121 hehe...
talán nem ráncigálnád meg? -
#120 -
#119 igen énekel...haha -
#118 énekel? loller -
#117 ittmég szűz volt?
ja most kaptam infót hogy az az ovodai kép -
#116 Köszi, már ismertem, de a szándéknak örülök..:) -
#115 ezzel moni neked szeretnék kedveskedni :)