1675
britney visszatért
-
#1595 záróra?:-o -
#1594 az faja lesz, az ultra hangos ultrahangos anyagokra vevő vagyok -
ugot2know #1593 Ja a Béla,és a 3. lemezen ultrahangos felvételek lesznek -
#1592 melyik spears, a béla...? -
#1591 hát 5% kockázat, belecsöppent -
ugot2know #1590 Spears kedden bejelentette, hogy terhes első gyermekével. (mostantól apakeresőben?)
-
ugot2know #1589 Bége lett a meccsnek,legfújta a biró -
ugot2know #1588 Na az frankó lesz,ezen is 8 szám lesz? -
exider #1587 Hamarosan Béla Spears új lemezzel jelentkezik.
belaspears.uw.hu -
#1586 ezt ide akartad? -
ugot2know #1585 Inter-Milan és Bayern-Chelsea BL meccsek ma este!!! -
#1584 a torres srác télleg hatalmas jó arc, én is csípem amit csinál, és ezt komolyan mondom, közel áll hozzám nagyon a stílusa, én is rengeteg spanyol nyelvű zenét hallgatok. nekem inkább azzal van bajom, amit így a műsorok alatt mennyire bohócot csinálnak belőle a mindent tudó producerek, és félek attól is, hogy a tehetségéből és abból a nagyszerű dologból amit képvisel az első lemezén nem lesz semmi, csak egy srác a csajoknak, akin majd sok hájas, pénzéhes producer élősködik évekig... persze remélem nem így lesz, de ez magyarország, itt nincsenek csodák :( -
#1583 igen, én is tudom :) most valszeg úgyis ő esik ki, vagy boogie! de mind1, egyébként is ki akar esni, úgyhogy neki csak jó lesz :) -
#1582 neeem :) -
#1581 nagyon tehetséges emberek és nagyszerű hanggal vannak megáldva. mellesleg pont a Torres Dani az aki inkább mint előadó nyerő, mert a hangja a többiekéhez képest gyengécske. Bár ez a rekedtes-stlye nem rossz... -
#1580 -
#1579 Azért remélem sms-eket nem küldözgetsz érte! -
#1578 hát nem te jó ég erre nem igazán tudok mit mondani, amég nem ismered hogy mit és hogyan csinálnak inkább ne is mondj semmit, köszi -
#1577 te jó ég... innentől már csak egy lépés az a kakaó vagy hogy híják, keravil, vagy karamel... -
#1576 most új favourit: Torres Dani of Megasztár :))) -
#1575 Megérkezett az új sztár:
http://belaspears.uw.hu/ -
#1574 gyere nyissunk más topicot :) -
#1573 már énse szeretem britnit, úgyhogy itt már gázok lesznek :DD -
#1572 nya miaz britnyi fanyok? ittende már ordító a tunyaság, velem az élen persze... -
#1571 meghót hál'isten -
#1570 és a topicot is :P -
#1569 zárjuk be! -
#1568 szar ez a topick -
#1567 nem is álmaim nője :P -
#1566 :DDDDDDDDDDd -
ugot2know #1565 Britney egy k..va,úgy hallottam! -
#1564 beszélhetünk másról is :P -
ugot2know #1563 moni most nem is ér rá! -
#1562 ...uhh...az ilyen témáknál megy csak a topickk :D -
#1561 britnyi-homevideo? Zsír! -
#1560 és az éneklést is ;) -
#1559 Egy üveg vodkával a gyomorban,egész jól nyomja ez a Britney lány -
#1558 ne legyél már gyagya hát hogyne hallgatnék Britney-t, nem látod a logóm? Napi két három album elhangzik a winampomban... Nagyon üt! Hogy lehet ilyet nem hallgatni! -
#1557 ez jól hangzik :P -
#1556 majd ha jön a britni homevideo akkor felpörög az élet