1675
britney visszatért
-
#715 -
#714 nah, most csalódtatok, ugye? :D:D -
#713 semmi közöm kinézetileg britneyhez, ez én vagyok.... na, csak kb.?? -
#712 ohohóóó tipikus Spears rajongó ;)
én nem tippelek. :) -
#711 jahhajjj, na, mennyi vagyok? :) -
#710 lássuk! :) -
#709 van rólam új kép, azt beteszem, és megmondjátok -
#708 hehhheheee, te mit izélsz itt??? :D és amúgy nem talált -
Gabesz89 #707 Pontosan 13.... -
#706 küldd! csak ne oda, hanem [email protected] nekem megvan az összes nagylemez, és kislemezek a gépen, és csak ez az egy DVD, szal nem olyan soookkk :) -
#705 Moni, neked eredetiben vannak meg Britney cd-k, vagy inkább csak gépen? Nekem igazából csak gépen vannak, összeírtam a meglévő albumokat, dvd-ket...stb. Érdekelne, hogy neked mik vannak meg, ha össztudnád irni akkor emailben küldj egy listát. Nem tudom milyen gyakran nézed az sg-n regisztrált email címedet, ha érdekel, akkor elküldöm a listámat. -
#704 helo
megtudnád mondani hogy a Greatest Hits - My Prerogative DVD-t honnan lehet letöletni? -
#703 egyik sem :)) -
#702 így van most már tudjuk meg h eltaláltam-e a 19-et :) -
OPM #701 #698 szerintem nem hülyeség, de nem korhoz kötött hogy ki, mikor növi ki
#699 :DDD
#700 oh, én kérek elnézést :)
tehát akkor 20 alatt vagy de 18 fölött? :D -
#700 nah igen, csak nem én regeltem magam -
#699 na-na ne keverjétek a dolgot szó sincs itt meztelen fotóról! olvass csak vissza -
#698 :D amúgy hülyeség, ez nem feltétlen ilyen kinövöm, nem kinövöm kérdés, ismerek 20 év feletti rajongókat... -
#697 hozzávágnák a betonhoz és meglepődnének hogy nem tört szét (mármint a beton) -
#696 igen és a temetésen Jáksó virág helyett pezsgőt vinne ;) -
#695 a kész átverésbe cisnálhatnának egy olyat mondjuk hoyg poénbol kicserélik igazi betonra amiből szabadulni próbál... -
#694 viszek betont a temetésére, nehogy még a koporsóból is kijöjjön... -
#693 én szememben akkor lessz menö a david ha eccer ott pusztul el a show musorában:D -
#692 na meg a Dávid Merlini ;) -
#691 muhahah szerintem egy normalis lány 15-16 év után kinövi az ilyen pop énekesek bálványozását. manapság már dj rush meg hotx a menö a tinédzserek korében. -
#690 na mi ez a topic itten? :)
Moni 19 éves mivel szereti Britnít, megakarja nézni a melleit és épp egy szétcsúszott parti után regisztrálta magát és elrontotta az adataid reggelésnél. -
OPM #689 akkor azt mondjuk, hogy máskor pontosan írd be az adataid regisztrációnál! :DD -
#688 engem nem a korod érdekel hanem a meztelen fotod:D -
#687 csak tippelni ér számot, ilyen kérdést nem!! de nem vagyok 8 :(( :DD -
#686 :)) -
#685 pedofilia rulez:) -
#684 8 -
#683 14 alatt?:D -
#682 és ha azt mondom, hogy nem igaz az, hogy 14 és 18 között? -
#681 nekem is -
#680 16 éves vagy, jöhet a kép! :) -
#679 Megvan a Britney Spears - Greatest Hits dvd, rajta az összes videoklipjével + egy-két klip kicsit másképpen, tök jó -
OPM #678 őőő... 14-18 között? -
#677 úgyse mondod meg még ha eltaláljuk akkor sem -
#676 ha kitaláljátok, hány éves vagyok, beteszem