1675
britney visszatért
-
ugot2know #1075 A héten néztem meg a Torrente 2-t.Ott azt beszélték,hogy titkos találkozó lesz a Golden Gate-nél,errefel Torrente és társa megjelent a Golden Gay gőzfürdőben... -
#1074 ja az csak mondták, mert előtte szalagavatón voltunk. és mondták h bekellett volna nézni a csaj öltözőbe is. -
ugot2know #1073 Elégg bizarr,de minek mentetek az öltözőbe?:D -
#1072 nem. 5 percig röhögtek rajtam én meg ott égtem a blahán a 6os villamos megállójában. mert ugyebár a fő poén az volt h elkezdtem magyarázni a sörözőkről, mire szóltak nekem h miről beszélek... -
ugot2know #1071 És akkor a Sörözőben öltöztél,a söradagolónál tusoltál? -
#1070 én már most is süket vagyok, szájról meg nem tók olvasni ha nem jól artikulál. múltkó az öltözőt sörözőnek hallottam. :) -
ugot2know #1069 Neked már akkor mindegy lesz,mert úgy is szájról olvasol!!!Én meg úgy sem látok majd semmit se. -
#1068 hehe, engem nem érdekel. egyetlen elfogadható zenéje számomra a Toxic, azis azért mert benne van a lufiból nyivákolva kiengedem a levegőt effekt. (gyerekkori emlék rulez) -
ugot2know #1067 Hátha Britney egyszer visszavonul és egyszer a nyugdijasklubban ad nekünk ingyen jótékonysági emlékkoncertet... -
#1066 így van. -
ugot2know #1065 Az a röhej,hogy a szemedbe mondják,hogy hülye vagy és röhögnek egy jót,zsebrevágják szemed láttára a milliókat,mig a nyugdijast a zsemlelopásért fél évre sittre vágják,s te csak nézel,mert sz*rt se tudsz tenni ellenük,mert aládtehetnek! -
#1064 mi a helyzet a metróval? mire járókerettel járok talán kész lesz.... najóvan haggyuk a politikát... mert röhej. -
ugot2know #1063 Mondjon le a kormány,Gyurcsány már tavaly megmondta,hogy itt jólét van!Otthon,biztonság,nyugalom-ez mind megvan,mehetnek! -
#1062 én ugyan megnem nézném darabokban, de lehet h egybe se. nézd meg szar a politikánk, az adórendszerünk. egyetlen dolog ami jó ebben az országban azok a csajok. Igaz Moni? nem kell ide sírni sírsz, főleg nem darabokban :D -
ugot2know #1061 Szerintem 3 milliót kóstálhat 1,nem?HA briteny darabokba jönne,az nem lenne jó,mert akkor múzeumba kerülne...bár bevétel lenne! -
#1060 elhozzák jó pénzért csak van 1 kis gond. darabokban. mert ugye a reptéren egybe nehéz lenne, nameg mint említettem szervkereskedők. tudod mennyit és 1 veséd? (viccen kívül mondom ám) :) -
ugot2know #1059 Olasz?Az nem lehet olyan kemény,mint egy vadkeleti.De ha meg tudják oldani,elhozhatnék Britney-t Magyarországra...ha már ez egy britney fórum! -
#1058 LOL.
amúgy én is ismerek olasz szervkereskedőket kis hazánkban :) -
ugot2know #1057 Ne brakobázzunk,mondjad vagy mutassad!Lafitte meg remélem a helyén marad még pár órát,mert küldtem pár ukránt ,hogy segitsenek átadni neki a szeretem britney-t feeling-et és küldetéstudatot! -
#1056 a hit helyett mondhatna más szót is.... -
ugot2know #1055 Az melyik műsor?Már azt is megvette?Én úgy tudom,hogy egy női pankrátor show-ban énekli a betétdalt-Hit me baby one more time
Ha nem rakod vissza britney-t ,akkor jelenteni fogom a moninak!Melyik albumot raktad be? -
#1054 britnyi játszani fog a barátok köztben, vagy mi van...? -
#1053 NÁM -
ugot2know #1052 TE szemet arulo,azonnal rakd vissza britney-t a lazulashoz,vagy ide ne is merj tobbet irni! :) -
ugot2know #1051 Madonnanak ott van bad guy ritchie,akkor o forgatna...abbol meg semmi nem jo sulne ki belole.Elvegre minek is egy kulfoldi rendezo egy magyar filmhez?Ha moni a vegen filmsztar lesz,akkor minden este megnezem a teveben ! -
#1050 ma már meg akartam hallgatni végre egy britney albumot, csakazértis, de a második szám után... hmmm, szal most sophie zelmani szól inkább, van ez így... -
#1049 az ifjú pár biztos vállal home videót. aztán elküldjük spírsznek hogy lássa milyen jó lenne ha madonna helyet 1 sráccal.... -
ugot2know #1048 Semmi osszevisszasagrol sincs szo!Mirol is van szo? -
ugot2know #1047 Ha gondoljatok,en mnindezt levideozom...Mast esetleg nem vallaltok?(Nem betonozasra gondoltam!) -
#1046 ó, ez remek ötlet! majd koszorú helyett 1 nagy kaktusz lesz a kezemben és azzal szurkállak seggbe hátulról a templomban :) -
#1045 jah tervezzük. épp koszoruslányt keresünk. rád gondoltunk :P -
#1044 mi is azt csináljuk épp napok óta, elbaromkodunk :)
na de váltsuk komolyra!
mikor házasodtok Narkó-val? -
#1043 hát mit ne mondjak, eléggé össze vissza beszéltek...:)) az új klipp sztem elég...hogy is mondjam, elbaromkodós, de ez ebből a szándékból is készült, úgyhogy semmi komoly, britney azért hülyéskedik is benne! -
#1042 belegabajottá a fonyajadba? -
ugot2know #1041 Tegnap este nalad smarolt Madonnaval? -
ugot2know #1040 Valami fantomkep keszult monirol?En akar eloben is megneznem,ugy erzem kesz vagyok ra!Tegnap este megneztem egy britney klippet (Everytime) az MCM-en,britney megolte magat!!! Szoval ugy gondolom,ha en ezt vegig tudtam nezni,akkor a moni is kibir velem 4-5 percet... -
#1039 helyes, helyes! amúgy ma láttam sírni sírsz új videóklipjét, az a rózsaszín hammer gyönyörű mondhatom... -
#1038 nah én már elvesztettem itt a fonalat :) -
#1037 ...akkor ezek szerint te már élőben is láttad... le tudnád rajzolni vagy ilyesmi...?
-
#1036 jaaaaa, értem. helyes helyes.... nem túl fiatal? nem hiszem h tapasztalt lenne, tanítgattad mi?