ßr!tney $pe@r$

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Én most azt olvastam, hogy Beyonce apja menedzselné a Britney-t tovább. És állítólag nyárra tervezi az új albumát a Britney, tehát mégse vonult vissza.

Laffite
ja, de legalább jól összezavarjuk a Britney-fanokat és a végén megvesznek egy csomó Christina A. albumot, Christina A. fanok lesznek, nyitnak egy ilyen topicot és mi kezdjük az egészet elölrõl
<#hawaii>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Narcotic Syntax
a semmiröl zengtek itt odákat.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
Bé Szpírsz - Bé Szpírsz

Laffite
amúgy az underground hip-hop mindig dícséretes, hajrá fanka!

Laffite
na jó, de mé a Britney topikban mindezt? nyújjátok a számait vagy mi?

ToM86

Hi!
Haverjaim "zenekarának" munkáit szeretném bemutatni nektek, mert sztem elég zsir! Nógrád Hip-Hop név alatt futnak a srácok és nagyon zúzzák! 😄

Több info a honlapon: nogradhiphop.fw.hu

by: ToM

Laffite
péjbarnának bejönne Britney? vagy az se jönne át neki? mi jönne át neki egyáltalán? pösze kis búúúúzíííí, asziszi énekes és mûvész, közbe csak egy kis ingyenélõ mitugrász virslifej

MAdzagokról?Akkor ez valami bábszinház volt?Bár Zita mondta is,hogy szinésznõ akar lenni,és szereti az olyan szerepeket,mint az Underworldben a vámpircsajszit.Azt a szöveget én is nyomtam volna hajból!
Én küldtem sms-t és a Pély Barna be is jutott a döntõbe!

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
a zitát felismertem, mert õt madzagokról mozgatták az emelvényrõl

Laffite
kûtté be smst is, mi? hadd zsírosoggyon a burzsoá

Az a Tilla volt,meg a Zita,de õk felvételrõl mentek,playback volt a móka!

Ramadamammy rapidrandi

Ismered?

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
hja, télleg nehéz volt köztük különbséget tenni... ott álltak egymás mellett hárman és csak találgattam hogy melyik lehet az Ibi, a Laci, meg a Verus <#buck>

JAST
T Vera - T Vera

Azt nem tudom,de a lényeg az nagyjából,hogy lázadó,mint a 70-es években a rockzenészek némelyike 😊jobb lett volna ha Laci nyer...bár nehéz volt már köztük különbséget tenni,igy meg a felelõsség a nézõké!
Britney nem is tért vissza!

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
hja, de ha a Gáspár Laci nyert volna, akkor meg Laci kománk lenne a pop hercegnõje...? ezt most nem nagyon értem, de lényeg: Britney visszatért!

Laffite
most röhögsz, de valamitõl mégiscsak eladott annyi lemezt...
mitõl lett ez a csaj ilyen népszerû?

Vera nyert,te!!!Ezt sem tudod?

Ramadamammy rapidrandi

Hát a pop hercegnõje az mégicsak a pop hencegõje 😊

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
Igazából nem nagyon akarnám megközelíteni egyikõjüket sem, de fõleg Ibit nem,nekem õ túl megasztár

peterspeed
Nem tudom mit hasonlítjátok Britney-t Oláh Ibolyához, nem egy kategória, bárhonnan közelítjük is meg...

Laffite
...de hol ez a Móni, miért nem mond már nekünk Britney-dalokat?
pedig van valahol egy Britney bakelitem, bár lehet hogy 2 is van, de tutira nem fogom megtalálni a sok Backstreet Boys vinyl közt <#papakacsint>

Légy má észnél,ennél a résznél?Hogy az Oláh Ibi alábbadjon?Soha!Hol vetted azt a guglét,hogy ezt irta?

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
hmmm, nem mondod, a Britneyrõl...? ááááh, az kizárt! mondom, a gugliban olvastam, hogy õ a legjobb csaj! az éppencsakcsípõnadrág és egyéb hasonló harci rongyok egyik legnépszerûbb képviselõje, szerintem jobban néz ki még az Oláh Ibinél is! Nem is értem, miért nem énekelnek duettet?

Közben felnõtt,hogy rohan az idõ!!Nem a Kurnyikova a legjobb?Ez az amerikai izlés...emlékszem egyszer megjelent az indexen egy fotósorozat britneyrõl...pattanás,nagy fenék,igénytelen rongy.Sztem pedig józan volt,annak tûnt...

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
ja, nyílván várunk kell...
beütöttem a gugliba, hogy "Mit énekel a Britney?", erre kiírja elsõ találatnak, hogy "Britney a legjobb nõ a világon"... asszem meghülyült a keresõm, nem is ezt kérdeztem!!!

Két dolgot tudunk tenni:
Megvárjuk a Móni-t vagy megkérdezzük a többi fórumtagtól.Amiket énekel,azokta nem õ irta,vagy mégis?

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
na ne csináld már, itt tobzódunk a britneytopicon és egyetlen számot se tudsz mondani tõle... mer' hát én se tudok, de akkor most mi a fene lesz így...?

Kevin Federline-on vagy ki a fenén eszi a fene 😊Kár,mert olyan jó számok születtek tõle,mint a .... nem,azt nem õ énekli,hanem a... ja,azt sem.Lehet ,igy a jó!

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
Én nem tudom, odavolt valahol?

britney valóban visszatért?!...hogy a témánál maradjunk

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
hhha, igazad van, kopasz pszichológuscsajok kíméljenek! <#ijedt>

Azért kiirhattad volna szõke vagy barna,és mekkora cickókkal rendelkezõ legyen,nehogy ott meg zavarba ess,mikor nem kellene <#integet2>

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
okéss, ha vannak itt pszichológuscsajok, akkor kérem jelentkezzenek, na persze fotóval, telefonszámmal, várom privátba az önzetlen segítséget! <#guluszem1>

Esetleg pszichológuscsajjal kéne próbálkozni<#beka3>

Ramadamammy rapidrandi

Laffite
anyááááám, elképzeltem magam egy romantic koncerten és most meg már annyira kész lettem, hogy már mingyá ladánybenét kell hallgatnom, attól meg mindig csak depresszós leszek és megincsak kihívja a szomszéd a mentõket...

Ne kergesd már világgá!...<#violent><#crazya>

Ramadamammy rapidrandi

Narcotic Syntax
helyette elmentél egy Romantic koncertre mert ott már eltudtad magad képzelni <#eplus2>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Laffite
majnem elmentem a Britney koncertre, csak amikor már majnem meggyõztem magam, hogy el akarok menni a Britney koncertre, akkor elképzeltem magam egy Britney koncerten, és attól annyira kész lettem, hogy közben nem tudtam elmenni a Britney koncertre...

JAST
értettük Noémi! 😉

moni
😄D

\"A lehetetlen nem létezik!\"

Alien
Moni<#worship>

moni
nee noémizzetek, mert világgá megyek..MONI, ok? 😊 köszi!

JAST
Szia Noémi 😊 én nem foglak! 😄

Mindegy,leszek a postás,csak cimet kérek!

Ramadamammy rapidrandi

moni
neem dugunk meg engem!!!!! 😊

Alien
😊)

Alien
És én mi vagyok?<#rinya><#vigyor>

Alien
Nem Móni, hanem Moni, de az a nickneve , valójában Noémi 😄