25
-
#25 En azert kivancsi lennek arra a realtime divx kodolasra. Gondolom abba nincs benne se zajszures, crop, ilyesmi. -
Cat #24 haha, ez nevetséges, 5e ft...
alant olvashatod hogy lehet megcsinálni, csupán egy megfelelő tévékártya kell, cirka 10e ft, de használtan még olcsóbb
igaz, utána neked kell megtanulnod hogy csináld
#5ös postot olvasd el -
#19 hoppá...azért -
#18 Azéer lenne egykét dolog... -
#16 Nem tartom a legjobb ötletnek, ha TV-ről felvett anyagoknál is így csinálod (persze gondolom nem :) ). Ha VHS-re rögzíted először, akkor a videojel kb. 50%-a elvész és azt már felesleges is ledigitalizálni, mert minőségre elég gyengécske. -
crx #14 Az a baj hogy hiába van rá keret és szükségem is lenne egy ilyen ketyerére. Mo nem beszerezhető.
Mire idekerül lesz vagy 2 kiló. 'Aki tudna esetleg már most szerezni ilyet az írjon mailt.' -
Mice #11 engem is érdekelne ennek a konkrét megvalósítása, de sose tudtam, hogy milyen hardware és szoftver cuccos kell hozzá.
egyik kamerázással foglalkozó ismerősöm érdeklődött vhs->dvd készítés módja iránt, de eddig konkrétat még 1x-er sem tudtam neki mondani -
Cat #9 jaja, ezt azért ne hagyd ki, hogy ez külső egység
az ilyen mindig jóval drágább mint a belső
másrészt sztm te nem számoltad bele a szoftver árát, pl. adobe premiere
(ok, van ingyenes free is, de azok eléggé fapadosak) -
#7 az ötlet nem rossz, de tényleg drága a magyar viszonyokhoz képest... -
#3 Háááát.... Nem nagy szám.....Bármelyik valamirevaló PC képes ezkre a szolgáltatásokra, ha van rajta egy VIDEO bemenet, vagy egy FireWire...No és persze egy DVD író...... -
MrTressy #1 hm ennek megint nem fog örülni a filmipar :DD