3060
-
praksi #499 akkó pedig kontár leszelö! -
nem.... (:
-
praksi #497 te szacsi, nem fognak utálni, mert nem léptél be a céhbe? (-: -
mondd meg, milyen kell
(szacsi a dt logokováts :) -
szacsi! ha megkérlek, csinálsz nekem vmi jó logót? Letöltöttem ezt a gif animátort, de még bele kéne jönnöm, ha már bevállaltam én is ezt a vip-tagságot... -
hja. de most dt honlapozok, készen is lennék, csak van egy bug a cikkeknél, és sztem mások biztos beszólnának érte, pedig engem nem zavar. nincs kedvem új style-t "alkotni" (: -
praksi #493 fel tod vhova rakni? -
eddig egyet találtam, a land of the free-t ('95) -
nemtudom. most pl. úgy áll, hogy sehol, ugyanis a képek a telefonba vannak, de a memóriakártya olvasóját belelöktem egy lavór vízbe, újat meg nem fogok venni, az biztos. -
praksi #490 és ezek hol lesznek fenn?
És a Gamma Ray-t megnézted mán? :-D -
ezt még akkor fényképeztem, amikor labrie "eltűnt", utána meg nem volt munícióm, mert videót is csináltam );
(vagy nemtudom) -
akkor jól eltűnt, itt elöl ugye Petrucci, Portnoy, Rudess, meg jobbra Myung... LaBrie megunta? :D -
háttérbe DD: -
LaBrie hol van?? -
Ez már valami végre Te igénytelen rokker! Felrakhatnád az origóra is, meg küldhetnéd nekem a többit emilben, mert igen rágja már az oldalamat a kíváncsiság! -
-
Szacsi vazze rakjá má ide pár fotót franc a pofádba!Plííííz! -
Heuréka! Sikerült!
Hiába! Hülye is, meg öreg is vagyok már ehhez...
-
Te se? -
praksi #480 jaa -
A logo-t nemtom vazze! -
praksi #478 a fórumozók képeinél lehet használni a képfeltöltést, és ide berakod. -
Bocs!Plakáz az PLAKÁT! -
Jó plakázod van!Honnét szerezted?Khmm...
Aztá má csak azt mondd meg, hogy a picsába kell ide berakni amit csinyátá... -
-
hát remélem... (; -
Egyébként sajnálom, hogy kihagytam a koncertet, biztos állat volt, ha hétvégén lett volna, ott lettem volna... -
ez van... változik a világ... úgyis lesznek még nála is nagyobb barmok :) -
Igen ez a genya állat levette az összes cikket, meg a rajongói fotókat! A MESTER meghalt...
Szacsi írhatnál valamit a firenzei D.T. jelenésről!
CARPE DIEM! -
ronesz egy köcsög csaló! legyen impotens!!! -
Sziasztok Drímtesók!
Tegnap hajnalban értünkl haza Szacsival a Firenzei D.T. koncertről!Hát mit mondjak?!A mazochisták itthon maradtak!
10.000 üvöltő spagettizabálóval a nyakadban az első sorban Szacsi mellett tombolva 2 és fél óra tömény orgia!!!!! Hamarosan megírom a beszámolót a Hungarian Skies-ra, Szacsi tesz fel fotókat!
CARPE DIEM!
-
Szeva!
Gondolom, jó volt a koncert, hogy Ronesz simuljon hozzád :DD -
-
-
praksi #465 WOW!!
-
az
"Theater of Dreams - Official Fanclub Calendar 2004" -
praksi #463 DT-s naptár? -
naptár -