3060
-
Noodlee #3060 Durva, hogy már 25 éve volt :) Öreg vagyok :P
-
#3059 2017. május 10., 20.00
BOK-Csarnok (volt Syma)
DREAM THEATER
"IMAGES, WORDS & BEYOND - 25TH ANNIVERSARY TOUR" -
#3058 2015. Július 07., Barba Negra Track
Rock by the River
DREAM THEATER
+Guests -
#3057 micsoda buli volt tegnap,te jószagú uborkasaláta... -
Rapp #3056 https://www.youtube.com/watch?v=e0LrwFbw6g4&feature=youtu.be -
#3055 Dream Theater announces all new tour dates for Europe in July 2014! Keep looking, more to come.
July 26, 2014 - Budapest Park - Hungary, Budapest -
#3054 -
#3053 Végre jó net közelbe értem, így az egyiket fel tudtam tölteni :P
-
#3052 Töltenék fel én is HD-ban második sorból felvett két számot, csak hogy itthon lassú a net :|. -
AnonymouS #3051 talán az eddigi legjobb volt! :)
pár videó: http://www.youtube.com/playlist?list=PLEFFEB22810A85176 -
Noodlee #3050 Én csak a legelsőn voltam ott :P -
#3049 én ott voltam, jó buli volt. -
#3048 az audiovizuális istentisztelet megvolt mindenkinek? -
#3047 Hello.
Úgy alakult, hogy van egy fölös jegyem mára. Állóhely. Írj ha érdekel.
Köszi -
#3046 én megvettem angolul a limitedet...szerintem aki a zenéjüket megérti az nagyjából a könyvet is :) -
#3045 jah, de magyarul sajnos nem jelent meg. -
#3044 igen,Lifting Shadows címmel -
#3043 Jelent meg a DT-ről könyv vagy életrajzi mű? Tud valaki iylenmiről???? -
praksi #3042 óóó, pár nappal születésnapom után, ide mennem kell -
#3041 On the Backs of Angels videóklip -
AnonymouS #3040 Ráadásul a Peripheryvel előzenekarként!!! :) -
#3039 egy biztos:ha játsszák a Beneath the surface-t az új albumról,már megéri az ötszámjegyű összeget a koncert...ha csak az az egy szám lesz,akkor is :) -
#3038 gondolom, ez az új albumot bemutató koncert lesz :) -
#3037 mi a fene :)
remélem ezzel váltanak félévi gyakoriságra a magyarországi koncertekkel :P -
#3036 2012. február 17.
Sportaréna
DREAM THEATER
dreamtheater.net -
#3035 gyors dramatic turn of events review:
nem vagyok metálos, nem szeretem a kemény zenét, de a progresszív és a technikás vonal miatt már sok éve dt "fan" vagyok.
néhány végighallgatás után az jött le, hogy vannak a kötelező nyálasak, sok céltalanul és sztem fantáziátlanul riffelgető/kemény/szintikórusos szám, és van a breaking all illusions. ennél a számnál újszerűséget, sőt, fantáziát is érzek néhol. nem lesz a kedvenc albumom, de ha már van egy szám ami az elején megtetszett, akkor nem ez lesz a legrosszabb :) -
#3034 Köszi :)
Hát, nekem folyton vándorolnom kellett, mert a 2ésfélméter magas emberek folyton elémálltak, vagy a sarkamraléptek, fülembe ordították hamisan rosszul a szöveget, vagy csak kurjongattak, vagy a dinamikus elhalkulásoknál azt hitték végetért a szám és örömködtek, stb.
Mondjuk morcos is voltam már addigra, elvette az erőmet az eső, a szar szervezés, a 2,5 órás sorbanállás, meg ha már kifizettem, megnéztem még pár fellépőt, és elfáradtam a DT-ig. :( -
#3033 itt van az összes-sajna látszik,hogy Portnoy kiszállt,mindenhol ugyanaz ment végig,illetve ahol rövidebbet kellett játszani ott kihagytak belőle.
én a sötétekből nem sokat tapasztaltam,igaz a 10.sor környékéig nem is értek el:-) -
#3032 Én is ott voltam, de csalódtam az emberekben, elég sok setét paraszt volt ott :(
Viszont a koncert kurvajó volt! :) Valaki megjegyezte a számok sorrendjét? Vagy az megtalálható valahol? -
#3031 -
#3030 Nem bírtam szabadnapot kivenni... pedig már a kezemben volt a jegy :(:( Oda kellett adnom cimbinek :( -
#3029 van az több is
viszont ha valaki látott egy jóembert akinek tapsolás közben repült az órája majd lehajolt és megtalálta...na az én voltam:) -
#3028 kb 2-3 méter lehetett köztünk ahogy a távot és a szöget nézem :D (nyugi az enyémek ennél sokkal szarabbak :D) -
#3027 készítettem néhány überszar minőségű videót, hátha érdekel vkit.
a hangulat valamennyire érezhető :)
(itt pedig az elköszönés is benne van) -
#3026 na bazzeg, pont nem tudtam elmenni :(((((( -
#3025 Kezeket fel ki volt ott velünk !! :D -
AnonymouS #3024 talán az egyik legjobb DT koncert, ever... :) ááááá, király volt! -
#3023 én másnap megyek tovább siófokra, barátnőm meg 8 körül ér fehérvárra...
ha már úgyis viszek sátrat, lehet hogy felállítom a sarokban -
#3022 kíváncsi leszek mit alkotnak Manginivel...mindenesetre a szerkója kicsit hülyén néz ki a színpadon...viszont amiben tényleg hiányzik Portnoy,hogy minden este ugyanazt játsszák...maximum ha kevesebb az időkeret amit ki kell tölteni,akkor kihagynak számokat,de ha holnap nem lesz The Count of Tuscany,én széttépek valakit,úgyis ott kell maradnunk hajnal 3ig,mert akkor jön az első vonat visszafelé:) -
#3021 vki elvihetne... :-(
szerk.: az új album pre-orderelve az amazonról... :)