5
Soundblaster Extigy
  • BADE
    sziasztok!
    van ilyen hangkártyája vkinek?
  • BBking
    Azt 1 házimozi erősítővel is meg lehet játszani.Csak emulálja a dolbyt.Pl: HALL, C studio, Dolby PL
    A hátsó,középső hangszórókban csak a magasabb hangok,visszhangok fognak megszólalni,attól függ milyen térhatást allítasz be.(ezt persze 1 stereo CD halgatásnál értem)Számítógépnél még ezt variálhatod tovább pl: garázs,mozi,fürdőszoba stb.
  • Trance
    Az extigy az egy külső hangkártya...Külön Dolby Digital dekóder meg mittomén :-) Kicsit húzos az ára (40e) de marha jól néz ki +távirányító... Azért mert ha házibulit fogok csinálni akkor nem viszem az egész gépet fel a padlásra...Nekem jobban tetszik a zene 4.1-en v. 5.1 (ez ízlések és pofonok szint) Szóval akkor meglehet vele ezt csinálni hogy line-inre rákötöm és kikeveri a hangot 5.1-be?? Nem naon vágom a dolgokat....
  • Cat #2
    sztm ezt minden hangkártya meg tudja csinálni, de ez csak ámítás, mert attol hogy 6 hangfalon szol a zenéd közel sem ugyanaz, mintha maga a forrás is 6 csatornára lenne keverve, és azt csak szétosztaná
    sztm zenénél kifejezetten hülyeség a dolby, az igazi a sztereo, két jó hangfallal
    másrészt, minek dugod rá a line inre a discmant, mért nem digized be a gépre és hallgatod ott?
  • Trance
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem de nem vagyok benne biztos mert teszt az sehol sincs róla és hangkártya vásárlás előtt állok! Vagy Audigy 2 NX-et v. Extigy-t akarok venni... Az lenne a kérdésem hogy tudnak-e a géptől függetlenül müködni?? HA pl rákötöm a Line-in-re a discmant akkor tud a hangfalnak 5.1-es hangot csinálni?? Mert ha nem akkor veszek inkább sima PCI-osat..