Virtual Skipper 3

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na kijött a Virtual Skipper 5 tölthetõ!!

Next PC upgrade: 2022

grebber
robotnyk
nem rossz, csak a tököm tudja irányítani 😄
Tom3
agy mosast hasznalt a testverem minden fele StarWars game-re
de mar nem nagyon jatszik inkabb a StarWars:Galaxies rol kerdezget
mobil feltöltökártya te ész... ;PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Nem is tudtam hogy a wc-n lehet fizetni kártyával...
Tom3
hogy le szedjem warezcenter!
[Jakuza]
Es minek neked penz?
Itt egy Bittorent link hozza.
Indexed torrent name: 01.17.04.VIRTUAL.SKIPPER.3.DEViANCE
Itt meg a kliens hozza.
TheSHAD0W's EXPERIMENTAL BITTORRENT CLIENT
Itt meg kereso esetleg mashoz.
Isohunt

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Walaki]D`Lair
Szép ez a játék, csak köze nincs a vitorlázáshoz...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tom3
de nincs penz a kartyamon 😞
Tom3
a warezcenteren is mar fent van es csak 1cd meg all az eszem!!
gyraph
DC-n es Bittorrent-en is fent van.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Tom3
gyraph meg van a full?honnan?
gyraph
Pontossan 😊...Bar en a fullba 2X is betettem volna ezt a .pdf-et, dehat a fejlesztok ezt jobban tudjak . 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Lacc
Azzal, akkor te meg a fullal ha levonom a következtetést 😛
gyraph
Mar sejtem nekem miert nem volt .pdf...te a demo-val jatszol nem?

[DCF]SkipeR
tetszik a játék neve

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

gyraph
Koszom szepen!!! 😊
Most hogy tudom a file nevet meg a keresot is direkt vegigfutattam -pedig sose hasznalom- es igy se talalta meg egyebkent. Nem ertem, hogy nekem miert nem nyomot fel ilyet az install. Eskuszom a lamasaghoz mar oreg vagyok. 😄
Koszi megegyszer!!!

Lacc
Akkor pedig itt van.
gyraph
Sajnos nekem nincs a jatek konyvtarban .pdf. A jatek fokonyvtaraba? Eskuszom atneztem az egesz mappat tokatol -bokaig, de nekem nem nyomot fel .pdf-et egy darabot sem.
Pedig egy franya .pdf-et csak megtalalok, de nincs . 😊

Lacc
Abban a könyvtárban van ahova raktad a játékot, két .pdf, az egyik egy rendes readme, a másik is gondolom az csak nemtom milyen nyelven 😄

Egyébként én még nem nagyon jöttem rá a vitorlázás rejtelmeire... Pl. hogy kell elõreheladni szembeszélben?? Mert a gép pl. ezt simán megcsinálja, én most ott forgolódók...
Lacc
Jaja azokon a képeken a hajó másik oldala meg elmerül a vízben mert annyira fúj oldalról a szél.
Hmuda
Nem mindegyik része a ahjónak. Vitorlázásnál néha kidöl a hajó az egyik oldalra a szél miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hen-tes
szép szép, de némelyik képen mintha a vizfelett uszna a hajó...

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

gyraph
Merre van az a mellekelt acrobat file? Se a cd-n, se a jatek konyvtarban nem talalom?

gyraph
Mennyi hely kell az install-nak a vincsin? Alig van szabad helyem...

Tom3
meg kepet! 😊
Lacc
Kiróbáltam én is, a grafikától eldobtam az agyamat, de még most tanulok vitorlázni a mellékelt .pdf-bõl 😄
traXion
Jah 😄

zaki
szerinted milyen? nézz már rá valamelyik képre, és akkor talán majd rájössz

DONGUBA
hala ez milyen jatek mert le akarom szedni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
nekem 2100-es cerkán, gef3 ti200-on (128mb) ment fantörpikusan. ja, és 640 ddram

a.carkey
Kicsit gépigényes a dolog .. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
2004-01-17 Virtual Skipper 3 (c) Nadeo 30x15 MB DEVIANCE

Ahhoz képest, hogy ez anno még free progi volt, a 3. része erõsen jól néz ki! 😄

A medve nem játék.

traXion
Miko jön ki?

Tom3
mind 1 melyik topicba!lecci!
zaki
hát én kipróbáltam. grafika nagyon szép meg minden, de közöm sincs a játékhoz

Tom3
lecci segitsetek!Richard Burns Rally topicban a
#90-tol a #97-esig lecci!!
Alexease
Alexease
Azert hasonlit a TrackMania-ra a program, mert Ok csinaltak ezt is😊))
Hmuda
Amúgy engem leginkább a trackmaniára emlékeztet. Még a menü is tökre olyan. Sehol se láttam szabad vitorlázást, vagy bármit. Csak challenge-k, versenyek és idõmérõk vannak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát ha az ftp-ken vizet látsz, ott már gondok vannak. 😄DD

zaki
bazz, már rég leért a demo, én meg észre sem vettem 😊 na mindjárt bele kóstolok a cuccba 😊

SoDI---
kicsit higanyszerû a víz 😊
de azért mondjuk egy FTP-ben beélveznék tõle 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tom3
hat szerintem a Flight Simulator 2004-is ilyesmi a sok gombbal kapcsolatba
Alexease
Kivancsi leszek, kinek meddig lesz fent😊 valszeg, az emberek 95%-a 1-2 napon belul torli is😞 Semmi masert nem szedik le, csak azert mert "jaj de szep a viz"😊)

Amugy, egy eleg korrekt vitorlashajo-verseny "szimulator". Sok-sok gombot, navigalo cuccot, muszert kell hasznalni a HUD-on, kivalasztani a mindig legoptimalisabb vitorlakat, arbocpoziciot stb.

A Demo-t en is feltettem, tenyleg jo. De a teljes abszolut nem kell, mert en speciel ugy sem jatszanek vele komolyan.
zaki
király! már jön is 😊

Tom3
en nem tudom letolteni sajna 😞 warezcenter sms
Tom3
szerintem is
es van Sail Simulator,MotorBoat Simulator(warezcenteren fenn van meg a MotorBoat Simulator)
Oldal 1 / 2Következő →