20
mi van ezzel ?
-
#20 öcsém, ezért topicot nyitni... lol. formázz, azt csá. ha az se segít, akkor nézz körül a vasban. komolyan nem vágom mér jó, hogy ilyen sokan hülyére bonyolítják az életüket még ilyen apró dolgokkal is. -
#19 szerintem az ok triviális:
ész nélkül telepítgettél mindenféle programot!
általában egy kis registry és windows gyökérkönyvtár-rendbetétel megoldja a problémát -
Ben C #18 de ilyen kikapcsolóprogi-faszsággal kikapcsol. -
Chaos Mad #17 nekem is volt hasonlo problemám, egy virus volt a gonosztevö.. rányomtam a kikapcs gombra és semmi.. de má megoldottam.. -
Ben C #16 ha idetéved 1 moderátor, bezárhatja a topikot, egy autoshutdown oldotta meg problémám.
kicsit még zavar, de mivel jó sok vírusirtóval megnéztem, és nincs vírus, nem tehetek mást. -
Cat #15 nyomd 5 másodpercen át a kikapcsologombot, garantáltan eredményes -
#13 vagy Panda, az is ingyenes. -
#12 Ha beírod a futtatásba, hogy dxdiag kiadja a pontos konfigot, ha nem vagy biztos az alaplapban. -
mrzool #11 Azért megnézhetnéd vmi mással is... Asszem a Trend Micro-nak van vmi online vírus-szkennere (talán Housecall a neve).
A probléma mindig fennállt? Azaz már a szűzen telepített vindózt sem tudtam kikapcsolni? -
Ben C #10 minden nap frissítve
-
Ben C #9 Nod 32. jókat írtak róla.
-
mrzool #8 "vírusok semmi."
Erről hogyan bizonyosodtál meg? -
Ben C #7 ja és Win XP. Prof -
Ben C #6 taranov: nem vót bennük semmi használható sajnos.
mrzool: vas: 1 kaka: Intel Celi 1.7,256 MB DDR Ram, ASrock (?) alaplap, de akkó is eddig nem volt ilyen.
vírusok semmi.
a windows update ről minden peccs fennvan.
-
#5 Egyébként talán a régi topikból megoldást is találhatsz, hisz végsősoron nem csak kérdezni lehet, hanem olvasni is. -
mrzool #4 Mégis milyen vas, milyen oprendszer, milyen vírusok vannak rajta és milyen patcheket nem tettél fel? -
Ben C #3 azér írtam, mer nem szeretnék hónapokat várni a válaszra bazz. KICSIT bassza a gépet a reset, aztán power off. -
#2 Ha rég nem látogatták, akkor bele kell írnod és akkor a lista elejére kerül.
Ha mindenki csak a 10 legújabb topikot nézné, akkor fölösleges lenne az a szabály, hogy nem lehet azonos témában több topikot nyitni. -
Ben C #1 Bocs, az ilyen témájú topikokat már rég nem látogatták.
szal.
rányomok hogy leállítás, és nem csinál semmit. mi baja van?