Hollow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN oldalán van egy 2008 december 31-ei megjelenési dátum.
Hát nem tudom lesz-e ebbõl valaha valami.
Hát nem tudom lesz-e ebbõl valaha valami.
Next PC upgrade: 2022
Hát igazán kijöhetne már ez.
http://www.zootfly.com/ oldal az meg maga a megtestesült szarság mert miért irnának bármit is a gamekrõl amik ott szerepelnek :(
http://www.zootfly.com/ oldal az meg maga a megtestesült szarság mert miért irnának bármit is a gamekrõl amik ott szerepelnek :(
hmmm, egész jónak túnik. kínáncsi vagyok, mikor jön (remélem nem 2005-ben, és ennyi)
Boldog Karácsonyt!
Hollow: üvegház hatás
Sogun, 10:12 - Játék: Akció
(3DGamers) Izgalmas történettel és mesteri, néhol fotorealisztikus grafikával rendelkezik majd a ZootFly akciójátéka, a Hollow. Állásából kirúgott újságírót alakítunk, aki fura módon kapcsolatba kerül a pszichometriával, tehát tárgyak érintésével le tudja olvasni a korábbi használók auráját és a közelükben történteket. Erre a képességére szüksége is lesz, mivel szó szerint pokolra kell mennie, hogy visszanyerje kedvesét. A fejlesztõk számos újítással lepnek meg minket. A játékidõ kábé 25 óra lesz. A Hollow története 23 epizódra tagolódik. Az eddig ismert teljes képhalmaz itt megtekinthetõ.
Megjelenés: év végén.
info: Hardwired
Képek:
Hollow1
Hollow2
Hollow3
Hollow4
Sogun, 10:12 - Játék: Akció
(3DGamers) Izgalmas történettel és mesteri, néhol fotorealisztikus grafikával rendelkezik majd a ZootFly akciójátéka, a Hollow. Állásából kirúgott újságírót alakítunk, aki fura módon kapcsolatba kerül a pszichometriával, tehát tárgyak érintésével le tudja olvasni a korábbi használók auráját és a közelükben történteket. Erre a képességére szüksége is lesz, mivel szó szerint pokolra kell mennie, hogy visszanyerje kedvesét. A fejlesztõk számos újítással lepnek meg minket. A játékidõ kábé 25 óra lesz. A Hollow története 23 epizódra tagolódik. Az eddig ismert teljes képhalmaz itt megtekinthetõ.
Megjelenés: év végén.
info: Hardwired
Képek:
Hollow1
Hollow2
Hollow3
Hollow4
Van 260MB-os is. 

Arsenal...nyugi már :DDDD
Egyébként nagyon ugytünik, hogy ez a game az ellopott HL2 engine-bõl készült :DDDD Kicsit Átdolgozva, lebutitva :DDD, a fizika kicsit modositva..
nekem a Trailer elsõ 3 kockája után rögtön ez jutott eszembe...
Egyébként nagyon ugytünik, hogy ez a game az ellopott HL2 engine-bõl készült :DDDD Kicsit Átdolgozva, lebutitva :DDD, a fizika kicsit modositva..
nekem a Trailer elsõ 3 kockája után rögtön ez jutott eszembe...
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Ahhoz nem elég, mert a képek alapján szinte bármilyen menetû game lehet, vmi írást is produkálj...
nem láttam...

nem rossz, mikor jön?