9
  • Darth Sith
    #9
    azért a KOTOR nem volt rossz.. de kétség kívül manapság már nincsenek olyan nagyon nagy gamek.. :(
  • Darth Sith
    #8
    sztem nem lesz rossz.. kiváncsi vok.. :))
  • Demon Eyes Kyo
    #7
    A 2. rész nagyon gyenge volt, meglátjuk milyen lesz a 3. rész.
  • a_n_d_r_e_w
    #6
    A gond onnan fakad, hogy az értelmes játékokra nincs igény. Sajnos a tömeg, főleg az amerikai, a gagyikért rajong, és a kiadók sem vállalják, hogy egy kevesebb profitot hozó játékot finanszírozzanak. Én az IG3-at sajnáltam, de legnagyobb örömömre mégse adták fel.
  • Csudri #5
    Miért talán értelmes kalandjáték készült mostanában? NEM! Az utolsó a Runaway volt, de az rakász kaki volt. A Syberia ott volt a top-on, de az rövid volt.
    Igazából a Lucasarts gyönygszemei óta nincs jó kalandjáték. Mint ahogy nincs méltó utódja a Street Rod-nak és a Stunts-nak sem.
  • ati27
    #4
    Sziasztok!

    Tényleg lelőték a harpoon4-et? Már két éve várok rá!Tojok a dx9 grafikára.Azt meghagyom az fps-rajongóknak!:)Tele van a hócipőm, a gagyi játékokkal.Még ha überjók grafikailag.Pl NFSU szép-szép, de gagyi pl nincs sérülésmodell, belső nézet, ok kapsz lóvét de minek?Lazán meg lehet mindent venni.Emlékeztek a Street roadra?Volt sérülés, amortizáció, kuporgatás lóvéra..Vagy c64-en elite.Nagyon azt veszem észre, hogy pont azokat a játőkokat szüntetik be amihez "ész" is kell.Pl szimulátorok, "valós" starégiák..(harpoonMég annyit ezt nem vegye senki sértésnek, mivel sokszor vagyok én is olyan hangulatba, hogy nyomni valamit "ész" nélkül..
  • Bucser
    #3
    HA egyszer lelőnek valamit sajnos ugyanaz a cég nem folytatja..... Egy menedzsment sem vállalja be a visszakozás fellelősségét egy eltévedt döntés esetén.... Talán a fejlesztők összedobnak valamit.
  • antijedi
    #2
    örülj egyelőre hogy legalább ilyen lessz, hátha majd a sikerén felbuzdulva befejezik harpoon 4-et is :)
  • [NST]Cifu
    #1
    Mindezt alig másfél hónappal azután, hogy ugyanezen marketingesek felfüggesztették a Harpoon 4-et, amely már kb. 70-75%-os szinten készen volt. Az indok az volt, hogy grafikailag nem ütötte meg a mércét a játék - ami tény, hogy bizony nem voltak benne látványos Dx9-es effektek, de a fanok nem is ezt várták tőle. Az mellékes, hogy a játék a modern haditengerészeti flottaszimulátorok terén kihívó nélkül volt (mivel ugye a Jane's kiszált a számítógéps játékpiacról), és hogy elég szép rajongótábora volt (köztük nyugdijas, sőt, aktív haditengerészekkel!).

    Na, kesergés OFF...