13
  • mrzool
    Azt hiszem maximálisan félreértettelek, ezért elnézést kell kérnem az előbbi hozzászólásom egyes részei miatt. Valamiért az a kép alakult ki bennem, hogy te a BME-ről is írod, amit írsz. Az pedig ránk egyáltalán nem igaz, ezért született meg a postom.

Nem fikázok én senkit a sulija miatt, egész egyszerűen fel szerettem volna hívni a figyelmet, hogy van, ahol máshogy (profibb szinten?) mennek a dolgok...

"Na és te barátom minek tanulsz?"

Szerintem kb. ezzel kezdtem az írásom.
  • mrzool
    sliders1: te melyik egyetemen tanulsz?

Én BME-s infósként egyáltalán nem úgy látom a helyzetet, mint te. BÁRMIT tanulhatsz. Van ezerféle programozás tárgy (még .Net is), és ugyanígy adatbázisok, grafikai, animáció, amit csak akarsz, és amilyen mélységben. A többségük persze VÁLASZTHATÓ, nem pedig kötelező. De miért tanuljon egy grafikusnak készülő C#-ot? Vagy fordítva? Mindenki azt vesz fel, amit akar, a LEHETŐSÉG adott.

Továbbá vannak még önálló laborok, ahol aztán tényleg azt csinálsz, amihez kedved van, és abban maximálisan el tudsz mélyedni.

Közlekedésmérnökin miért baj a pascal? Nem infósoknak készülnek, akkor meg mit szenvedjenek?

"Müszaki: kellene legalább 3 c++ -os tanár 3 animátoozásal foglalkozó"

Jóval több, mint 3-3 tanár van az említett témákban.

"A mostani tanárokat már nem fogják átképezni. Majd 10-20 év mulva talán ezek is megjelennek a sulikon. "

Mégis kit kéne átképezni? A 25-30 éves tanárokat, akik élből tolják neked az MFC-t, dotnetet, Oracle-t, Maya-t? Vagy a legújabb internetes biztonsági protokollokat? Vagy az általuk kidolgozott mobil kommunikációs technológiákat? Mégis mit kell rajtuk átképezni?

"a Sulin semmit nem tanulsz meg "

Az nem tanul, aki nem akar tanulni.

Csúnyán beégtél, most már tényleg kíváncsi vagyok, melyik egyetem padjait koptatod...
  • Cat #2
    ez igaz
    fogadjunk hogy nincs diplomád :D menny a gédéefre ;)