4
-
bunny #4 Szerintem 2mpx-es gépek 50 alatt nem rosszak, és papírképre is megfelel. NEkem is 2megás gépem van, és 10x15-ben tök jó minőség. És ne feledjük az árak zuhannnak, mire ez igazzá válik már a 2 megás zoom-os gépek is minimálbér kategóriában lesznek.
Filmesben meg igaz kapsz profit, csak a belevaló film nem két fillér, ja és ne feledd hogy tükrös géphez nem át valami obi is, ami szintén nem olcsó ... egy hosszabb nyaraláson elbukod amit nyertél. Ha nyertél.
Szóval szeritem is digi hódít. Ha nincs számítógéped se gond, beadod kártyán laborba és papírt kapsz .. vagy olyan nyomtatót veszel ami közvetlen nyomtat ... ezer lehetőség van. -
#3 Nem beszelve azokrol akiknek nincs szamitogepe - bar azok nem is emberek... ;) -
Cat #2 low endben nagy szerepük van még mindig
ha belegondolsz, nem sokan költenek egy havi fizetést fényképgépre, de még ha meg is teszik, mit kapnak érte? 70-80ért kap egy belépő szintu digigépet (2 mpixel, 2x optikai zoom), mig ennyi pénzért egy tükörreflexes filmes csodát kap, tele manuális beállítási lehetőségekkel, egyszóval nagyon komoly amatőr gép
alacsonyabb árkategoriáról nem is szolva... az 50e alatti digigépeket nem is nevezném fényképezőgépnek - persze monitorra lehet tökéletes, de papirra nyomtatva kritikán aluli -
#1 Szerintem itt se nagyon vesz már senki hagyományos fényképezőgépet...