Apache: Longbow Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
én tudom
kicsit halott a topic

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
3. pályán minen ellenséget kilöttem, ami rám veszélyes lehet, de nem tom mit kell csinálni, csak azt írja hogy illuminate és két ház közé mutAT.
Valaki essetleg tudja mit kõ?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

hali
Szerintetek irányitása milyen lesz?
Mert a Commanche 4 tökéletesen mennt egér+bill.-röl
reméllem ez is.
zaki
jóvanna... fps-re gondoltam, kijavítom magam

M@TriX
sztem nem olyan csúnya ez, most jut eszembe én meg megkaptam a vidkártyához a Commanche 4-et és még meg sem néztem, na be is pótolom gyorsan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Search and rescue 4 szerintem a motorja, tök olyan a game, fizika van benne de a gépen nem lehet semmit sem állitani szal inkább arcade, de comanche 4 nél nehezebb irányitani 😊)

Tikal
na mindjárt nézem.....

Tikal
és a világháboru helikoptere mi? 😊

Tikal

Tikal

AirborneRanger
Bazmeg de okos vagy traxi 😊))))

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

traXion
AH-64 Apache Longbow az a modern kor helikoptere.

traXion
Felejtõs a grafika..

grebber
Honnan lehet tölteni?

Next PC upgrade: 2022

K.András
Szerintem arcade game,grafika: comanche 4-be ötször szebb pedig nem friss már az sem.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

zaki
ja, tényleg

Crem
Na!😊

Ne b@szogassuk Zaki-t ,mert lezárja a topicot!😄D

Egyébként ha valaki kipróbálta, írjon már valami véleményt, mert 285Mb nem valami meggyõzõ nekem.
Igaz, találkoztam már 4cd-s baromsággal is...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

fm
ja 😄

Lacc
Nem egészen tudom hogy a világháborúban melyik fél rendelkezett Apache helikopterekkel.
zaki
jóvanna, képekbõl ítélve lehetett bármilyen világháborús gém

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

grebber
Az.

Crem
NeM!

Körökre osztott sakkprogram!😊))

zaki
ez ilyen helikopis game?

Crem
Inkább a játékból kérnék 1-2 képet...

ThX!

grebber
Már letölthetõ!

grebber

grebber

grebber
Király lesz az biztos.