X PLANE V7 kiegeszito

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
Helló!
Hogy lehet ebbe a X-plane 8-ba ghépet váltani? elindítum a x-plane 800.exe-t és ott lesz egy utasszállító... de hogy lehet gépet válltani?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

FeketeFény
Adod a mail címed, küldöm a linket! Itt nem adhatom mert nem szabad😊

-----][----www.di.fm-----][------

Sziasztok! Lécci segítsetek honnan tudom letölteni az X-Plane teljes verzióját??? Plz segítsetek!

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

Én próbáltam, az alapjáték megvan, most azon filózok, hogy letöltsem-e az 5CD-s kiegészítõjét.Amúgy az alapjáték elég jó, csak bonyolult, és kevésbé gépigényes mint az FS2004.

Tikal
elég kemény szimulátor.... ha ms flight simulatorban ultra jonak érzed magad akkor szedd le 😊
lehet benn repulni ursiklot meg kisérleti gépeket is....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alexease
Ez inkabb szimulator mint jatek. 183 gombot kell megnyomni, amire elindul a repulo😉)) A felszallas a masik fele😉 Allitolag az MS Flight Simulator "jatek" hozza kepest, pedig azzal sem egyszeru elnavigalni valahoza😉
Tufa16
a nevébõl itélve sztem ez egész földet bejárhatod! jó játék ez az X-plane? érdemes lenne letölteni? képeket nyomj be légyszi! Thx

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tom3
ez most mi????Itt a gameswrz
Tom3
ez most mi????