67
a windows nem akar betöltődni :-(((
-
#27 én szerencsére(lekopogom) most éltem túl egy áramszünetet. egy villany lecsapta a biztosítékot..a gép meg persze ment,de semmi baja. hálát adok
DER WAHNSINN:ha hardveres hiba lenne,sztem nem kezdene bootolni a gép. próbáltál már xp-ről bootolni,majd kiválasztani a javítás opciót? sztem tedd ezt.. -
#26 mi simán beraktuk második winyónak havernál, az oprendszer feláll az ő winyójáról, érzékeli a második winyót, megvizsgálja/helyreállítja.
nekem az OEM XP telepító nem ajánlott föl javítást. -
Der Wahnsinn #25 Ha átviszem haverhez az ő xp-je meggyógyítja (hogy?)?
És ha berakok egy xp cd-t az nem (javítás)?
Russian: ha netán hardware-es lenne a hiba, akkor szerinted csak a táp baszódhatott el? -
#24 Miért ne lehetne hardware-es hiba? SIMÁN LEHET!
Ha a táp kapott egy pofont akkor szelávi! Sajnos a noname tápok könnyen elszálnak, és nincsbennük semmi védelem!
Ha zárlatos a táp akkor is ráküldi a feszet, mig a "brand" tápok ilyen esetben letiltanak és nuku energy.
A kérdésedre válaszolva dehogy mindegy! attól függ mihhez akarod haszn. -
#23 A gépednek nincs hardveres baja, ha hajlandó elindulni. A vinyódon lévő fontos adatokat más emberke gépében még elmentheted, kiírhatod. Ha ez kész formázod, újratelepíted a winfost és várod a köv. áramszünetet. :DD
Ez pedig tényleg láma kérdés:
A tápkábel cserénél mindegy, h hanyas a táp feszültsége? Lehet, h most baromságot kérdeztem... -
#22 a bad-est a srácnak írtam
amúgy akkora hülyeség, hogy semelyik XP-s könyv se foglalkozik a helyreállító konzolos témával ami ilyenkor segíthet?
Az elektrosztatikus behatás garanciális? P -
#21 igen 2. winyónak lett berakva, nem a grafikus scandisk villant be, nem találtam rajta bad sectort,
viszont még 2 hétig garis a winyó úgyhogy most próbálok valami garanciális hibát előidézni -
#20 Nekem is ez volt én a helyreállítási konzollal csináltam meg. Amúgy kritikus hiba miatt önmagát inditja újra, valószínű ezt kiis írja csak nem látod. De nem a scandisk legalábbis nem a grafikus.
Nekem sajna elég soxor volt ilyenem. (A vinyó miatt)
De nem egészen értem egy másik gépbe masterként berakod?
Vagy simán berakod az IDE-re másodikként?
Amúgy érdemes egy felületátvizsgálást végezni később rajta.
A bad sectorok gyorsan terjednek, szaporodnak.
(Hogy mehetett volna tönkre a mother meg a táp akkor else indulna :-)
-
Cat #19 egyetértek -
#18 igen. bármit választottam (csökkentett mód, stb.) újra indult a gép, illetve elötte a scandisk kék képernyője bevillant, kb 1 órát görcsöltem vele semmi (OEM XP elepítő lemez nem javította ki) levittem haverhoz beraktuk az ő gépébe a win kijavított pár sérült fájl-t és kész semmi baja. -
Der Wahnsinn #17 Valóban? Pont ezt amit leírtam? -
#16 nincs 1 hete hogy ezt csinálta nekem.... -
Der Wahnsinn #15 Tényleg?
Bár így lenne!
Még egyszer köszi a segítségeket! -
#14 nekem is ugyanez volt, xp-d van? simán tedd be a winyód 1 másik gépbe amin win van és ha szerencséd van csak pár fájl szállt el amit kijavít és kész is. -
#13 Sajna pedig az a gyakoribb. -
#12 Ja, de ha csak a táp fuccsol be, akkor a többi még működőképes, csak kell egy új táp, ami nem nagy pénz. Az a gáz, ha a többi alkatrész is kiégett, pl. a videókártya. -
#11 ha bootol a gép,akkor szvsz semmi sem ment tönkre,csak a winxp. újra kell telepíteni és kész. ha kisült volna az alaplap,vagy winyó gally lenne,akkor el sem kezdené tölteni a wint... -
#10 Nem tudom, nem vagyok HW guru, sőt... Nálam a régi gépemnél táp már réges rég búgott meg minden, egyik nap nem kapcsolt be... Táp meghalt. :) -
Der Wahnsinn #9 Hogy állapíthatom meg, h az alaplap romlott-e el? -
Der Wahnsinn #8 Köszi a segítségeket!
Tehát akkor valószínűbb, h az alaplappal van gond és nem is a vinyóval? Nem lettem sokkal boldogabb?
A tápkábel cserénél mindegy, h hanyas a táp feszültsége? Lehet, h most baromságot kérdeztem... -
#7 Ha a táp baszódik el akkor be se indul, legalábbis nálam ez volt. -
#6 Velem is volt ilyen, az alaplap leégett. -
#3 Nekem is volt már ilyenem. Nagy valószínűéggel kisült az alaplap. Ha nagy mázlid van, akkor csak a táp purcant ki. Kérd meg egy haverod, hogy adja kölcsön a tápját, egy próba erejéig. Ha jó, akkor csak pár ezer forinttal csökken a zsebpénzed. -
Der Wahnsinn #1 Bocs, ha volt már ilyen téma, én nem találtam.
Van egy nagy gondom... Mint az a címből kiderül áramszünet volt nálunk, mikor ment a gép. Tíz perc múlva kapcsoltam be a gépet, de akkor már nem töltődött be a windows.
Kéri hogy vállasszam ki a futtatási módot (csökkentett, normál), de bármelyiket is választom, még a windows betöltődése előtt újraindul a gép! :((((
Légyszi segítsetek!
Nagyon remélem, h nem ment tönkre a vinyó!