Áramszünet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban? Pont ezt amit leírtam?
Punker
nincs 1 hete hogy ezt csinálta nekem....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tényleg?
Bár így lenne!
Még egyszer köszi a segítségeket!
Punker
nekem is ugyanez volt, xp-d van? simán tedd be a winyód 1 másik gépbe amin win van és ha szerencséd van csak pár fájl szállt el amit kijavít és kész is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Bandew
Sajna pedig az a gyakoribb.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ja, de ha csak a táp fuccsol be, akkor a többi még mûködõképes, csak kell egy új táp, ami nem nagy pénz. Az a gáz, ha a többi alkatrész is kiégett, pl. a videókártya.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fm
ha bootol a gép,akkor szvsz semmi sem ment tönkre,csak a winxp. újra kell telepíteni és kész. ha kisült volna az alaplap,vagy winyó gally lenne,akkor el sem kezdené tölteni a wint...

traXion
Nem tudom, nem vagyok HW guru, sõt... Nálam a régi gépemnél táp már réges rég búgott meg minden, egyik nap nem kapcsolt be... Táp meghalt. :)

Hogy állapíthatom meg, h az alaplap romlott-e el?
Köszi a segítségeket!
Tehát akkor valószínûbb, h az alaplappal van gond és nem is a vinyóval? Nem lettem sokkal boldogabb?
A tápkábel cserénél mindegy, h hanyas a táp feszültsége? Lehet, h most baromságot kérdeztem...
traXion
Ha a táp baszódik el akkor be se indul, legalábbis nálam ez volt.

Taranov
Velem is volt ilyen, az alaplap leégett.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandew
Nekem is volt már ilyenem. Nagy valószínûéggel kisült az alaplap. Ha nagy mázlid van, akkor csak a táp purcant ki. Kérd meg egy haverod, hogy adja kölcsön a tápját, egy próba erejéig. Ha jó, akkor csak pár ezer forinttal csökken a zsebpénzed.

Bocs, ha volt már ilyen téma, én nem találtam.

Van egy nagy gondom... Mint az a címbõl kiderül áramszünet volt nálunk, mikor ment a gép. Tíz perc múlva kapcsoltam be a gépet, de akkor már nem töltõdött be a windows.
Kéri hogy vállasszam ki a futtatási módot (csökkentett, normál), de bármelyiket is választom, még a windows betöltõdése elõtt újraindul a gép! :((((
Légyszi segítsetek!
Nagyon remélem, h nem ment tönkre a vinyó!
← ElőzőOldal 2 / 2