Áramszünet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Bár így lenne!
Még egyszer köszi a segítségeket!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tehát akkor valószínûbb, h az alaplappal van gond és nem is a vinyóval? Nem lettem sokkal boldogabb?
A tápkábel cserénél mindegy, h hanyas a táp feszültsége? Lehet, h most baromságot kérdeztem...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Van egy nagy gondom... Mint az a címbõl kiderül áramszünet volt nálunk, mikor ment a gép. Tíz perc múlva kapcsoltam be a gépet, de akkor már nem töltõdött be a windows.
Kéri hogy vállasszam ki a futtatási módot (csökkentett, normál), de bármelyiket is választom, még a windows betöltõdése elõtt újraindul a gép! :((((
Légyszi segítsetek!
Nagyon remélem, h nem ment tönkre a vinyó!