Videó effektek/trükkök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
szeretnék 1 olyan videó effektet csinálni ami úgy néz ki hogy van 1 dátum felirat és a dátum felé közeledik a kép és belemegy a dátumba. ezt hogy tudnám megcsinálni?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
http://bdwteam.net/
http://www.pirateclub.hu/index.php
Ez a kettõ jutott hirtelen eszembe,csak regisztrálni kell és minden van!
Tudom hogy ez nem egészen ide tartozik de nem találtam más ilyesmi fórumot...
Nekem az a problémám, hogy mikor Windows Movie Maker-ben csinálok egy videót nem tudja elmenteni a filmfájlt, mert valami hatalmas méretet ír ki... azt írja, hogy a fájl 529893 MB-os...
Pinnacle 9-ben hogyan lehet MOZGÓ title-t csinálni? Vagy ezzel csak passive title-eket lehet szerkeszteni??
Már megnéztem a Help-jét, de hasznos infó nem találtam arra fele...
(az a probl, hogy van 155 kép, aminek erõs a szine, azt akarom kicsit lejjebb venni.)
Kicsit lusta vagyok egyesével megcsinálni.
Hogy lehet?
bár ijedve látom hogy a 7 es verzió erõsen átalakult ( negatív irányba ) az elõzõkhöz képest.. lehet h. egy 6.5 el jobban jársz. Ez pl. mp3 at sem akar berakni hangsávba. Így számíthat az ember "az újabb verzió biztos többet tud" -gondolatra...
Van vkinek ötlete hogy mostani progik közül mi a legtöbbet tudó? Premiere? Ulead Video Studio? ... ???
*hihi ** *
Szeretnék olyat csinálni, mint a kreditek a filmek végén, ahogy a nevek "folynak" a képernyõn. Mivel lehet megcsinálni?
Shake vagy AE?
Shake-hez léteznek magyar leírások?
photoshophoz is van sok, bár azt tutorialok nélkül magamtól tanultam meg, de valahogy az AE nem megy

De még jó a Pinnacle TV is...
Mind a kettõnek meg van az elõnye és a hátránya...
Az Adobe-hoz még volt könyvem addig tutira egyszerûnek tünt, pláne a trükkök.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szóval ti mit ajánlanátok?